keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

StyleTone Maaliskuu 2018

Kolmannen kauneusboxin esittelyn vuoro tässä kuussa. Tammikuun boxin sisällön sekä tarkemmat tiedot itse boxista voit kurkata täältä ja helmikuun boxi löytyy täältä.


Pidemmittä puheitta itse asiaan eli tuotteisiin, jotka boxissa olivat mukana:

Sanfilippo Infinity Black Eyeliner (ovh 8,95€/1ml)
Musta tussimainen eyeliner onkin itselläni jatkuvassa käytössä normaali tilanteessa (viime viikkoina meikkiä on kasvoille tullut laitettu ehkä kerran tai kaksi o.O), joten tulee varmasti aikanaan käyttöön.

Avril Nailpolish Rose Ballerine (ovh 3€/7ml)
Näitä on boxissa ollut viidessä eri sävyssä, itselleni saapui hempeän vaaleanpunaisena. Kokeillaan aikanaan kuinka levittyy, sävy näyttää kyllä kauniilta mutta voi olla, että raidoittuu helposti levitettäessä..


Figs&Rouge Soft Focus Pore Perfect Serum (ovh 31€/30ml)
Kevyt, mattaava ja huokosia häivyttävä voide, jota voi käyttää niin meikin alla kuin meikin päälläkin. Kuullostaa mielenkiintoiselta ja lähtee ehdottomasti itselläni testiin.

Doucce Click Lipstick (ovh 24€)
Tämän kohdalta en sävyn nimeä löydä ja tätä on kai vain tässä yhdessä sävyssä ollut boxissa mukana!? Vaikuttaa melko ruskeahkolta enkä jotenkaan usko, että on oikein minun sävyni.. (Swatchkuva tulossa jäljempänä.)


Ihana tuote, joka oli valitettavasti matkalla ottanut osumaa:


Iby Beauty Highlighter Bubbly (ovh 5€/1,8g)
Ihastuttava persikkainen highlighter, joka olisi varmastikin käyttöön jäänyt.. Pitää kokeilla saisinko tätä pressattua jotenkin kasaan. Laitoin kuvan kera palautetta rikkoutuneesta tuotteesta menemään, katsotaan minkälainen vastaus tulee takaisin.


Sisällöltään maaliskuun boxi oli oikein hyvä, ainoastaan huulipuna ei sävyltään itseäni säväytä ja toki tuo highlighterin rikkoutuminen harmittaa. Arvoa boxilla on reilu 70€ ja itsehän tästä olen maksanut n. 25€. Huhtikuun boxi minulle ainakin on tulossa, koska en ehtinyt boxia laittaa ennen sitä pauselle - pitää katsoa jatkanko vielä tilausta jatkossakin. Boxi on kyllä sisällöltään mielenkiintoinen, mutta...


Oliko boxissa mukana sinulle entuudestaan tuttuja tuotteita?

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen boksi. Tuleeko tuo suoraan kotiin vai haetko sen postista?

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia tuotteita ja on kyllä tosiaan hintaansa nähden oikein hyvä sisältö! :)

    VastaaPoista
  3. Tää oli mulle ihan uusi boksi :). Muutama kiinnostava tuotekin löytyi!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat