maanantai 2. tammikuuta 2017

Essence-joulukalenterin yhteenveto

Yankee Candle -joulukalenteri on esitelty ja nyt olisi vuorossa Essence. Itse joulukalenteria en saanut enää kuvauskuntoon saatettua, joten se ei nyt näissä kuvissa tule esiintymään, mutta kalenterista paljastuneet tuotteethan ne nyt pääosassa ovatkin :)

Osa luukuista oli pettymyksiä (mikä toki oli odotettavissakin..) ja osassa tuli todella kivoja ja mielenkiintoisia tuotteita. Oman kalenterini tilasin Kosmetik4Less-verkkokaupasta 24,90€ hinnalla (päälle toki vielä postikulut, mutta tilasin samalla myös pari muuta tuotetta) - katsotaan lopuksi minkälaisen arvon sain kalenterille laskettua.


Aiempina vuosina käsittääkseni kalenteri on sisältänyt lähinnä kynsilakkoja, tänä vuonna mukana oli paljon muutakin ja kynsilakkoja tuli yhteensä neljä.


Kalenteri sisälsi:
Eyeliner Pen Extra Longlasting
Balmy Kiss Moisturizing Lip Care
All About Matt! Fixing Compact Powder
Nailpolish Do you speak love?
Kajal pencil 04 white
10x gift tags (pakettikortteja)
Blush Brush
Nailpolish Sweet as candy
2x hair ties
10x mini nailfiles
Glossy Kiss Lipbalm Cherry
Nail Stickers
I Love Extreme Volume Mascara
French Manicure Tip Guides
Eyeshadow Applicators
Nailpolish 40 Play With My Mint
Longlasting Lipstick 07 Natural Beauty
Kajal Pencil 01 black
Lip Brush
Duo sharpener lila
Nailpolish My love diary
Bling Bling Nail Stickers
Glossy Kiss Lipbalm Berry
All About Nudes

Tuotteet, joista en itse niinkään ollut tyytyväinen:


Kaikista turhakkein näistä nuo pakettikortit, joita en edes myynnistä löytänyt ;P

Ja tuotteet, joihin olin eniten tyytyväinen:


Vaikkakaan tähän mennessä testaamani Essencen luomivärit eivät ole pigmenttisyydellään minua vakuuttaneet niin erittäin mielelläni tuon nudepaletin testaan. Eyelinereita tarvitsee aina ja olen noihin kynämallisiin viime aikoina tykästynyt. Puuteri vaikuttaa mielenkiintoiselta, kynsilakka on ihastuttavan sävyinen, huulipunasiveltimiä minulla on melko vähän ja aiemmin testaamani Essencen mascara oli suorastaan huippu - odotukset tämän suhteenkin ovat siis korkealla.

Arvoa joulukalenterille sain n. 39€ ja ehkä kokonaisarvosanaksi jäisi "ihan kiva". Ensi vuonna siis suuntaan todennäköisesti katseeni johonkin toiseen joulukalenteriin, mutta kivahan tämäkin oli testata eikä tosiaan mitään hirmuista lovea kukkaroonkaan tehnyt. (Muutenkin kyllä kiva vaihdella vuosittain joulukalentereita, kosmetiikkakalentereitakin kun alkaa jo melkoisesti markkinoilla olla - ehkä ensi vuonna vihdoinkin hankin sen Lookfantasticin tyyriin kalenterin!? :D)


Miltä sinun silmääsi Essencen kalenterin sisältö näytti? Houkuttaisiko ensi vuonna hankkia tämä vai onko jo kenties joku muu mielessä? :D

4 kommenttia:

 1. Essence oli hintaansa nähden kiva, ehkä pikkaisen liikaa tollaista pikkutilpetööriä millä en itse tekis mitään, voisin maksaa jopa hieman enemmän, jos jättäisivät tollaset pois kokonaan. :D

  VastaaPoista
 2. Jos et tykkää ponnareista, niin voin ottaa :D Poikaystävä tykästyi niihin, saa helpommin itse ne hiuksiin kuin Invisibobblet.

  Viime vuoden Essence -kaltsu ei olisi ollut miun makuun (ja niitä näkyikin sitten aika paljon lakkakirpulla myynnissä), yksi lakka sieltä oli ainoa kiva, jonka sitten ostinkin :D

  Tämä kalenteri on ehkä sellaisille, jotka haluavat kokeilla Essencen tuotteita eikä niille, jotkaon jo kaikki ostanut jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taisin jo tässä välissä keretä ne hukata, mutta katson jos jostain vielä löytyvät :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Primer Powder

Olen jo jonkin aikaa etsinyt puuterimaista primeria mineraalimeikkien alla käytettäväksi, joten olin innosta soikeana kun sellainen pr-pake...

Luetuimmat