perjantai 12. toukokuuta 2017

Suolaa vartalolle

Kesää kohti kun tässä vinhaa vauhtia mennään (muutoin kun sään puolesta ainakin :D) ja pikkuhiljaa säiden lämmetessä (toiveajattelua? :D) aletaan enemmän paljastaa pintaa niin olisi viimeistäänkin nyt se hetkin kun iho kannattaa laittaa kuntoon. Tätä varten saattanetkin siis kaipailla avuksesi vartalonkuorintaa..


Sain testiin TwistBe-verkkokaupasta setin suomalaisen Flow Kosmetiikan suolakuorintoja kätevässä matkakoossa - nämä kannattaa ehdottomasti muistaa kesän reissuille mukaan! Tuoksuja löytyy nämä kolme, joista jokainen kuorii ihon himalajan vuorisuolalla tehokkaasti samalla poistaen kuona-aineita ihosta, minkä lisäksi jokainen tuoksu antaa jotain extraa.

Matkakokoinen kuorinta maksaa 5€/25ml, täysikokoinen kuorinta 23,60€/300g.

Piparminttu ja sypressi lievittää turvotusta ja lihaskipuja sekä parantaa verenkiertoa. Vähentää hikoilua, viilentää, selkeyttää mieltä ja kohentaa mielialaa.

Vaniljauute ja  appelsiinin eteerinen öljy poistaa nestettä kehosta, puhdistaa ihoa ja koko kehoa, parantaa mielialaa ja rauhoittaa.

Kookosuute ja sitruunan eteerinen öljy raikastaa, puhdistaa ihoa ja kehoa, parantaa vastustuskykyä ja verenkiertoa, helpottaa stressiä ja kirkastaa mieltä.


Tuoksuista suosikkini on piparminttu vaikkakin kaikki nämä ovat ihanan herkullisia tuoksultaan. Kuorinnan toivoisin ehkä aavituksen verran voidemaisempaa olevan, muutoin tämä tuntuu aivan ihastuttavalta ja voi kuinka ihanan pehmeältä iho kuorinnan jälkeen tuntuukaan! Ennen kuorinnan huuhtelua pienoista nipistelyä iholla tuntui, minkä arvelen itse suolasta johtuvaksi koska muistelen samanlaista tuntemusta olleen muidenkin suolakuorintojen kohdalla. Tuoksun lisäksi en itse muuta eroa kuorinnoissa havainnut.

Jos kiinnostuit niin kannattaa ehdottomasti tällaisia pikkukokoja hyödyntää mikäli et heti tiedä mikä sinun tuoksusi näistä olisi.


Kumpaa sinä suosit kuorinnassa; suolaa vai sokeria?


*)pr-näyte / sis.mainoslinkin

6 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita!Mä oon käyttänyt vain sokeria joten tuo suola täytyy joku kerta testata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, koostumukseltaa sokeri- ja suolakuorinnat ovat aivan erilaisia :)

   Poista
 2. Koska tykkään makeasta niin ruoassa kuin tuoksuissakin, niin oon enemmän sokerikuorintojen ystävä. Suolakuorinnoissa myös joskus jos ihon pinnassa on haavoja tulee pientä kirvelyä. Siitä huolimatta kyllä tykkäsin tosi paljon yhdestä Saules Fabrikan suolakuorinnasta. Varmaan just siksi että sen tuoksu oli aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suolakuorintaa ei tosiaan kannata rikkonaiselle iholle laittaa, koska saattaa hieman epämiellyttävältä tuntua :D

   Poista
 3. Aivan ihanan kuuloisia nuo tuoksut! En ole ennen suolakuorintaa käyttänyt, mutta mietinnässä on :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat