maanantai 15. toukokuuta 2017

kosmetiikkajemmani: shampoot&hoitoaineet

Jatketaan kosmetiikkajemmat-postaussarjaa tällä kertaa hyvinkin simppelillä tuoteryhmällä eli shampoilla ja hoitoaineilla, joita minulla juuri nyt sattuu kaapeista löytymään. Tähän esittelyyn otin ihan vain perustuotteet eli en esim. syväpuhdistavaa tai hopeashampoota. Aiemmat jemmapostaukset löytyvät täältä.


Yhteensä näiden kahden kategorian tuotteita minulta löytyy tällä hetkellä yhdeksän, joista viisi shampoita ja neljä hoitoaineita.


Tigi BedHead Urban Anti-Dotes Recovery Shampoo (250ml) & Hoitoaine (200ml) saapuivat minulle tammikuussa melko edullisena pakettina. Saman linjan hiusnaamiota olen aiemmin parikin kappaletta käyttänyt. Sekä shampoo että hoitoaine ovat olleet todella mieluisia niin tuoksunsa kuin toimivuuteensakin puolesta.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Shampoo (200ml) on itseasiassa unohtunut minulla kaappiin useammaksi kuukaudeksi vaikkei tätä ole edes hirmuisasti jäljellä. Muistelisin tämänkin olevan ihan ok, mutta jos normaalihinta on 20€ tietämissä niin en sillä itselleni lähtisi ostamaan..

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Shampoo (250ml)* tuli huhtikuun Bette Box:n mukana ja tätä en ole itseasiassa ehtinyt vielä ottaa käyttöön.

XZ Persikkanektari Shampoo (250ml)* tuli Bernerin bloggaajapäivän kassissa - tuoksu ei ehkä aivan niin herkullinen ole kuin kuvittelin, muutoin oikein mainio tuote. XZ on nykyisin markettishampoissa (ja hoitoaineissa) se mihin usein tuleekin tartuttua.

Tresemme Keratin Smooth Shampoo (100ml)* & Hoitoaine (100 ml)* tulivat toukokuun Bette Boxin mukana enkä myöskään näitä ole vielä ehtinyt korkata käyttöön, aikaisemmin käytössä olleet Tresemmen tuotteet ovat olleet ihan ok.


Ole Hyvä Luonnontuote Hilla Hoitoaine (350ml)* - kerrankin kunnollisen kokoinen hoitoaine! :D Saman sarjan tuotteita esittelinkin teille viime vuoden puolella ja sain tämän testiin alkuvuodesta, josta lähtien se on enemmän tai vähemmän ollutkin käytössä. Tämä on yllättävänkin toimiva käytössä vaikkakin synteettisempiin kavereihin nähden hieman reilummalla kädellä joudun käyttämään omaan pehkooni.

Biozell Intensive Hydrating Conditioner (250ml)* olenkin esitellyt muiden Biozell:n tuotteiden kanssa aikaisemmin, tämäkin on unohtunut kaapin perukoille - pitää ottaa tehokäyttöön.Kuinka monta shampoota ja hoitoainetta sinulta löytyy?*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Mä en itseasiassa tiedä, mutta ne menee yhteen aika pieneen muovilaatikkoon, joten ei mitenkään ihan älyttömästi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellekin tämä määrä on jopa kohtuullisen suureksi laskettavissa - usein löytyy max 2 kumpaistakin :)

   Poista
 2. Tigiä ostanut vuosia. :) Hoitoaineita on vaikka kuinka paljon, mutta sampoot aina loppuu kesken. Pesen kaksi kertaa aina hiukset ja ilmeisesti perheen muut ei käytä hoitoainetta. Kivaa iltaa <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Yellow Diamond

*)mainoslinkki * Kicksillä on omassa * joulukalenterissaan ollut useampikin upea tarjous, joita olen itse ahkerasti hyödyntänyt (nämähän j...

Luetuimmat