torstai 1. kesäkuuta 2017

Cinema Secrets

Olen aiemmin maininnut täällä olevani melkoisen laiska pesemään siveltimiä - vasta tilanteessa kun kaikki ovat likaisena alan harkita hommaan ryhtymistä :D Pesuhetkeä pidentämään itselläni onkin jo käytössä muutamia apuvälineitä esim. aiemmin esittelemäni Color Switch on varsin ahkerassa käytössä, mutta sekään ei enää tietyssä pisteessä auta.. Tähänkin on onneksi apuja olemassa, tämän kyseisen bongaamisesta ja hankkimisesta syksyn I love me -messuilta saan kiittää Mariaa :)


Kyseessä on meikkitaitelijoiden hyväksymä ja suosima:

 Myös saippua- ja vesipesu kuluttavat siveltimiä, joten ahkerasti meikkaaville on ehdotonta saada tuote, jolla paitsi saat siveltimet nopeasti puhtaiksi ja hygieenisiksi jatkokäyttöön, niin myös sen hellävaraisen puhdistuksen, että siveltimet pysyvät pitkään käyttökuntoisina. Tällä kyseisellä tuotteella saat niin synteettiset kuin luonnonkuituiset siveltimet puhtaiksi voiteista, puutereista ja nesteistä. Lisäksi tämä poistaa hajuja.

Käyttö on hyvin yksinkertaista: dippaa ja pyyhi.


Yllä olevassa kuvassa likainen sivellin, joka pääsi testiin mukaan..


Kaadetaan puhdistusainetta nesteeseen ja dipataan sivellintä siellä (itselläni tämä on tosin suihkepullossa, joten voin suihkia tätä suoraan puhdistettavaa siveltimeen.)


Tämän jälkeen pyyhitään talouspaperiin ja sivellin on puhdas!

Ihan mielettömän kätevä aine! Ihan heti samantien en siveltimiä ehkä itse ottaisi käyttöön, vaan antaisin hetken kuitenkin kuivahtaa, mutta periaatteessa nämä ovat heti käyttökuntoisia - pesun jälkeen joutuu pidemmän aikaa odottelemaan ennenkuin siveltimet ovat täysin kuivia.

Arvatkaa muuten harmittaako kun en tullut ostaneeksi tätä suuremmassa koossa! :D
En osaa sanoa onko tätä vielä varsinaisesti myynnissä, mutta halusin ehdottomasti vinkata - jos joskus vastaan tulee niin suosittelen hankkimaan itselle testiin ja itsekin tätä tulen isomman putelin hankkimaan heti jos vastaan vain sattuu tulemaan!


Kuinka sinä huollat omia siveltimiäsi?

8 kommenttia:

 1. Vitsiplitsi mullahan on toi, tullut I Love me kassissa. :) Nyt äkkiä käyttöön, kiitos sun. :) Aurinkoista torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa korkata! :)
   Kiitos samoin sinne <3

   Poista
 2. Marilla tais olla tää tuote joskus blogissa ja kiinnostuin, mut unohdin kunnes nyt otit puheeksi, pitääkin ihan selvitellä mistä tätä saisi ja just sen ison pullon. :D

  VastaaPoista
 3. Mäkään en ole mikään innokkain sivellinpesijä :D Mari taisi mullekin tästä vinkata I Love Me -messuilla, kun törmättiin. Silloin jäi kuitenkin kaikissa hälinässä ostamatta. Ehkä harkitsen tätä nyt uudelleen. Toihan olisi helppo tapa putsata siveltimet! Vaikka vähän kyllä epäilen, tuleeko niistä nyt noin helposti oikeasti täysin puhtaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tämä täysin vesipesua korvaa mutta itse esim. huulipuna- ja eyeliner-siveltimet heti käytön jälkeen tällä puhdistan etteivät jää likaisina vesipesua odottelemaan :)

   Poista
 4. Tää olisi niin näppärä tuote, täytynee itsellekin jostain metsästää ja ehkä saman tein se isompi pullo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaa jos jostain myynnistä löydät, ei tämä omakaan kappale ikuisuuksia kestä :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat