keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Professional

Kirjoittelin teille aikaisemmin Biozellin Aina-tuotteista ja koska sain valtaisan määrän Professional-tuotteita myös messuilta matkaani niin käydään myös niitä lävitse. Kuten aikaisemmassa postauksessakin sivusin; Professional-tuotteet ovat tarkoitettu hieman vaativampaan makuun ja hiusmuotoiluun..


Saamani tuotesetti sisälsi niin hiustenmuotoiluun kuin -hoitoonkin tarkoitettuja tuotteita.

Käydään lävitse ensin shampoo ja hoitotuotteet:


Hopeashampoo (ovh 8,90€/250ml)
Poistaa hiuksista keltaisuutta ja sameutta. Tarkoitettu vaaleille ja harmaille hiuksille.
Itselläni on vaaleita raitoja, minkä vuoksi ajoittain hopeatuotteet ovat käytössäni. Parin käytön jälkeen vaikuttaa oikein toimivalta hopeashampoolta.

Syväkosteuttava hoitoaine (ovh 8,90€/250ml)
Hoitaa, kosteuttaa, poistaa sähköisyyttä. Sisältää UV-suojan.
Tässä, kuten muissakin Biozellin tuotteissa, on omaan nenääni todella miellyttävä tuoksu. Hoitoaineena myöskin on oikein toimiva.

Arganöljyeliksiiri (9,50€/50ml)
Antaa silkkimäistä kiiltoa ilman tahmaisuutta. Vahvistaa ja tekee hiuksista hyvinvoivat. Ehkäisee hiuslatvoja kuivumiselta ja korjaa jo syntyneitä vaurioita. Sisältää UV-suojan. Sopii kaikille hiustyypeille, mutta erityisesti käsitellyille ja kuiville hiuksille.
Tästä kolmikosta ehdoton suosikkini (vaikkei shampoo ja hoitoaine huonoja nekään olleet, eivät vain ehkä aivan samankaltaista wau-efektiä aiheuttaneet). Itse tykkään myös hiuksiin läträtä hoitotuotteita, mutta ne eivät missään nimessä saa hiuksia latistaa ja tämä tekee ainakin omiin hiuksiini juuri sen mitä on luvattu; silkkisyyttä ilman latistavaa vaikutusta. Ihastuttava tuote!


Hiusten muotoilutuotteista ei kummempia erilliskuvia ole, koska ajattelin turhaksi suihkeiden suihkuttelun metallilevylle :D

Tuuheuttava kuivashampoo (ovh 6,90€/300ml)
Raikastaa hiuksia ja hiuspohjaa antaen samalla hiuksille muotoiltavuutta, ilmavuutta ja kevyttä pitoa sekä kestävän pohjan kampauksille. Poistaa sähköisyyttä.
Kuivashampoona oikein passeli vaikkei ehkä aivan suosikkiani, Batistea, voitakaan. 

Rakennesuihke (ovh 6,50€/300ml)
Antaa voimakasta tukea, rakennetta, tuuheutta sekä kestävän pohjan kampauksille. Kohottaa hiuksia tehden niistä ilmavat. Ei tahmaa tai jätä hiuksia jäykiksi. Sisältää UV- ja kosteussuojan.
Tämä taisi joskus keväällä tulla LivBoxin mukana pienemmässä koossa ja ihastuin jo tällöin tuotteeseen eikä aika myöskään ollut muistoja kullannut - tämä on ihan huippu tuote!

Hiuskiinne Super Strong (ovh 6€/300ml)
Antaa erittäin voimakkaan ja pitkäkestoisen pidon. Suihke on hienojakoista ja on helposti myös harjattavissa hiuksista pois. Ei jätä hiuksia tahmeiksi. Sisältää UV- ja kosteussuojan.
Itse käytän yleensä vähemmälti hiuskiinteitä ja voi olla, että tämäkin aikanaan päätyy mieheni käyttöön. Pari kertaa mitä olen testaillut ei tästä ole mitään pahaa sanottavaa, vaikuttaa oikein toimivalta hiuskiinteeltä.

Kiiltosuihke (6,50€/150ml)
Antaa hiuksille kiiltoa latistamatta niitä. Suojaa hiuksia ulkoisilta rasituksilta. Sisältää UV- ja kosteussuojan.
Tämäkin on jäänyt hieman vähäisemmälle käytölle vaikka voisi ihan arkipäivään ottaa käyttöön. Osa kiiltosuihkeista saa hiukset näyttämään helposti rasvaisilta, mutta tämän kanssa en sitä ongelmaa ole huomannut.


Onko Biozellin Professional-tuotteet sinulle tuttuja? Löytyykö joukosta jotain ehdotonta suosikkia?


P.s. Jos saan mieheltä kommenttia noista miehille tarkoitetuista tuotteista niin nekin tulevat vielä aikanaan esittelyyn :)


*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Oliko tuo rakennesuihke siinä mustassa pienessä pullossa livboxissa? Mulla se lenti roskiin, kun suihke oli koostumukseltaan liian kuivaa (?) ja teki hiukset tosi sähköiseksi.

  Oliko tuo kuivashampoo valkoista vai kirkkaampaa? Se viimeisin livboxista saatu punainen kuivashampoo (en muista merkkiä) oli tosi hyvä, sopi tummille hiuksille eikä tehnyt valkoiseksi tönköksi, kuten batiste tekee mulla. Jänniä nää, kun kaikki ei kaikille sovi. ��

  -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se valitettavasti menee ettei koskaan voi sanoa, että tämä on takuulla supertuote. Tuote mikä toimii yhdellä voi olla täysi floppi toisella.

   Kyllä tuo rakennesuihke on mielestäni aivan sama mikä tuli viime vuonna LivBoxin mukana. Itse en nyt talvellakaan ole sähköistävää vaikutusta tuon kanssa huomannut. Kuivashampoon väristä en nyt osaa mennä sanomaan, itse en ole huomannut valkeita länttejä tummiinkaan hiuksiin jättävän..

   Poista
 2. Rakennesuihketta täytyy kyllä kokeilla! Tuo Argan-öljyeliksiiri on toimiva tuote, täytyykin kaivaa oma yksilö esille :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat