keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Black&White

Sain testiin tuotteen, jonka käyttöönottoa pitkään emmin vaikka se mielenkiintoiselta kuulostikin..


Black&White luonnollinen hampaidenvalkaisu (19,95€/15g)
(Tällä hetkellä tuote on tarjouksessa Ruohonjuuressa 16,95€ hintaan!)

Kyseinen hampaidenvalkaisuaine on valmistettu kookospähkinänkuoresta ja kyseessä on siis tosiaan aktiivihiili. Aktiivihiilen ominaisuuksiin kuuluu imeä itseensä tuhatkertaisesti painoonsa nähden haitallisia aineita, myrkkyjä, kemikaaleja ja likaa. Itse hammasluuta tämä valkaisu ei valkaise vaan poistaa nimenomaan esim. kahvin, teen, punaviinin tms. aiheuttamia värjäymiä.

Syy miksi itse emmin käyttöönottoa oli se ettei tämän kohdalla ole tiedossa hankausarvoja. Lueskelin netistä mitä hammaslääkärit tämän tyylisistä tuotteista olivat sanoneet ja vaikutti ettei tästä ajoittaisessa käytössä todennäköisesti ainakaan mitään hallaa hampailleen tekisi, joten uskaltauduin tämän vihdoinkin korkkaamaan auki ja testiin..


Tästä pienestä purkista riittää käytössä noin 90 käyttökertaan ja käyttö on yksinkertaista; pese ensin hampaat normaaliin tapaan hammastahnalla, huuhtele. Tämän jälkeen dippaa kostutettu hammasharja jauheeseen ja käy hampaat läpi - suositellaan tässä vaiheessa pitämään suu visusti kiinni ettei koko kylpyhuone ole mustien pisaroiden peitossa :D Harjaamisen jälkeen huuhtele suu huolellisesti.

Tässä ette nyt valitettavasti tule näkemään minun hammasrivistöstäni kuvia, koska en minkäänlaista eroa huomannut ennen- ja jälkeen-kuvissa, itseasiassa ennen-kuvissa hampaat näyttivät kirkkaimmilta valo-olosuhteista johtuen :D Kyseisestä tuotteesta ovat postailleet myös ainakin Sanni ja Taina, joiden blogeista voit kurkata minkälaisia tuloksia he saivat aikaan.

Mitään supernäyttävää lopputulostahan tämä ei lupaakaan ja vaatisi mahdollisesti pidemmän testijakson, että värjäymät hampaista todella lähtisi (ja parasta toki olisi ettei tänä aikana käyttäisi myöskään näitä värjääviä aineita..), itse mahdollisesti ajoittain esim. ennen juhlia voisin tähän tarttua ja kokeilla jos hymy hieman kirkastuisi, mutta tuote ei itselläni jatkuvaan käyttöön tule jäämään.


Oletko sinä testannut tätä tai muita luonnollisia hampaidenvalkaisutapoja?


*)pr-näyte


6 kommenttia:

 1. Katselin Citymarketin kauneuskuvastosta, että sielläkin on tällainen tuote myynnissä (en muista oliko juuri tämä kyseinen tapaus) ja kiinnostuin kovasti. Saa nyt kuitenkin nähdä tuleeko hommattua, jos ei mitään selkeää vaikutusta ole ilmennyt. Itseni tuntien en jaksaisi varmaankaan niin säännöllisesti käyttää, jotta tuote pääsisi kunnolla oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon lähtötilanteesta riippuu minkälaisen lopputuloksen saa aikaan. Kannattaa ehdottomasti testata joskus, itsekin varmasti olisin jonkin näistä tullut hankkineeksi testiin itsekin - ja voihan olla, että kokeilen vielä joku päivä toistakin samantyylistä valkaisua :)

   Poista
 2. Mulla on aivan keltaiset hampaat joten mulla tämä kirkasti hampaita tosi hyvin, paremmin kuin apteekin valkaisevat tahnat. Satunnaisessa käytössä on, jatkuvasti en tällä hankaile :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole tuon yhden kerran jälkeen tähän uudelleen tartuttua :D Tosin yhtenä syynä myös se, että käytän yleensä sähköhammasharjaa ja tämän kanssa pitäisi erikseen etsiä normaalin mallinen hammasharja kun lähtisi käyttämään..

   Poista
 3. En ole testaillut, mulla riittää yotuelin tahna toistaseksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole varma olenko Yotuelilta valkaisevaa hammastahnaa tullut edes kokeilleeksi vaikka sitäkin on aikalailla kehuttu - pitää joskus napata testiin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Aminohappoja ja B-vitamiinia

*)mainoslinkki Hieman tosiaan postailut jääneet, koska tämä kyseinen tuote on jo yhtä käyttökertaa vaille lopussa. Mutta on ainakin testailt...

Luetuimmat