tiistai 10. tammikuuta 2017

Cattier Paris

Sain testiin satsin Cattier Parisin tuotteita, joka on yksi ranskalaisten suosituimmista luonnonkosmetiikkabrändeistä. Se tarjoaa hienostunutta luksusta arjen keskelle kilprailukykyiseen hintaan. Sarjan alkujuuret ovat vuodessa 1968 ja sarjan on kehittänyt Pierre Cattier alunperin käyttäen hyödykseen savea, jota edelleenkin sarjan yhtenä pääraaka-aineena käytetään. Ecosert-sertifioitu.


Testiin itselleni sain rauhoittavan kasvoveden, meikinpuhdistusöljyn, puhdistusvaahdon, miselliveden sekä päivävoiteen.

Suihkepulloon pakattu alkoholiton kasvovesi rauhoittaa, kosteuttaa, kirkastaa, pehmentää ja raikastaa. Sisältää mm. ruusu- ja kamomillavettä sekä vehnäproteiinia.

Tämä ei mitään erityisempiä tuntemuksia aiheuttanut. Toimiva tuote..


Poistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti niin meikin kuin epäpuhtaudet iholta, sopii myös silmämeikinpoistoon. Sisältää aprikoosinsiemen-, saflorinkukka- ja auringonkukkaöljyjä.

Kun kasvovesi jätti fiilikset neutraaliksi niin tämä taas herätti ehdottoman positiiviset fiilikset. Toimii mainiosti meikinpoistossa ja tosiaan huoletta myös silmienseudun tällä pystyy käsittelemään, kerrassaan loistava tuote!


Hellävarainen, saippuaton koostumus kosteuttaa, puhdistaa ja pehmentää ihoa. Sisältää vehnäproteiinia, ruusu- ja ruiskukkavettä.

En tiedä johtuuko saippuamattomuudesta vai mistä, mutta vaahto on varsin löysää ja loputkin siitä "lässähtävät" melko nopeasti. En ihastunut.


Alkoholiton ja tuoksuton misellivesi puhdistaa kevyen meikin. Lisäksi rauhoittaa, kosteuttaa, virkistää ja pehmentää ihoa. Sisältää mm. ruusu- ja kehäkukkavettä sekä aloe veraa.

Itsehän käytän misellivettä aamupuhdistukseen eikä tämä lupaakaan meikinpoistoa kuin kevyelle meikille. Tuoksuttomuuskin tekee tuotteen ehkä melko neutraaliksi eikä siis herätä mitään erityisempiä tuntemuksia. Aamupuhdistuksessa itselläni ihan toimiva tuote.


Normaali ja sekaiholle tarkoitettu päivävoide kosteuttaa ja ravitsee. Sisältää mm. kookosvoita, jojobauutetta, kurpitsansiemenöljyä sekä ruiskukkavettä.

Toimi itselläni mainiosti myös meikinalla, mutta myöskään tämä ei itsessäni tunteita juurikaan herättänyt - ehkä tuotteiden neutraali tuoksukin vaikuttaa tähän?


Oli mielenkiintoista tuotteisiin päästä tutustumaan ja vaikka vain puhdistusöljy herätti itsessäni niin positiivisia mielikuvia, että siihen uudemmankin kerran palaisin ei se tarkoita, että muutkaan tuotteet olisivat missään nimessä huonoja. Erittäin mielenkiinnolla myös muita Cattier Paris -tuotteita testaisin, varsinkin noita savituotteita.

Kaikki testiin saamani tuotteet ovat myyntikokoja eli sarjalta löytyy käteviä matkakokoja myös myynnistä; nämä ovat paitsi käteviä sinne reissuun lähtiessä niin myös uuteen sarjaan tutustuessa. Hinnat nyt esittelemilläni tuotteilla ovat n. 6-27€ välillä eli tosiaan tuotteet eivät mielestäni mitään hirmuisen kalliita ole - ehdottomasti hintansa arvoisia.

Tässä loistava sarja, jos olet edullisesta ja hellävaraisesta luonnonkosmetiikasta kiinnostunut. Tuoksuja näissä ei tosiaan ole lainkaan tai hyvin neutraalisti, joten myös tuoksuyliherkät voisivat sarjasta löytää itselleen sopivat tuotteet. Allergikkojen toki kannattaa INCI-listat tsekata ettei omalla kohdalla allergiaa aiheuttavia aineita löydy (listat löytyvät linkkien takaa).


Onko Cattier Paris sinulle tuttu sarja, löytyykö sieltä kenties jotain suosikkituotteita?

*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Ajattelen näistä samalla tavalla, nämä eivät ole suinkaan huonoja, mutta tunteiden herätys on itsellekin jäänyt vähäiseksi, mitä olen sarjaa käyttänyt. Ei tuo ihonhoitoon sellaista elämystä, mitä itse haen. Sopii varmasti sellaisille, joille ihonhoito on sellainen päivittäinen pakollisesti hoidettava juttu. :)

  VastaaPoista
 2. Cattierilta olen käyttänyt savinaamiota, ihan hyvä oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Savituotteita ehdottomasti mielelläni joskus itsekin kokeilisin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat