maanantai 1. toukokuuta 2017

Sitruunainen puhdistusöljy

Suosin nykyisin kaksivaiheisen meikinpuhdistusrituaalini ensimmäisessä osassa öljymäistä puhdistusta, koska olen todennut, että sillä todellakin saa raskaankin meikin sulamaan pois. Aiemmin olen kokeillut neljää puhdistusöljyä; Dermosilin puolukkaista puhdistusöljyä, L'Occitanen Shea-puhdistusöljyn, Cattier Paris puhdistusöljyn sekä K-Beauty osastolta Misshan puhdistusöljyn. Tänään esittelyssä toinen aasialainen puhdistusöljy:


Lupaa puhdistaa hellävaraisen tehokkaasti vedenkestävän meikin kuin muutkin epäpuhtaudet iholta. Ei sisällä ihoa ärsyttävää mineraaliöljyä. Kosteuttavina ainesosina mukana mm. rypsiöljyä, oliiviöljyä ja vihreää teetä. 


Koostumukseltaan tämä on melko juoksevaa - tuoksuu ihanan sitruksiselle <3
Meikit puhdistaa hyvin eikä ole kirvellyt silmissä.


Itse kaipaisin hieman paksumpaa koostumusta, ehkäpä myös INCI-luettelo saisi lyhyempi ja parempikin olla. Ei huono tuote ja käytän tämän kyllä loppuun, mutta en usko tähän uudemman kerran palaavani - aiemmin testaamistani Cattier Paris ja L'Occitane olivat koostumukseltaan enemmän minun makuuni.


Mikä on sinun lemppari puhdistusöljysi/muu meikinpuhdistustuotteesi?

4 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä mulla on Lorealin puhdistusöljy, mikä on ihan hyvä. Natusania olen käyttänyt myös kun sitä saa niin helposti kaupasta :) varsinaista suosikkia ei ole kun aina tekee mieli kokeilla uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. L'Orealin puhdistusöljyä tai Natusania en olekaan kokeillut :D

   Poista
 2. Sitruuna kuulostaa ihanalta, harmi jos koostumus on lirua, itsekin tykkään hivenen paksummista puhdistusöljyistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko sitten yleistäkin, että aasialaiset puhdistusöljyt ovat näin juoksevia, koska Misshan öljy oli koostumukseltaan melko vastaavanlaista..

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat