keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Bilberry Facial Cleansing Oil

Puhdistusöljyt ovat ehdottomasti tulleet jäädäkseen ihonhoitorituaaliini, kuten edellisen puhdistusöljyn esitellessänikin mainitsin. Tämän kertainen tuote onkin aivan erilainen kuin tuo edellinen, lue pidemmälle jos haluat tietää miten.. ;)
Puhdistusöljystä löytyy mm. risiini-, jojoba-, argan- ja mustikansiemenöljyä. Öljymäinen koostumus sulattaa helposti myös vedenkestävän ja raskaankin meikin. Yksi parhaista asioista tuotteessa on se, että kysehän on suomalaisesta yrityksestä ja tuotteesta <3


Koostumukseltaan tämä on ihastuttavan täyteläistä ja tällä saa tosiaan helposti kestävämmänkin meikin puhdistettua. Synteettisempiin puhdistusöljyihin verrattuna tämä ei samaan tapaan liukene veteen mikä ei kylläkään itseäni häirinnyt, koska käytän meikinpoiston apurina aina konjac-sientä - sekä kaksoispuhdistusta. Tämän puhdistusöljyn jälkeen iho tuntuu todella miellyttävän pehmoiselta - ehdottomasti loistava tuote kuivalle iholle!


Pipettipullo on mielestäni kohtuullisen helppokäyttöinen - tämä pakkausmuoto on ehdottomasti nykyään IN, koska tätä näkee niin puhdistus- ja kasvoöljyissä kuin seerumeissakin.

Tuotteena tykästyin tähän kovasti ja voisin tämän pariin vielä joskus uudemmankin kerran palata. (Joskus suorastaan harmittaa kun kosmetiikkabloggaajana "täytyy" kokoajan etsiä uutta ja parempaa eikä voi vain jumahtaa niihin ihaniksi toteamiinsa tuotteisiin :D)


Oletko sinä tutustunut suomalaisen Flow Kosmetiikan tuotteisiin?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin2 kommenttia:

  1. Tämä kuulostaa hyvältä. Merkki on minulle ennestään tuntematon. Mistä näitä saa, ja mihin hintaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esim. TwistBe-verkkokaupasta 16,90€ hintaan (linkki suoraan tuotteeseen löytyy tuolta ylempää) :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Yellow Diamond

*)mainoslinkki * Kicksillä on omassa * joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän j...

Luetuimmat