keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Ruusunmarjaseerumi

Tänään esittelyssä tuote, joka itselleni on jotain muuta kuin seerumi:
Balm Balm Ruusunmarjaseerumi (ovh 19,90€/30ml)


Kyseessä on siis tosiaan luomuöljyistä valmistettu seerumi, joka imeytyy tehokkaasti jättämättä ihoon öljyistä tunnetta. Seerumi sisältää ruusunmarja-, jojoba- ja purasruohoöljyä sekä olibaalihartsin, kurjenpolven, palmarosan, katajan ja mandariinin eteerisiä öljyjä.


Itse tosiaan käytän tätä kasvoöljynä ja voin täydestä sydämestä sanoa, että tämä on kerrassaan ihanaupeamahtava tuote! Rakastan tuota aromaterapeuttista tuoksua, joka tuotteessa on - levitänkin tämän kasvoille hitaasti painellen nauttien tuoksusta ja rentoutuen samalla päivän rasituksista.


Koostumus on öljyinen, mutta lupauksensa mukaisesti imeytyy hyvin ihoon eikä iho käytön jälkeen jää öljyiseksi vaan ainoastaan miellyttävän kosteutetuksi ja ravituksi - myös vaikka alle olisikin jo käyttänyt erikseen seerumin ja yövoiteen.


Loistavasta koostumuksestaan huolimatta, tämä ei myöskään ole mitään ökyhintaista vaan kasvoöljyksi suorastaan edullinen; vain 19,90€. Kasvoöljyt ovat vieläpä jopa minunkin käytössäni riittoisia, joten tämä on ehdottomasti sijoitus, joka kannattaa tehdä.

Tämä on tuote johon ehdottomasti tulen vielä joskus uudemmankin kerran palaamaan.


Käytätkö sinä kasvoöljyjä ja löytyykö tästä kategoriasta kenties jotain suosikkia ylitse muiden?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

10 kommenttia:

 1. Olen itse ruusunmarjaöljyn suuri ystävä! Sillä on ollut tosi tasapainottava vaikutus mun iholle. Tykkään myös jojobaöljystä, joten musta on hauskaa, että tässä tuotteessa on molempia.

  VastaaPoista
 2. Mie en oo ruusunmarjaöljyä vielä testannut, vaikka muut oonki pläränny hyvin läpi. Mutta ehottomasti pitää testata!

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit, kuulostaapa ihanalta! Mä rakastan kasvoöljyjä, joten tätäkin voisin kokeilla tosi mielelläni :)

  VastaaPoista
 4. Tää on kans mun lemppari!! <3 :D ihan paras ja luulin kans itse tätä öljyks ensin ja käytin sitä siihen tarkotukseen, kunnes yhtenä päivänä tajusin et kappas tää onkin seerumi ja nyt sit siinä käytössä voiteen alla. Ai mikä pintakuivuus?! Ei enää vaivaa tän jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen käyttänyt sekä voiteen alla että päällä hieman vaihdellen sen mukaan missä vaiheessa tulen pulloon tarttuneeksi :D

   Poista
 5. Tämäpä kuulostaa kiinnostavalta, pitää laittaa korvan taakse jos jossain tulee vastaan! Kiitos vinkistä. Rakastan itsekin kasvoöljyjä ja vastaavia koostumuksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hintakaan tässä ei laatuun nähden ole päätä huimaava :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Yellow Diamond

*)mainoslinkki * Kicksillä on omassa * joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän j...

Luetuimmat