torstai 26. tammikuuta 2017

Mitä muita yllätysboxeja vuosi 2016 pitikään sisällään?

Olen erikseen esitellyt viime vuodelta LivBoxit, Jolie Boxit sekä Lip Monthlyt ja ajattelin vielä yhden postauksen verran palata vuoden 2016 yllätysboxeihin. Esittelen siis tässä postauksessa kaikki loput yllätysboxit mitä viime vuoden puolella tuli tilailtua. Aloitetaan alkuvuodesta tilatuista Lookfantasticin Beauty Boxeista (jonka tilaamista pähkäilin tässä alkuvuodesta uudemmankin kerran, mutta ajattelin jättää tältä vuodelta väliin, josko nyt vihdoinkin sen joulukalenterin hankkisin! :D)


Tammikuun boxin sisältö oli muuten hyvä, mutta valitettavasti sisälsi aiemmin vuoden sisällä samaisessa boxissa tulleita tuotteita.

Helmikuu:

Helmikuun boxista itselleni mielenkiintoisimmat tuotteet taisivat olla Bliss vartalovoi sekä kulmaväripaletti (jota toki voi myös luomivärinä käyttää). Ainoastaan tuo miniharja tosiaan oli hieman plaah ja lähti kiertoon samointein.

Maaliskuu:

Ei mitään sydämentykytyksiä aiheuttava sisältö, mutta mieluinen kuitenkin.

Huhtikuu:

Ei floppi muttei myöskään toppi tämäkään kuukausi. Käsienkuorintaa tulee harvemmin käytettyä, mutta ehkä silti sen tämän boxin sisällöstä kaikista mielenkiintoisimmaksi nostaisin.

Toukokuu:

Osaltani viimeisen LF-boxin sisällöstä hiusharja taisi olla se kaikista paras - on muuten jäänyt ihan vakikäyttöön! :D

Ihan hyvää tekee palata boxien sisältöihin ja katsoa mitä sieltä tulikaan. Ehkä näitä katsottuani vahvistuu päätös etten ainakaan nyt hetimmiten ole tätä boxia uudestaan tilaamassa. Onhan tuo ihan kiva sisällöltään, mutta mitään sydäntä sykähdyttävää ei ainakaan 2016 alkuvuosi pitänyt sisällänsä. Aika usein myös tuo adventtikalenteri on tainnut sisältää aikaisemmin boxeissa nähtyjä tuotteita ja ihan jo tuota loppuvuotta ajatellen jätän tämän nyt väliin - mutta saattaisin kyllä tähän vielä joskus palata, mukavasti uusia merkkejä tulee tätä kautta kokeiluun.

Seuraavaksi voisimmekin kurkata kesällä saamaani Bearelin Kesän Kauneusboksiin*:

Tämä kyseinen boxihan ei ilmesty joka kuukausi vaan taitaa tällä hetkellä olla nelisen kertaa vuodessa ilmestyvä vuodenaikaboksi. Hintaa boxilla on 45€ ja seuraava boxi toimitetaan maaliskuussa. Hirmuista yhteenvetoa yhden boxin perusteella ei pysty tekemään, mutta kesän boxi oli itselleni mieluinen ja tuotteista varsinkin tuohon irtopuuteriin ihastuin kovasti <3

Viime vuonna tilasin myös kertaluonteisesti tummahipiäisille tarkoitetun Glowwboxin helmikuussa:

Myöskään tästä ei syväluotausta saa yhden boxin perusteella tehtyä, mutta hintaansa nähden ei minua sykähdyttänyt niin kovin, että olisin uudemman kerran mennyt tämän tilaamaan. Ensimmäinen boxin sain n. 15€ hintaan kun tällä normaalisti hintaa taitaa postikuluineen olla 25€ luokkaa.

Kesäkuussa ilmestyi myös ensimmäinen NSB Beauty Box, jonka uteliaisuuttani laitoin tilaukseen:

Tämä kyseinen boxi on myös teitä kovasti klikkailuista päätellen kiinnostanut :D Hintaahan tällä oli 49€ minkä päälle tuli vielä postikulut paitsi jos satuit verkkokaupasta jotain muutakin tilaamaan (yli 50€ tilaukset ilman postikuluja). Kokonaisuudessaan ihan mielenkiintoinen tapaus, mutta jätin kuitenkin loppuvuodesta ilmestyneen boxin itse tilaamatta.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä kauneusboxeista marraskuussa saamani Kiss My Box *:

Tällä uudelle tulokkaalla on myös vaihtoehtoinen sisar valittavissa; PMS-boxi, jonka voisin kyllä joskus itselleni testiin tilata. Hintaa on 23,90€ eikä käsittääkseni tilaus sido mihinkään vaan voit tilata niinä kuukausina kun esim. talous antaa periksi ja jättää tilaamatta jos vaikka olet koko kuukauden reissussa. 

Kauneusboxien lisäksi tutustuin myös parin muunlaisen yllätysboxin ihmeelliseen maailmaan:
ensinnäkin kahden boxin verran minulle tuli Hopea-Puron koruboxia/NSB-koruboxia:Hintaa boxilla on 14,90€/kk ja käsittääkseni tätä on edelleenkin saatavilla!? Jos kiinnostus heräsi niin kannattaa laittaa sähköpostitse kyselyä menemään. :)

Loppuvuodesta tein tuttavuutta myös kuukausittain ilmestyvän BestBites-ruokaboxin kanssa:


Kyseessä on siis tosiaan kuukausittain ilmestyvä luomuruokaboxin, kertaluonteisesti tilattuna boxilla on hintaa 44,90€ ja jatkuvana tilauksena 39,90€.Itse pidän boxin konseptista ja ainoa syy miksi en jatkanut tilausta on yksinkertaisesti hinta; 40€ on kuitenkin kuukausittain melko suuri summa laittaa palamaan - ja ihan samalla tavalla itse pähkäilisin saman arvoisen kosmepaketinkin kanssa :D Kuitenkaan koskaan boxi ei kokonaisuutena sisällä tuotteita, jotka tulisivat itselle jäämään käyttöön ja jos arvo on piirun verran yli hinnan millä olet sen maksanut niin loppupeleissä saatat jopa jäädä "häviölle" vaikkakin tässä toki tulee tehtyä tuttavuutta tuotteisiin mitä ei muutoin tulisi napattua käyttöön. Seurailen varmaankin hetken miltä alkuvuoden boxit näyttävät ja voi olla, että tulen tähän vielä tulevaisuudessa palaamaan :)


Mitä yllätysboxeja sinä vuonna 2016 tilasit ja voisitko kuvitella nappaavasi jotain näistä esittelemistäni tänä vuonna itsellesi tilaukseen?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Mä olen varmaan outo kauneusbloggaaja, sillä en ole ikinä tilannut mitään ylläriboxeja. BetteBox ja Lookfantsun boxit kyllä houkuttelisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin olen päässyt näiltä siinä tapauksessa välttymään :D

   Poista
 2. Siinä sitä boxia kerrakseen. Mä olen Sannan kanssa samanlainen outous yhtään boxia en ole tilannyt Jolie Box ja LF on kyllä houkuttanut. Syy tähän kuitenkin se, että mä en tykkää yllätyksistä. En vaan saa päähäni mahtumaan, että laittaisin rahaa johonkin, mistä en tiedä etukäteen mitä saan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä enemmän kosmetiikkaa kertyy niin sitä enemmän itsekin alan tuolle suunnalle kallistua, mutta eiköhän sitä jatkossakin ainakin se yksi ylläriboxi pidä kuukausittain saada :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauks...

Luetuimmat