keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Fudge

Olen päässyt hopeatuotteisiin tutustumaan paitsi blondina ollessani (kyllä - olen ehkä kymmenisen vuotta ollut ihan täysin blondi! :D) sekä nyt brunettena ollessani vaaleisiin raitoihin. Lisäksi joulukuussa hieman vaalensin kuontaloani balayage-tekniikalla, joten nyt jos koska nämä tuotteet ovat ehdottoman tärkeitä.


Monet ovat hehkuttaneet Fudgen Clean Blonde -shampoota, joten edellisen hopeashampoon loppumisen myötä päätin seuraavaksi tämän tilata testiin. Alunperin katselin tuotetta sillä silmällä FeelUniquesta, mutta tilausta tehdessäni shampoo oli toki loppuunmyyty = otin sitten hoitoaineen :D Shampoonkin sain piakkoin tämän jälkeen tilailtua, tällä kertaa tosin Cocopandasta. (Molemmista maksoin alle 13€.)


Hopeatuotteiden tarkoituksenahan on taittaa hiuksista lämpimiä sävyjä kylmempään suuntaan.


Fudgen shampoon kanssa on suositeltu käyttämään suojakäsineitä, jos ei sitten käsiään sinisiksi/violeteiksi tahdo, pigmenttiä tässä on reilusti (kuvassa vasemmalla), hoitoaine on selkeästi kevyemmin pigmenttinen.


Itse en ensimmäisellä käyttökerralla hanskoja käyttänyt, mutta väriä en onneksi silti käsiini saanut - tosin en kovinkaan kauaa tuotetta vaahdottanut ja pesin hetimmiten käteni. Mutta jatkossa aion suojakäsineitä käyttää ja suosittelen tätä kyllä muillekin :)

Itse en omiin hiuksiini liian rajua efektiä ole tällä saanut aikaan (olen kuullut, että joillakin hiustensävy saattaa jopa sinertäväksi muuttuakin :D), mutta varmaan pitkällä vaikutusajalla tämäkin olisi saatavissa aikaan :D

Oikein mainiot ja riittoisat tuotteet, joita ei ole syyttä hehkutettu.


Joko sinä olet näiden kanssa tehnyt tuttavuutta?

2 kommenttia:

  1. Toi shampoo on parasta, mutta hoitoaineelle en oikein syty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitoaine ei kyllä ollut itsellekään ihan sitä mitä odotin..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat