sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Katsaus vuoden 2016 Lip Monthlyihin

Jälleen tehdään paluuta viime vuoden puolelle ja kurkataan yhteenvetona mitä huuliboxit minulle toivatkaan tullessaan. Marraskuun boxihan oli minulle viimeinen (saapuen kylläkin vasta reilusti joulukuun puolella..) ja tällä hetkellä uusia tilauksia ei kai enää Suomeen saa tehtyä. Eli näillä näkymin huuliboxit jäivät minun osaltani tähän. Itsehän tilasin vuoden 2015 puolella vuodeksi samantien pussukat ja hintaa tällöin pussukalle jäi alle 10€. Käsittääkseni myös postikulut nykyään tulevat tilauksen päälle, joten vaikka tilaus Suomeen olisikin mahdollinen niin pussukoille tulisi tuota enemmän hintaa pisimmänkin tilausjakson ottaessaan..

Mutta pidemmittä puheitta jatketaan itse asiaan:


Hiusnaamio oli muistaakseni oikein mainio ja Ofrasta olin paljon kehuja kuullut, joten sitä innolla testasin; omiin huuliini ko.tuote valitettavasti oli liian kuiva.. Tuotteista loppupeleissä taisi kaksi jäädä omaan käyttöön ja kaksi etsiä uuden kodin itselleen..


Helmikuun kanssa kävi hieman "huonommin" ja kaikki huulille tarkoitetut tuotteet lähtivät lopulta matkaan, vartalovoiteen käytin itse mutta en muistaakseni siihenkään erityisemmin ihastunut :D


Ja vielä huonommin kävi tälle sisällölle, koska mikään ei jäänyt itselleni :D Kävin tuossa jokunen aika sitten aika rankalla kädellä huulituotteita läpi, mistä johtuen iso osa lähti (lähes) korkkaamattomana kiertoon..


En huhtikuunkaan sisällölle erityisemmin lämmennyt ja taisin kylmästi tästäkin kaikki laittaa kiertoon o.O


Toukokuun pussukka olikin näköjään tuonut tullessaan minulle jo Manna Kadarin vastaavan tuotteen kuin mikä joulukuun LivBoxista löytyi - päässyt unohtumaan :D Tässä taisi sävy olla sen verran "ärhäkämpi", että laitoin eteenpäin eli tästäkin vain kasvonaamio jäi lopulta käyttööni.


Poskipunapuikossa ei tainnut loppujen lopuksi sävy tai koostumus olla mieluinen tai sitten olen vain sen laittanut niin hyvään talteen etten muista missä on :D (etsin nimittäin vasta jokunen aika sitten voidemaista poskipunaa..) Highlighter ei myöskään ollut sävyltään niin ihastuttava, että olisi jemmoihini jäänyt..


Vihdoinkin hieman parannusta, koska näistä vihdoinkin kaksi jäi itselleni; väritön huulikiilto sekä bellapierren shimmer.


Myös täältä kaksi on jäänyt itselleni; Manna Kadar sekä Lord&Berry.


Samoin kävi myös syyskuussa; huultenrajauskynä ja kynsitarrat jäivät itselleni. Starlooks-huulipuna oli aika mielenkiintoinen tuttavuus, mutta päätin lopulta antaa eteenpäin, koska en tunne oloani kotoisaksi tuollaisessa vaalean lilassa..


Tästä päädyin lopulta pitämään vain huultenrajauskynän, koska totesin minulla olevan tarpeeksi (=liikaa) sekä highlightereitä että huulikiiltoja :D


Myöskään täältä loppujen lopuksi itselleni ei taida jäädä kuin huultenrajauskynä sekä silmänympärysvoide - tosin huultenrajauskyniä minun täytyisi lähiaikoina hieman inventoida ja laittaa eteenpäin identtiset sävyt..


Loppujen lopuksi siis Lip Monthlyn tuotteista suurin osa oli vain läpikulkumatkalla luonani. Ideana tämän boxin suhteen itselleäni oli, että josko sitä saisi huulituotteiden käyttöä hieman harjoitettua ja siinä harjaannuttua, mutta näinhän se on, että sinne tuttuun ja turvalliseen tulee usein palattua ja näinpä ne huulipunat eivät edelleenkään omimmalta tunnu - ehkä vielä joskus?

Mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia boxin mukana tuli, mutta vaikka tilausmahdollisuus boxiin tulisi uudemman kerran niin en usko, että sitä itselleni enää ottaisin. Huulimeikkifriikeille tämä olisi kyllä ihan ehdoton! :D


Miltä vuoden Lip Monthlyt nyt kokonaisuudessa katsottuna sinusta näyttävät?

2 kommenttia:

  1. Lip Monthlysta oikeasti saa rahoilleen vastinetta, harmi, että väreihin ei voi vaikuttaa, aika paljon olisi vuoden aikana tullut sävyjä jotka eivät olisi jääneet itselläni käyttöön. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisaalta näin tulee testattua myös niitä sävyjä mihin ei muuten tulisi tartuttua vaikkakin aika usein totesinkin etteivät ne itselleni käyttöön jää :D

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat