torstai 25. toukokuuta 2017

Halpaa rajausta

Essencen huultenrajauskyniä on melkoisesti eri blogeissa hehkutettu - eikä syyttä. Pari kynää sain pr-näytteenä ja intouduin sitten pari lisää vielä itsekin hankkimaan:


Tällä hetkellä rajauskyniä minulta löytyy seitsemän kappaletta (yksi sävyistä tuplana kun en ostaessani muistanut sen jo omistavani :D)

02 sweetheart
03 yummy berry
05 lovely frappuccino
06 a girl's dream
07 plum cake
08 girl next door


Ylärivissä sweetheart, yummy berry & lovely frappuccino.
Alarivissä a girl's dream, plum cake & girl next door.
 
Ajatuksenani oli näyttää sävyt myös huulilla, mutta yllättäen en kuvia saanut onnistumaan, joten nyt saatte tyytyä vain sydämiin <3 (huulilla sävyyn toki vaikuttaa myös paljon omien huulten pohjasävy, joten loppupeleissä ehkä swatch-kuvat ovat tässä mielessä hieman kertovammatkin)
 
 
Itse olen yrittänyt aloittaa taas käyttämään huultenrajauskyniä, koska näin huulimeikistä saa siistimmän sekä kestävemmän. Nämä kynät ovat kerrassaan loistavia; levittyvät hyvin ja näillähän voi tosiaan huuletkin kokonaan värjätä eli pärjäät tarvittaessa vain tällä yhdellä tuotteella. Ja yhtenä parhaista asioista täytyy toki mainita hinta; alle 2€/kpl on käsittämättömän halpa hinta näin laadukkaasta tuotteesta - eikä haittaa vaikka kynä häviäisi tai vahingossa tuplakappaleen tulisit hankkineeksi xD

Suomessa tuotteita myy mm. Tokmanni, Carlson sekä Pretty.fi.


Joko sinä olet tutustunut näihin rajauskyniin?


*)kaksi saatu pr-näytteenä, loput hankittu itse

16 kommenttia:

 1. Nämä kynät ovat hintaisekseen superhyviä! Lovely Frappucino on mun suosikki.

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi sydän swachit! :D <3

  VastaaPoista
 3. Täytyykin pitää nuo mielessä! Olen tosi huono käyttämään värikosmetiikkaa huulissa, mutta tuo olisi ainakin edullinen tapa testata kiinnostavia värejä.

  VastaaPoista
 4. Nää vaikuttaa tosi hyviltä ja kivasti myös sävyvalikoimaan :) Tuohon hintaan ei voi mennä pieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hinnalla uskaltaa rohkeammin astua oman mukavuusalueen ulkopuolellekin ja kokeilla jotain erilaista :D

   Poista
 5. Nää on kyl bueno! Meillä Järvenpäässä on usein Tokmannin hyllyt tyhjinä, mikä harmittaa ku ois kiva päästä kunnolla testaa mutta onneks pretty.fi toimittaa nopeesti ja tän hintaluokan virheostoksetkaa ei nii haittaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen enemmän tainnut netistä essenceä tilailla jo siitäkin syystä, että harvemmin tulee Carlsonilla tai Tokmannilla käytyä, jossa livenä pääsisi tuotteita hypistelemään..

   Poista
 6. Mä en omista vielä ainuttakaan Essencen tuotetta :D En vaan jotenkin osaa innostua näistä edullisemmistä brändeistä yhtä helposti kuin luksuskosmetiikasta :D Mä oon ollut sellainen jo lukioikäisestä asti, kun selekosmetiikka alkoi vetää puoleensa. Mutta toki markettimeikkejäkin käytän ja oon löytänyt monia hyviä tuotteita esim. Max Factorilta ja Isadoralta jne. Ehkä annan joskus vielä Essencellekin mahdollisuuden. Mutta vielä toistaiseksi luen muiden arvosteluita mielenkiinnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti aloittaa kokeilu joko näistä huultenrajauskynistä tai sitten kynsilakoista, ihan loistavia! :)

   Poista
 7. Eipä oo tuttuja, mut nää sävyt <4

  VastaaPoista
 8. Mulla on kans näitä, ja ovat hintaansa nähden erinomaisia! Ihanat sydänswatchit <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Pihkakuorinta

Alkuvuodesta kirjoittelin teille mielenkiintoisesta uudesta tuttavuudesta Abies Organics :sta ja lupailin esitellä teille toisenkin testiin...

Luetuimmat