maanantai 16. tammikuuta 2017

Säteilevä katse

Sain testiin Frantsilan Sateilevä Katse -silmänympärysvoiteen, joten olen hetken ehtinyt testailla ja voisin hieman teillekin avata tuotetta sekä ennen kaikkea omia fiiliksiäni..


Silmänympärysvoide rauhoittaa, kosteuttaa, virkistää, hoitaa ja ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Teho perustuu huolella valittuihin suomalaisiin luomuyrtteihin sekä kylmäpuristettuihin siemenöljyihin.


Voiteen luvataan myös tasoittavan pintaryppyjä ja silmäkulmien harakanvarpaita, kirkastavan tummia silmänympäryksiä sekä lievittävän turvotusta ja kuivan ihon ärtymistä.


Tehoaineina on mm. ratamoa, kuismaa, jojoba- ja sheaöljyä. Voiteeseen ei myöskään ole lisätty keinotekoisia hajusteita tai väri- ja säilöntäaineita.


Koostumukseltaan tuote on voidemaista eikä ehkä sieltä kevyimmästä päästä ja itse suosinkin tätä enemmän iltaisin. Sopii kuitenkin hyvin myös meikin alle, mutta varsinkin tällöin annostelun kanssa kannattaa olla huolellinen; hyvin pieni määrä tuotetta riittää! Jos annostelee liikaa, jää tuote hieman pyörimään iholle valkoisena ja imeytyminen kestää jokusen tovin.

Hintaa tällä tuotteella on alle 20€/15ml eli ei ole missään nimessä hinnalla pilattu ja vaikka onkin kooltaan samaa luokkaa kuin silmänympärysvoiteet yleensä niin siitä huolimatta jotenkin koen tämän jopa normaalia riittoisammaksi. Kokonaisuudessaan siis toimiva silmänympärysvoide, joka ehdottomasti on hintansa arvoinen!

Pakkauksessa oli lisäksi mukana ihana pieni yksityiskohta:



Oletko sinä testannut ko.tuotetta? Käytätkö eri silmänympärysvoidetta aamuisin ja iltaisin?


*)pr-näyte

5 kommenttia:

  1. Tätä sy-tuotetta en ole käyttänyt, vaikka muuten Frantsilan tuotteet onkin osaksi tuttuja. Mulla on usein käytössä eri sy-voide aamulla ja illalla, illalla yleensä joku tuhdimpi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti tätä ilta-sy-voiteena kokeilla, saattaisit tykästyä :)

      Poista
  2. Kuulostaa sellaiselta ilta sy-voiteelta josta tykkäisin, Frantsilan tuotteet ovat tuttuja muutenkin ja kovasti olen tykännyt :)

    VastaaPoista
  3. Frantsilan tuotteet tulevat kyllä mitä söpöimmissä pakkauksissa. Olen jollain perhelomalla poikennut Frantsilassa. :) Ihanaa iltaa Mira <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat