lauantai 6. toukokuuta 2017

Sakura

Tein huhtikuussa kaksi reissua Helsinkiin, jälkimmäisellä kerralla sain hotellihuoneen kylpyammeella, joten porhalsin heti Lushille katsomaan minkä ihanuuden tällä kertaa testiin ottaisin. Päädyin lopulta tuoksun perusteella:


Sakura kylpypalloon (ovh 6,95€)


Pääinnoittajana tälle kylpypallolle on ollut kirsikankukka-aika ja nimensä tämäkin sieltä saanut - sakura on japania ja tarkoittaa kirsikankukkaa. Tuoksuna tässä on jasmiinia, mimosaa, sitruksia ja appelsiininkukkaa. Ja kyllähän tuo aika söpöltäkin näyttää :D


Tämä suhisi ja sihisi kylpyveteen laitettaessa, mutta ei tarjonnut sellaista värienilotulitusta kuin jotkut aikaisemmat kylpypommit. Oli mielettömän rentouttavaa pujahtaa ihastuttavan tuoksuiseen lämpimään veteen pitkän päivän jälkeen. Suosittelen lämpimästi näitä hankkimaan testiin mikäli kylpyammeen käyttömahdollisuus on olemassa - tai pienemmässä mittakaavassa näistä voi nauttia myös jalkakylpyinä :)


Aiemmin olen testannut:

Ainoastaan Shoot For The Stars ei ole enää valikoimissa, muita näyttäisi verkkosivuilla vielä myynnissä olevan. Tämä lista tulee taatusti itselläni jatkossakin jatkumaan kun vain kylpyamme löytyy, jossa pääsee lillumaan :)


Koska sinä olet viimeksi päässyt nauttimaan kylvystä?

4 kommenttia:

 1. Viime syksynä ennenkuin muutettiin, olihan siinä kylpyammeessa oma viehättävyytensä :) Nuo kylpypommit on hauskoja!

  VastaaPoista
 2. Just eilen Lushin Twilight pommin pistin kylpyyn! Se on kyllä ehkä mun suosikki Lushin pommeista (koska glitter). :D Lushin pommit on kyllä jotain niin parasta. Haaveissa on oma amme vielä joskus, jos rempassa sinne asti päästään. Siihen tosin menee varmasti vielä vuosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Twilight pitää laittaa muistiin ja hankintaan seuraavan kerran kun ammeessa lillumisen mahdollisuus ilmenee :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat