tiistai 23. toukokuuta 2017

My must haves

Blogeissa on esitelty uusia Essencen My must haves -paletteja luomiväreineen ja niinhän sitä niistä itsekin kiinnostui - ja nappasinkin sitten Tokmannin reissulta matkaan mukaan.


Sävyiksi valikoitu loppujen lopuksi ehkä hieman tylsäkin trio, mutta aika hyvin hyllyä oli jo ennen minua tyhjennetty enkä ollut ainokainen siinä pyörimässä, joten nappasin sitten ne mitkä ensimmäisenä tuntuivat silmääni miellyttävän:

05 Cotton candy
10 Apricotta
11 Stay in coral bay


Saat tosiaan helposti muokattua paletista itsesi näköisen ja valikoimissahan on luomivärien lisäksi myös kasvoille poskipunia, puutereita ym. Itse koin kasvotuotteiksi napit hieman liian pieniksi, joten todennäköisesti tulen luomiväreillä paletin täyttämään loppuunkin asti.


Tässä siis se minun tämän hetkinen trioni (Cotton candy, Apricotta, Stay in coral bay).


Ihan superpigmenttisiähän nämä eivät tokikaan ole, mutta arkimeikki näillä luonnistuu loistavasti. Varsinkin Cotton candy ja Apricotta ovat sen verran lähellä toisiaan sävyissä, että olisi vallan mainiosti näistä toinenkin vain itselleni riittänyt. 


Joko sinulta löytyy oma My must haves -paletti? Mitä sävyjä sinä valitsisit palettiisi mukaan?

14 kommenttia:

 1. Olen itse alusta asti himoinnut täyttämään tuota palettia mieleisillä väreillä, mutta. Joukosta puuttuu vihreäsilmäille hyvin sopivat punertavat sävyt. Yksihän siellä on, mutta testeriä kokeillessa ei enää iholla punertavalta näytä. Toivottavasti valikoimaan tulee lisäystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse toivoisin lisää vähän extremempiä sävyjä valikoimaan :D

   Poista
 2. Joo aika tylsiä perussävyjähän ne, minäkin toivon kirkkaampia värejä! Ideahan on muuten hyvä!

  VastaaPoista
 3. Ei löydy, mutta varmaan ruskean, kullan ja liilan sävyjä löytyisi omasta paletista ja jotain persikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kaunis kullansävy olisi kyllä sellainen mihin itsekin todennäköisesti tarttuisin :)

   Poista
 4. Minä innoissani hommasin neljän napin paletin ja siihen tuon Coral Bayn sekä ruskean Miss Foxy Roxyn. Alkuinnostuksen jälkeen kuitenkin tajusin, että enhän minä oikeastaan tarvitse kokoelmaani mitään noista sävyistä, kun samanlaisia on jo tai laatu ei sitten ollut niin hyvä kuin olisin toivonut. Ehkä ostan palettini tyhjiin kohtiin poskipunia, mikäli ne mahtuu siihen. Tai seuraan tilannetta, jos sarjaan tulisi malvanvärisiä nudeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans hankinnan jälkeen aloin järjellä miettiä etten tarvitsisi - mutta jos järkeä käyttäisin kosmetiikkahankinnoissa muutoinkin niin 99,9% hankinnoista jäisi hankkimatta ja blogi saattaisi aika tylsäkin seurattava olla xD

   Poista
 5. Miulla jännin sävy taitaa olla sininen näistä sävyistä :D Muut on ihan peruskauraa, kolme palettia jo täytetty.
  Tajusinpa tuossa, että olen kaikki ostanut verkkokaupoista, en yhtäkään kivijalasta (tässä tapauksessa Carlsonilta) :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla onkin sit ihan hyvin jo näitä ehtinyt kertymään :D Mä tätä palettia olen yhdellä vielä täydentänyt, mutta neljä mahtuisi vielä jos vain tarpeeksi kivoja sävyjä sattuisi vastaan :)

   Poista
  2. Tänään kävin Carlsonilla ja siellä oli täydet hyllyt, niin näitä kuin niitä trend edition kuosilla varustettuja :)

   Poista
 6. Mää meinasin hommata tuommosen paletin, mutku rupesin sävyjä kattoon nii kaikki mitkä oli omannäkösiä oli nudet ja ruskeet sun muut tuommoset nii pääsin halvemmalla ostamalla essencen valmiin luomiväripaletin, josa on melkeen samat sävyt. On muuten jokapäiväisesä käytösä ollu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus on hyvä hetkeksi pysähtyä ja miettiä hankintoja järjen kanssa :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat