tiistai 27. maaliskuuta 2018

Peitä & puhdista

Tänään esittelen teille kaksi alkuvuoden uutuutta Dermoshopin valikoimista, jotka molemmat liittyvät meikkaamiseen. Ensinnäkin:
Sopii niin tummille silmänalusille kuin näpyillekin. Sävy hieman kellertävä ja löytyy myös tummemmassa beige-sävyssä.


Täytyy sanoa, että pakkausmuoto ei ole omasta mielestäni aivan ideaalein vaikkakin tällä on helppo levittää tuotetta juuri sinne minne tarvitaankin. Sävynä tämä vaaleampi on minulle sopiva ja peittävyydeltään myös riittävä.


Tokikaan tämä ei peittävyydeltään vastaa esim. Joe Blascoa, mutta harva tarvitsee niin pigmenttistä peittoa kasvoilleen - ainakaan päivittäin. 

Kokonaisuudessaan toimiva tuote, joka päätyykin varmasti jatkossa itselläni päivittäiseen käyttöön - on kokonaisuudessaan mielestäni aika vastaava kuin tätä ennen pitkään lähes päivittäisessä käytössä itselläni ollut Artistryn peitevoide, plussana siihen verrattuna tässä tokikin hinta sekä saatavuus eli näistä kahdesta ehdottomasti mieluummin itse kallistuisin tähän Dermosilin versioon jatkossakin.


Toisena tuotteena jotain minkä suosittelen lämpimästi hankkimaan mikäli käytät luomivärejä:
Aina siveltimiä ei ehdi eikä viitsi vedellä pestä ja näissä tilanteissa tällainen tuote on kultaakin kalliimpi.


Itseltänihän löytyy jo vastaava, mutta huomattavasti kalliimpi tuote, jota mielenkiinnolla nyt tähän Dermosilin tuotteeseen vertasin. 


Vera Mona Color Switch Solo on itselläni ollut tulostaan lähtien lähes päivittäisessä käytössä eli tuotteena ei todellakaan ole mikään turhake. Tätäkin joutuu kuitenkin ajoittain pesemään, joten siinä mielessä koin perustelluksi hankkia toisen vastaavanlaisen tuotteen - varsinkin kun sen näin superedullisesti sai!


Suurin ero näiden kahden kohdalla on tuossa sienessä, johon sivellin puhdistetään. Vera Monan sieni tuntuu karheammalta ja Dermosilin jopa jossain mielessä ehkä hellävaraisemmalta? Ei kuitenkaan tarvitse pelätä toimivuutta Dermosilin tuotteenkaan kohdalla; tumma luomiväri puhdistuu tähän siveltimestä aivan vastaavassa määrin kuin kalliimpaankin kaveriinsa.


Sanoisin tämän olevan aivan ehdoton must-have -hankinta, jokaiselle joka siveltimillä luomivärejä käyttää. Useinhan normaali meikkaajalla ei siveltimiä edes yletöntä määrää ole, joten tämä helpottaa kun samaa sivellintä voi käyttää niin tumman kuin vaaleankin luomivärin levittämisessä, puhdistamalla välillä siveltimen tällä.


Joko sinä olet hankkinut siveltimille puhdistussienen vai pärjäätkö ilman?


*)peiteväri saatu pr-näytteenä

8 kommenttia:

 1. Pakko tilata tuo Dermosilin sivellinputsari testiin, on meinaten sellainen tuote jota ilman en enää osaa olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan superkätevä ja hyvä noita on vähintään se kaksi kotoa löytyä niin ei joudu olemaan ilman kun toinen on pesussa :D

   Poista
 2. Oho! Tuun heittää muutamia meikkikeikkoja kevään mittaan niin toi putsari juttu ois kyllä kätevä mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti hankkia, on ihan super edullinenkin kaiken lisäksi! :)

   Poista
 3. Multakin löytyy tuo Dermosilin meikkisivellinputsarisieni! Todella kätevä:-) Mulla

  https://sanniijuliaa.blogspot.fi/2018/01/ihanuuksia-dermosililta.html

  VastaaPoista
 4. Mulla on kans toi Color Switch ja onhan se tosi huippu! Joskus kyllä tuntuu että se vois luonnonkarvaisille siveltimille olla vähän hellävaraisempi, joten täytyy ehkä tilata testiin toi Dermosilin vastaava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kovin suuri kustannuserä tuon hankinta enkä usko, että tulet tuohon pettymään :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat