tiistai 16. toukokuuta 2017

Historian lehtien havinaa: Dermoshop Oy & Dermosil

 Aloitin tammikuussa uuden postaussarjan "Historian lehtien havinaa", jota olisi tarkoitus pyrkiä kuukausittain jatkamaan. Kaikki postaukset tulevat löytymään "historia"-tunnisteen alta. Valitsen esittelyyn aiheet täysin summittaisessa järjestyksessä, aina tämän suhteen voi myös toivomuksia esittää. En myöskään koko historiaa edes yritä yhteen postaukseen saada vaan ajatuksena on, että poimin kunkin sarjan historiasta mielestäni kaikista mielenkiintoisimmat tärpit.

lähde: https://www.dermoshop.com/fi/info/articles/dermosil-kiri-kovimpien-nousijoiden-joukkoon-branditutkimuksessa-6805

Toukokuun aihealuetta pähkäilin jokusen tovin, lopulta sain ahaa-elämyksen ja tänään käydäänkin siis läpi hieman suomalaisen Dermoshop Oy :n historiaa. Heidän tuotemerkkinsä Dermosilin tuotteita onkin melkoisesti blogissani esitelty.


lähde: https://www.dermoshop.com/blog/archives/3975


Päivänvalon Dermoshop Oy ja Dermosil ovat nähneet vuonna 1988 Classic ihonhoitovoiteen kera, nykyisin valikoimiin kuuluu yli 400 tuotetta koko perheelle. Suomen lisäksi tällä hetkellä tuotteita on myynnissä myös Ruotsissa, Virossa, Latviassa ja Venäjällä, minkä lisäksi tuotteita on mahdollista tilata verkkokaupasta koko EU:n alueelle. Verkkokauppa on ainoa ostopaikka ja on ollut toiminnassa vuodesta 1996 lähtien.

lähde: https://www.dermoshop.com/blog/archives/2789


Uusia tuotteita lanseerataan markkinoille joka toinen kuukausi ja kaikki tuotteet valmistetaan laadukkaista raaka-aineista testaten ihmisillä koekäytössä. Ihonhoitotuotteet ovat kasviperäisiä eivätkä sisällä mineraaliöljyjä. Hajusteettomat tuotteet ovat saaneet myös Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Tuotteiden kehitys tapahtuu Suomessa ja valmistus Suomessa, Pohjoismaissa tai Euroopassa.


lähde: https://www.dermoshop.com/blog/archives/3070


Onko Dermoshop Oy ja Dermosil sinulle tuttuja?

6 kommenttia:

 1. On kyllä, aina silloin tällöin tilailen ja nyt oiskin ehkä taas aika :)

  VastaaPoista
 2. On ja muutama tuote on, joita pitää olla aina kaapissa ainakin Face Extraa ja Keittiösaippuaa, ihan parhaita. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiösaippuaa pitää ehdottomasti meiltäkin aina löytyä! :)

   Poista
 3. Dermosil on mulle "tuttu ja turvallinen" merkki :) Ekoja tilauksia tehtiin silloisella työporukalla jo joskus vuonna 2000 :D Nykyään tulee tilailtua ehkä noin kerran pari vuodessa. Kaikki kokeilemani kasvoseerumit ovat olleet mieleeni, mutta kasvovoiteista en ole löytänyt itselleni hyvin toimivaa tapausta. Mm. puhdistusvaahdot, Ihonhoitovoide, Saksanpähkinä kynsinauhavoide ja Karbamidipuikko kuivien kantapäiden hoitoon ovat suosikkejani.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat