tiistai 3. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 löydöt

Olen vuoden löydöistä useammastakin blogista lueskellut ja samalla alkoi päässä pyöriä omia suosikkejani, joten jaetaanpa niitä nyt teille. Tähän nostan 10 selkeää ja ensimmäisenä mieleeni tullutta suosikkia.

Kasvojen (ja vartalon) puhdistusaine:

Syötävän herkullinen tuote, johon ehdottomasti tulen vielä joku päivä palaamaan. En raaskinut käyttää vartalolle vaan käytin kasvoille kaksoispuhdistuksen toisena osana.

Laite:

Ihastuksen tunne on edelleenkin kestänyt eli pakko varmaan jossain vaiheessa se täysikokoinen kaveri vielä hankkia :D Aivan ihastuttava tuote, jota itse käytän pari kertaa viikossa.

Kasvonaamio:

 Aivan loistava tuote. Juuri tällaista pikakasvohoitoa kaipaa suihkun puolelle kun siellä ei ikuisuutta halua värjötellä :D Kiireiseen arkeen muutenkin loisto tuote; kukaan ei voi sanoa etteikö aika riittäisi kasvohoitoon!

Essence:

(nykyisin Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence)
Aivan ihana essence, joka on monissa muissakin blogeissa taidettu vuoden suosikkien joukkoon nostaa. Itse käytän tätä seerumin alla tuomaan lisäkosteutusta ja heleytystä.

Seerumi:

Ihastuin tähän keväällä ja edelleenkin kaiholla muistelen.

Silmänympärysvoide:

Puhdasta rakkautta! The täydellinen silmänympärysvoide minulle. Tämän loppuminen tulee harmittamaan vietävästi - tähän tulen taatusti palaamaan kun silmänympärysvoiteen hankkiminen on taas ajankohtaista (tällä hetkellä näitä on useampikin odottamassa korkkaamistaan..)

Kasvovoide sekä yönaamio:

Jälleen tuotteet joita muistelen kaiholla - itseasiassa olisin tämän setin laittanut samantien tilaukseen mikäli ei Bearelin verkkokaupasta olisi loppunut. :D

Meikkisieni:

Käytössä olen tähän kokoajan enemmän ja enemmän ihastunut ja tällä hetkellä nappaan tämän käyttöön mieluummin kuin BeautyBlenderin eli ts. tämä on päivittäin käytössä!

Luomiväripaletti:

Ei ole päivittäisessä tai edes viikoittaisessa käytössä, mutta silti nostan tämän kaikkien muiden palettien ohitse, koska tuo säihke <3


Katsotaan tuleeko vuoden suosikeista jatkossa vakiopostausaiheeni - voisihan sitä kuukausittaisistakin suosikkituotteista oman postauksensa ehkä tehdä, jäädään pohtimaan asiaa :)

Oliko minun suosikkieni joukossa tuttuja tai kentien yllätyksiä? Mitä itse nostaisit vuoden 2016 suosikeiksi?


*)pr-näyte

11 kommenttia:

  1. Kiehl`sin tuote on ihan huippu, todella kosteuttava. Lumenen hyaluroni-essence olisi voinut olla mukana myös omissa suosikeissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiehl'sin seerumia on pakko kyllä joskus uudemmankin kerran ostaa - ja ehdottomasti myös on päästävä kokeilemaan muitakin tuotteita heiltä :)

      Poista
  2. Olipa tosi monta minulle uutta juttua, täytyykin tutkia tarkemmin ja testata! Olen viime vuonna hurahtanut naamioihin oikein kunnolla, eli sieltä on löytynyt monta suosikkia. Myös Kikon ihonhoitotuotteet ovat yllättäneet positiivisesti.

    Ihanaa päivää sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Tässä oli monta suosikkia, kuten Lumenet ja yksi, jota aion koklata tämän vuoden aikana, eli Foreo. Oon ehkä viimeinen, jolla ei oo vielä omaa:D

    VastaaPoista
  4. Tuo Lumenen Essence on ihana <3 Nuo Mischan tuotteet näyttävät upeilta. Hih meikäläisellä oli aikamoinen lista ja pahinta vielä, jouduin raakkaamaan vaikka mitä listalta pois. Paljon on muitakin suosikkeja, mutta yritin sitten listaan laittaa vain vuonna 2016 syntyneet suosikit. <3

    Ihanaa päivää Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tein tuon listan yhdessä päivässä, jos pidempään olisin pohtinut niin olisi varmasti tuosta paisunut huomattavasti pidemmäksi :D

      Ihanaa päivää myös sinne <3

      Poista
  5. Lumenen hyaluronitiiviste olisi voinut olla munkin listalla. Tosi hyvä tuote :)

    VastaaPoista
  6. Kiva listaus, Lumenen tiivisteestä tykkäilen itsekin :) Pikakasvonaamiosta odottaa testeripussukka, Misshan yönaamio on nyt kasvoilla ( kenties blogiin asti tulossa jossain vaiheessa katsausta ) ja Davvi voisi hyvinkin olla seuraava sy-voiteeni :) Jahka Clarisonic sanoo sopimuksensa irti, aion kyllä tutustua Foreoon :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

In woman

Olen jo melkoisen monta näistä La Riven tuoksuista esitellyt täällä ja, koska julkaisut saavat sen verran katselukertoja osakseen, arvelisin...

Luetuimmat