tiistai 17. tammikuuta 2017

Iroha

Pääsin jälleen tutustumaan itselleni uuteen tuotesarjaan;
Iroha Nature on espanjalainen sarja, jossa käytetään korkeina pitoisuuksina luonnollisia ainesosia. Ja valikoimista löytyy niitä paljon hehkuttamiani kangasnaamioita! <3


Testipakettini sisälsi kangasnaamion, peel-off naamion, naamion silmänympäryksille sekä käsille. Kaikkia tuotteita en nyt sivuilta postausta kirjoittaessani löydä, kannattaa käydä itse tutustumassa valikoimaan ja klikkailla mielenkiintoiset ostoskoriin! ;)


Kangasnaamiosta ei sen enempää sanottavaa kuin, että tykkäsin! :D Näitä en voi muuta kuin suositella suurella sydämellä <3

Itse en ole peel-off -naamioiden suuri fani eikä tämäkään sitä muuttanut. Tuotteessa itsessään ei mitään vikaa, mutta en vain syystä tai toisesta ole näille oikein lämmennyt..Silmänympärysnaamio tuntui ensimmäisellä kerralla hieman toista silmänalusta ärsyttävän - punoitus kuitenkin oli seuraavaan aamuun mennessä hävinnyt. Pitää testata uudelleen ja katsoa johtuiko tästä vai jostain muusta tekijästä (jännä myös ettei punoitus ollut kuin pienehköllä alueella toisen silmän alla).. Erilliset silmänympärysnaamiot ovat kivaa tehohoitoa.


Käsille tarkoitettuja kangasnaamioita tulee harvemmin käytettyä kuten ylipäätään mitään käsinaamioita, koska näiden kanssa pitäisi tuo 15min olla kokonaan tekemättä mitään! :D Näin talvikuukausina käsienkin ihosta kuitenkin kannattaisi ehdottomasti huolehtia kuorimalla ja kosteuttamalla - pahimmillaan iho saattaa halkeilla auki mikä tekee todella kipeää.

Kokonaisuudessaan Iroha Nature oli erittäin mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja mikä parasta; näitä ei ole hinnalla pilattu! Hinnat lähtevät 2,50 eurosta.


Onko Iroha Nature sinulle tuttu?

*)pr-näyte

11 kommenttia:

 1. Hei onpa mielenkiintoisia! :) Etenkin nuo käsinaamiot jäi houkuttelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksena käsinaamiot ovat ihania, mutta itse taidan olla niin levoton, että 10-15min aika kädettömänä on itselleni suorastaan kauhistus :D

   Poista
 2. Mä meinaan tilata jossain vaiheessa käsi- ja kuorintanaamioita :) nää on kyllä hyviä!

  VastaaPoista
 3. Mä olen käyttänyt merkiltä ainakin käsinaamioita, ja olen tykännyt niistä tosi paljon!

  VastaaPoista
 4. Ihan vieras merkki minulle, mutta luonnolliset ainesosat ja edullinen hinta kuulostavat kyllä houkuttelevalle yhdistelmälle :) kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Käsinaamio on ihana! Tykkään sen tuoksusta ja itse kyllä olin koneella ja tein juttuja normaalisti niiden kanssa, laitoin päälle vielä puuvillahanskat, niin pysyivät paremmin.

  Kynsien vierustat pehmeni kivasti noiden kanssa.

  VastaaPoista
 6. Minulla tapana käyttää just näitä käsinaamioita silloin kun imuroin; pysyy kädet hyvässä kunnossa kun tulee säännöllisesti hoidettua :-) Päälle laitan yleensä sellaiset puutarhahanskat (näppyläiset), niin saa imurinvarresta paremman otteen. Tykkään kovasti näistä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat