sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Artistry

Kun kuulin ensimmäisen kerran Artistrystä ehkä noin vuosi sitten niin sitä minulle mainostettiin viidenneksi myydyimpänä laatukosmetiikkasarjana - mistä itse olin huuli pyöreänä koska kuvittelin tosiaan kohtuullisen hyvin olevani kosmetiikasta ajan tasalla :D ..syy miksi merkki ei ollut minulle tuttu selvisikin sitten - kyseessä on jenkkiläisen Amway-suoramyyntiyrityksen oma kosmetiikkamerkki. Näitä tuotteita ei siis käsittääkseni ole mahdollista saada käsiinsä muutoin kuin Amwayssä mukana olevien kautta. Itseänikin on kovasti houkuteltu toimintaan mukaan, mutta en oikein tämän tyylisestä toiminnasta välitä enkä ikinä pystyisi sitoutumaan oikeastaan millään saralla vain yhteen ainoaan merkkiin. Miksi sitten esittelen sarjan tuotteita? Siitä yksinkertaisesta syystä, että ne ovat alusta lähtien kiehtoneet minua kovasti vaikkei taustalla oleva yritys olekaan "my cup of tea". Tämän pitkän alkupuheenvuoron jälkeen itse tuotteisiin, joita sain testiin:


Shimmer Powder Eye Duo Subtle Chic (ovh 55,59€) &
Brow Kit (ovh 42,62)

(Kulmapalettia ei suomenkielisiltä sivuilta enää löydy ja jenkkisivustonkin mukaan se on poistunut valikoimasta? Esittelen sen nyt tästä huolimatta, josko vaikka on vain väliaikaisesti poistunut ja tulossa vielä takaisin..)


Puuterimaiset luomivärit on valmistettu helmimurskasekoituksesta, näitä voi käyttää yksinään tai antamaan lisähehkua luomivärille. Lupaa antaa hyvän peittävyyden ja on pigmenttistä.


Sisältää siveltimen, jolla levitys onnistuu kohtuullisen hyvin.


En näitä superpigmenttisiksi sanoisi, mutta kimaltavat oikein kauniisti <3 Pitää vielä testata tuota kuinka tuovat kimallusta toisen luomivärin kanssa.


Kulmapaletti sisältää kaksi puuterista ja yhden vahamaisen kulmavärin. Näiden lisäksi sivussa on salalokero, jossa on siveltimet sekä pinsetit.


Mukana tulevat välineet ovat toimivia pakkotilanteessa, mutta kotona käytän mieluummin omia siveltimiä ja varsinkin pinsettejä.


Se mikä kulmapaletin kanssa yllätti oli pigmenttisyys. Tämä setti on sävymaailmaltaan itselleni oikein sopiva ja pienen kokonsa vuoksi kätevä ottaa matkalle mukaan - mikäli haluaa kulmat muotoilla muutoin kuin kulmakynän avulla.


Kokonaisuutena ensikosketus Artistryyn oli mielenkiintoinen; tuotteet ovat toimivia ja ehdottomasti mielenkiinnolla muutakin tuotteita testaisin jatkossa. Hinnaltaan nämä kylläkin menevät selkeästi yli oman kipurajani enkä varsinkaan sokkona näin hinnakkaita tuotteita itse lähtisi ostamaan.Onko Artistry ja/tai Amway sinulle tuttu?


*)pr-näyte

3 kommenttia:

 1. Olen kuullut mutta ei ole muuten tuttu. Kulmapaletti kyllä vaikuttaa hyvänväriseltä ja kätevältä, hinnat kyllä aika korkeat tuotteisiin nähden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin kyllä tuosta pigmenttisyydestä, ei tarvitse harjaa hangata värissä vaan jo pieni hipaisu riittää :)

   Poista
 2. Olen kuullut, mutta ei ole tuttu. Ulkonäöllisesti nää ei kyllä houkuttele itseäni yhtään. Tiedän, olen tässä asiassa vähän nirso. :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat