maanantai 29. toukokuuta 2017

Magneettinen luomiväri

Itse koottavat paletit ovat tällä hetkellä IN ja niitä on alkanut monille sarjoille ilmestymään - myös suomalainen Dermoshop on mukana tässä uudessa trendissä Magnetic-luomiväriensä kanssa.


Valikoimista löytyy tällä hetkellä neljän luomivärin tyhjä luomiväripaletti (5,90€) sekä tähän täytteeksi irtoluomivärejä yhdeksässä eri sävyssä (3,50€/kpl).


Itselleni sain testiin luomiväripaletin sekä luomivärit sävyissä:


Paletti on erittäin helppo koota; napsauttaa vain suojakalvon luomivärinapin päältä pois ja asettelee luomivärin palettiin.


Valittavissa oleva sävymaailma on varsin maanläheinen, kaikki helppoja arkisävyjä.


Pigmenttisyydeltään sanoisin tämän sopivan sellaiselle perusmeikkaajalle - tai aloittelijalle. Jos kaipaat voimakasta väriä niin tällöin tämä ei sinun juttusi ole.


Mielestäni on ihan super, että Dermoshop ottaa aina niin nopeasti itselleenkin näitä uusia trendejä eivätkä jää vain vanhoissa muhittelemaan.


Joko sinä olet innostunut näistä itse koottavista luomiväripaleteista? 


*)pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Yhä useamman blogin postaukset alkaa olemaan pr-näytteiden hehkutusta - jää sisältö aika köyhäksi. Ei pelkkiä mainoksia jaksa pitkään lukea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista että koet noin. Itse koen, että kerron tuotteista rehellisesti - olivatpa ne pr-näytteenä saatuja tai itse ostettuja. Ja esim. täytyy sanoa, että tämä olisi tuotteena ollut sellainen, jonka olisin hyvinkin saattanut itse ostaa blogiini esiteltäväksi..

   Poista
  2. Mielestäni kosmetiikkablogit ovat parhaimmillaan tuote-esittelyitä. Sama se minulle, onko bloggaaja saanut vai ostanut tuotteen. Pr-näytteillä blogi saa monipuolisuutta ja bloggaaja sellaisia brändejä ja tuotteita, joita ei välttämättä tulisi valinneeksi tai löytäneeksi. Minusta lukijatkin hyötyvät tästä asettelusta ja luotan siihen, että bloggaajan arvio on rehellinen - toki blogiarvioitkin perustuvat aina henk. koht. kokemukseen.

   Tämä kyseinen postaus on minusta ihan neutraali esittely ja arvio tuotteesta, eikä mitään pr-hehkutusta.

   Poista
 2. Minä kyllä luen mielelläni tuotteista oli ne sitten itse ostettu tai saatu pr-näytteenä. Miralla on kyllä hyvä tapa arvioida tuote; ihan rehellisesti ja ilman sitä turhaa hehkutusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestäsi, tämä nimenomaan on tarkoituksenikin <3

   Poista
 3. On ihan sama onko tuotteet ostettuja vai saatuja ja mahdotonta bloggaajan olisi saada materiaalia postauksiin, jos kaikki joutuisi ostamaan itse. :) Eli työmateriaalihan nuo ovat sinulle. Kivoja juttuja Dermosililla on paljon ja oma lemppari huulikiilto oli muutaman vuoden Dermosilin. :) Ihana tuo kultainen sävy. <3 Muiskuja. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, itseasiassa blogi saattaisi sisällöllisesti aika paljon köyhtyäkin ilman pr-näytteitä :)

   Poista
 4. Mulla kyllä iskee runsaudenpula kun mietin mitä pistän seuraavaan Dermosil-pakettiini, kaksi tuotetta ostan aina vakkaristi, mutta mitäs muuta sitten... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun työkaveri ihastui näytteestä totaalisesti säärivoiteeseen (https://www.dermoshop.com/fi/products/9450-summer-dream-kaunistava-saarivoide), joten harkitsen pitäisi sellainen itsekin hankkia :D ja lisäksi Sannin hehkuttamana myös meikinpohjustus (https://www.dermoshop.com/fi/products/9218-summer-dream-meikinpohjustusvoide-spf-20) alkoi kovasti kiehtoa xD

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolustus kuntoon

Useimmilla iho on näin kesällä paremmassa kunnossa kuin talvella, mutta ajoittain myös kesäaikaan iho kaipaa rauhoitusta ja silloin tarvita...

Luetuimmat