perjantai 26. toukokuuta 2017

Hajuveteni / Yves Rocher - Evidence EdP Intense

Sain viimeksi Yves Rocherin tilauksen mukana kaupanpäällisenä tuoksun (täytyy sanoa, että ihan kohtuullisen hyvät aina nuo kaupanpäälliset tuolla..);Kyseessä on aistillinen ja voimakkaampi versio klassikosta Comme une Évidence. Tuoksun luonne on pysynyt samana heijastaen täydellistä harmoniaa ja kertoen ainutlaatuisista hetkistä.


Fragranticassa eri tuoksuyhdistelmiä ei ole jaoteltu sen tarkemmin. Tuoksusta löytyy sen mukaan neljää eri ainetta; damaskonruusu, jasmiini, valkoiset puut ja praliini.

Itse en ehkä välttämättä tälle tuoksulle aivan täysin syttynyt vaikkei tämä varsinaisesti huonokaan ole. Ruusun tuoksun tunnistan tästä ensimmäisenä ja pidempään iholla ollessa tuoksu syventyy. Nykyisin on hankalaa kun ei YR-myymälöitä ole joissa tuotteita pystyisi käymään livenä hypistelemässä, mutta jos tämän tuoksun kuvaus tuntuu ihan sinulta niin kannattaa tsekata jos joskus vaikka edullisesti saisi napattua kokeiluun :)


Löytyykö Yves Rocherin valikoimista sinun suosikkituoksujasi?

2 kommenttia:

  1. En tiedä onko YR:llä enää valikoimissa, mutta joskus vuosia sitten fanitin hurjasti sellaista vihreään puteliin pakattua tuoksua. Olikohan sen nimi ehkä Homme Nature? Aivan järisyttävän hyvä tuoksu jota haluaisin kyllä taas yhden pullollisen ^_^

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat