keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Magnesiumöljy

Sain itselleni testiin magnesiumöljyn, jonka sanotaan rauhoittavan ja rentouttavan lihaksia sekä tätä kautta parantavan yöunia.


Varsinainen käyttöpullo on 100ml kokoinen suihkepullo (postausta tehdessä en löytänyt tätä Ruohonjuuren sivuilta), minkä lisäksi sain itselleni myös 250ml täytepullon (ovh 19,99€).


Käyttö on yksinkertaista; suihkuta 5-10 kertaa halutulle alueelle ja anna vaikuttaa 20 minuuttia, jonka jälkeen öljyn voi halutessaan huuhdella pois. Ensimmäisillä käyttökerroilla voi ihossa pientä nipistelyä tuntua (mahdollisesti magnesiumpuutteesta johtuen), mutta tämä häviää tuotetta säännöllisesti käytettäessä.

Itse olen lähinnä hartioihin tätä käyttänyt tähän mennessä. Pientä nipistelytuntemusta on ollut havaittavissa, mutta se ei tunnu epämiellyttävältä ja häviää melko nopeasti. En ole myöskään öljyä huuhdellut iholta pois. Varsinaisesti vaikutusta yöuniin en ole huomannut (en tiedä onko iän, stressin vai minkä vaikutusta kun viimeisten vuosien aikana on tuota yöheräilyä alkanut ilmetä o.O Onneksi nukahdan yleensä kyllä samantien..), lihaskramppeja ei ole esiintynyt tuotetta käytettäessä muttei tosin ilmankaan..

Vaikken voi sanoa varsinaisia vaikutuksia huomanneeni niin uskon tästä huolimatta, että tällä jonkinlaista vaikutusta ainakin lihaskramppeihin voisi olla ja tästä syystä uskon, että näidenkin loppumisen jälkeen tätä tai vastaavanlaista tuotetta tulee kaapeistani löytymään.Oletko sinä kokeillut magnesiumöljyjä ja oletko ne kokenut toimivaksi?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Olen kokeillut ja toimii hyvin! Paljon juoksemista turvakengissä ja yöksi jalkoihin magnesium ja taas jaksaa!

  VastaaPoista
 2. En ole tajunnutkaan, että magnesium voisi toimia näin! Pakko laittaa kyllä kokeiluun, varsinkin hartioille ja kenties myös noille jaloille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä siis kun sattui tämä postaukseni sinua vastaan tulemaan :)

   Poista
 3. Oho, ihan uusi juttu mulle! Olen kyllä syönyt magnesiumia joskus, mutta en tiennyt sen toimivan ulkoisestikin käytettynä. Täytyypä joskus testata :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun postauksesta on ollut hyötyä useammallekin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat