lauantai 20. toukokuuta 2017

Organic Essence

Olen viime aikoina kiinnostunut siitä minkälaista tarjontaa luonnonkosmetiikan puolella on deodoranttienkin suhteen. Vaikka perinteiset deot eivät ongelmia ole itselläni aiheuttaneet, niin kieltämättä kyllä niiden sisältämien aineiden pitkäaikaisvaikutukset kehossa ajoittain mietityttävät.. Ja tokihan sitä näin utelias ihminen jo ihan kokeilunhalun vuoksi haluaa kaikkea uutta ja erilaista kokeilla :D Nyt taisinkin löytää deon, johon rakastuin aikalailla ensikosketuksella..


Luomuneitsytkookosöljy, ruokasooda ja eteeriset öljyt pitävät aktiivisen liikkujankin hien hajut poissa. 


Tuote on pakattu pahvipakkaukseen, jonka loppupäästä puristamalla saat deon ulos. Tämäkään ei loppujen lopuksi niin hankalaa ja epäkäytännöllistä ole kuin mitä ensimmäinen ajatus voisi olla.
Tuoksuvaihtoehtoja on tämän lisäksi tällä hetkellä ruusu (hinta 21,90€), kookos-vanilja (hinta 16,50€) sekä hajusteeton (hinta 14,50€).

Aiemminhan olen blogissani kehunut Schmidt's deodoranttia, joka on kyllä ihana - mutta.. pidempiaikaisessa ja jatkuvassa käytössä huomasin sen valitettavasti ärsyttävän kainaloideni ihoa enkä kuulemma ole tämän ongelman kanssa ainokainen. Periaatteessa pohja on samanlainen näissä kahdessa tuotteessa, mutta jostain kumman syystä Organic Essence tuntuu suorastaan hoitavalta eikä ole samanlaista ärsytysreaktiota saanut itselläni aikaan. Näistä kahdesta vaihtoehdosta siis ehdottomasti jatkossa kallistun Organic Essencen puoleen.


Oletko sinä löytänyt luonnonkosmetiikan puolelta toimivaa deodoranttia itsellesi?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat