torstai 19. tammikuuta 2017

Kuninkaallinen juoruaja?

Essencen tuotteita on aikaisemminkin blogissani näkynyt ja tulee varmasti jatkossakin näkymään - kuten monet muutkin niin myös minut tämä edullinen sarja on yllättänyt laadukkuudellaan. Tänään keskitytään muutamaan kynsilakkaan, jotka sain itselleni PR-lähetyksenä.


Värilakat ovat laadultaan suorastaan huikeita ja melkoinen valikoima minulta jo Essenceä jemmoistani löytyykin, nyt siihen lisänä tuli tämä nelikko:
Pretty Cool Life, Gossip Girl, Royal Blue, More Than A Feeling

Pretty Cool Life

Gossip Girl
Royal Blue
More Than A Feeling
Värilakkojen lisäksi sain itselleni hoitolakan, alus- ja päällyslakan. Myös tältä saralta itselläni on Essencen lakoista oikein positiivisia kokemuksia.

Ensimmäisenä kynsilleni pääsi:


XXL Nail Thickener toimittamaan aluslakan asemaa, Ultra Gloss Nail Shine päällyslakaksi ja värilakoista Gossip Girl ja Royal Blue.


Yleensä aina laitan värilakkaa kaksi kerrosta, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen, koska jo ensimmäinen kerros oli niin mielettömän hyvin peittävä.

Itselläni Essencen lakat kestävät kynsilläni sen minkä kaikki muutkin; omalla kohdallani lakkaukset vaihtuvat yleensä 2x viikossa ja vähintäänkin sen pari päivää lakkaus kestää myös näillä hyvänä. Jos etsit edullista ja hyvää värilakkaa niin suosittelen ehdottomasti kurkistamaan löytyykö Essenceltä se mitä etsit! Verkkokauppojen (esim. Pretty.fi) lisäksi Essencen tuotteita löytyy ainakin Citymarketeista, Tokmanneilta ja Carlsoneilta. Itse olen usein tuotteita tilaillut myös Saksasta Kosmetik4Less-sivustolta.

Joko sinua on Essence-kärpänen puraissut? :D*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Mulla on tois Gossip Girl ja se on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon itsekin ehdottomasti ensimmäisenä silmäni iskin <3

   Poista
 2. Onhan nuita Essencen tuotteita kertynyt :D Tulisipa ihonhoitotuotteet myös Suomeen, samoin käsivoiteet ja kynsilakanpoistoaineet.

  Gossip Girl oli vasta kynsillä, tänään poistin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin toivon kyllä että Essencen valikoima vielä entisestään Suomessa tulee laajenemaan :)

   Poista
 3. Olen aivan myyty Essencen lakoista, koska hinta/laatusuhde on loistava. Jos pullot olisi vielä kauniimpia, niin viisi tähteä. ;) Kivaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
 4. Täältä vähän vanhemman tytön (41 vee) ääni Essencelle. :D Tykkään ihan hulluna tästä sarjasta; jokainen kokeilemani tuote on ollut todella hyvä, joten hinta-laatusuhde näissä on aivan ylivoimainen verrattuna mihin tahansa muihin merkkeihin. Stay Natural Concealer-peitevoide on suorastaan naurettavan hyvä; käytän tätä tummille silmänalusille, levityy ja peittää loistavasti näyttämättä hirveältä pakkelilta. Suoraan levityssutiin korkkia kiertämällä annosteltava systeemi on kätevä. Myös merkin ripsari All Eyes on Me on täydellinen; omat ripseni ovat pitkät mutta värittömät, ja tällä saan täydellisen tasaisen värin ilman yhtäkää paakkua. Tämä on aika suoraan verrannollinen Maybellinen Great Lashiin, jota käytin vuosia mutta jonka sittemmin pistin boikottiin kun koostumusta muutettiin niin, että ripsari kuivuu käyttökelvottomaksi alle kuukaudessa (testasin 3 kpl siltä varalta, että vika olisi ollut vain yksittäisessä purtilossa, mutta ei). Myös Essencen kynsilakat ovat olleet aivan täydellisiä, hyvä koostumus ja leveät sudit. Tänään kokeiluun pääsee tuo XXL Nail Thickener.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essenceltä löytyy kyllä loistavia tuotteita esim. kyseisen merkin mascaraan tulee harva se päivä tartuttua vaikka useampi muukin on korkattuna :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat