torstai 4. toukokuuta 2017

Chrome Nails

Sain maahantuojalta testiin Isadoran Chrome Nails kynsipuuterin ja päällyslakan, jotka pääsivätkin melkolailla samantien testiin. Tällä setillä lähdin uutukaisia testaamaan:


Värilakkoina Isadoran Chrome Nails:n alla toimii muutkin kuin Isadoran lakat, joten itse valikoin värilakat OPI:n ja Essien valikoimista - Isadoralta itselläni löytyy tällä hetkellä vain hiekkalakkoja.. OPI:n Feelin' Hot-Hot-Hot ja Essien Under The Twilight eivät vielä kynsilleni asti olleet päässeet, joten nämä valikoituivat tästä syystä testilakoiksi. Halusin myös Chromea testailla jonkin värikkään sekä aivan tumman lakan päälle nähdäkseni toimivuutta.


Chrome-lakkauksessa suositellaan värilakkaa levitettävän yksi kerros, mutta itse laitoin kuitenkin kaksi.. Värilakan annetaan kuivua rauhassa ennenkuin aloitetaan puuterin levitys.


Suojasin myös kynsinauhat Glisten&Glow Cntr-Alt-Del -lateksilla kynsistä, joihin Chromea lähdin testaamaan. Chrome puuteria kannattaa hyvin pieni määrä ottaa kannelle - tätä ei todellakaan yhteen kynteen kulu paljoa!


Sitten vain dippaat sormea puuteriin ja alat levittää kynnelle - tämä on uskomattoman helppoa ja nopeaa!


Kun olet saanut Chrome puuterin levitettyä kynnelle, päälle vain Chrome-päällyslakka ja menoksi :D


Tämä on tosiaan uskomattoman helppo ja nopea keino saada itselleen chrome-kynnet. Alla käytetty värilakka määrittää minkälaisen vivahteen chromesi saa aikaan, joten pieniä vivahde-eroja on helppo luoda värilakkaa vaihtamalla.

Isadora Chrome puutereita ja päällyslakkoja on saatavilla mm. Sokoksista 9,90€/kpl hintaan. Päällyslakkana suositellaan käyttämään nimenomaan Chrome-päällyslakkaa kestävyyden vuoksi - tarkemmin en mekanismista tiedä ja voisi joskus testata miten käyttäytyy ihan normaalin päällyslakan kanssa..


Joko sinä olet lähtenyt näihin peilikynsivillityksiin mukaan? 


*)Chrome Nails -tuotteet saatu pr-näytteenä, muut tuotteet itse hankittuja

24 kommenttia:

 1. Huikean hienot! Tämä on hauska tyyli koristella :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on kanssa sormet syyhynyt että pääsisi testaamaan tuota, täytyy vaan odottaa viikonloppuun asti :D En yhtään muista kenen blogista luin, mutta joku oli tätä kokeillut tavallisella päällyslakalla ihan toimivasti :) Jännää, että meille sanottiin, että tuo chrome toimii vaan tuon oman lakan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse jäin miettimään, että oliko oman päällyslakan kanssa pointtina kestävyys?

   Poista
  2. Voi olla myös markkinointikikka, että toimii vain oman lakan kanssa. Sama juttu oli sen geelipäällyslakan kanssa, piti käyttää vain sitä eikä soveltunut muille merkeille ;)

   essencen jauheet omistan, mutta en ole vielä kokeillut :D essencen päällyslakassa ainakin lukee, että pidentäisi kestoa, mutta toki kaikki on aina yksilöllistä ja on vesipohjainen, niin ei pitäisi myöskään sumentaa.

   Poista
  3. Tuo sumentuminen saattaa muuten myös olla yksi syy ettei normaalia päällyslakkaa suositella :)

   Poista
 3. Ilmoitin miehelleni alkavani pintakäsittelijäksi kun tällä samalla tekniikalla tehdään kiiltävää pintaa myös teollisuudessa😂😂 niin hauskaa kromaus on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjos töitä niiden firmasta:D mutta joo ite testasin iha jollain essencen päällyslakalla ja kyl se pysy monta päivää.Mutta epäilen et toi oma kuitenkin tekee kauniimman pinnan kynteen.

   Poista
 4. Aivan ihana lopputulos! Noista kahdesta mun lemppari on tuo pinkille pohjalle tehty :)

  VastaaPoista
 5. Nää on kyllä aivan huikean näköiset!

  VastaaPoista
 6. No mutta wau ja sitä juuri mietin, et miten nuot toimii, kun ei ole Chrome kynsilakkoja. Mahtia että toimii kaikkien kanssa, on huikeen hienot <3

  VastaaPoista
 7. Mä oon tuollaista lakkaa etsinyt turhaan, arvaa vain kokeilenko :D

  VastaaPoista
 8. Samaan aikaan saatiin postaukset näistä ulos! ;) On nää vaan niin upeet! <3

  VastaaPoista
 9. Näitä olis kyllä kiva päästä koittamaan. Aikas hieno lopputulos. Millainen pysyvyys kromikynsillä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin itse jo parin päivän jälkeen vaihtelunhalun vuoksi, joten en valitettavasti kestävyydestä osaa mennä sanomaan :/

   Poista
 10. Näitä postauksia on ihana lukea, kun olin itse tekemässä Sokoksella kyseisillä lakoilla näitä! Testailimme itsellemme näitä ja ainakaan tuon Sally Hansenin kanssa ei toiminut tuo puuteri. Pinta jotenkin halkeili eikä jäänyt peilipintaiseksi :'D Multa löytyy itseltäni tästä postaus :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat