Siirry pääsisältöön

Yhteenveto vuoden 2016 roskakasoista

Koska olette vaikuttaneet innokkailta lukemaan kuukausittain loppuneista kertovaa hurjaa tarinaani niin pohdin tässä, että jonkinlainen yhteenveto vuoden aikana loppuneista saattaisi olla teidän mieleenne - ja toisaalta itseäkin kiinnostaa se hurja kokonaisuus, jonka olen saanut aikaiseksi..

Joten nyt herkemmät pistäkää silmät kiinni ja klikatkaa ruutu kiinni, koska vuorossa on vuoden 2016 roskakasayhteenveto. Alkuvuodesta kasat olivat niin suuren suuria, että jaoin postauksen kahtia..


Huih. Hengästyttää kun itsekin kasaa katsoo ja tästä kuvastahan uupuu vielä muutama matkalla mukana ollut loppunut tuote. Jos oikein nopeasti kuvasta (+ matkalla loppuneet, jotka löytyvät linkkien takaa) laskin niin loppuneita oli 49, mukaan laskettuna minikoot ja näytteet. Ihan mieletön määrä kyllä kieltämättä :D


Helmikuu ei tammikuuta huonommaksi ainakaan jäänyt - ja myös tästä uupuu matkassa mukana olleet näytteet (löytyvät postauksesta omasta kuvastaan). Nopeasti laskuttuna sain kokoon 51 mukaan laskettuna myös näytteet ja minikoot (ja mukana myös nuo matkalla olleet).. Melkoisen runsaalla kädellä on tullut tuotteita läträttyjä ja täytyy myöntää, että teen sitä edelleenkin, mutta ehkä aavistuksen hellemmällä kädellä kuitenkin!? :D


Vauhti vain kiihtyy!? :D Myös maaliskuun kuvasta puuttuu erillisestä kuvasta (postauksesta) löytyvät matkatesterit. Maaliskuun kokonaissaldo taitaa olla 70 huitteilla eli melkoista vauhtia painellaan menemään..


Huhtikuussa ei reissattukaan, mutta kasaa on kertynyt silti; 35 kappaletta. Ei nyt ehkä ihan mieletön määrä kun huomioi, että mukana on tosiaan useampi näyte ja minikoko ja olen kaksi kappaletta hammastahnojakin loppuneisiin nostanut mukaan..


Toukokuussa käytiin taas etelässä (=Helsingissä :D) ja ne tuotteet kuvasta uupuvat, kokonaissaldoksi tulee 36 eli melko lähelle edellistä kuuta mentiin. 


Kesäkuussa olikin kyseisen koulutuksen osalta viimeinen reissu ja reissussa loppuneet löytyvät postauksesta. Silmämääräisesti saldo taitaa olla edellisiä suurempi; 45 kappaletta, mutta toisaalta toukokuuhun nähden taitaa enemmän ihan jo pussinäytteitäkin joukossa olla..


 Jos oikein laskin niin 33 on kokonaissaldona, melkoinen tiputus kuitenkin esimerkiksi maaliskuun saldoon nähden :D


Olisikohan kuvassa yhteensä 39 kappaletta loppuneita?


43 loppunutta kokonaisuudessaan? Ja vihdoinkin kokosin loppuneet yhteen postaukseen :D 31 kappaletta kokonaissaldona.


Pienissä erissä mennään pienempään suuntaan; 27kpl.

Joulukuu:

Ja samaan loppuneiden määrään päästiin joulukuussakin; 27kpl.


Yritän nyt itse tsempata siinä, että laittaisin kiertoon enenevässä määrin niitä ihan ok -tuotteita ja varsinkin niistä joista en tykkää alkuunkaan. Itselläni on nimittäin ollut pahana tapana käyttään kaikki pois, koska eihän nyt hukkaankaan voi heittää ja jos tuote ei ole kiva niin sen haluaa nopeasti pois käytöstä, että pääsee käsiksi johonkin kivempaan -> tulee käytettyä tuotteita aivan turhan runsaalla kädellä. Yhä ja edelleen varmastikin annosteluni tuotteiden osalta on melkoisen paljon runsaampaa kuin monilla muilla, mutta itsekin tykkään esim. yötä vasten, että iholla on sitä tuotetuntua, joten kuorrutan kosteusvoidetta sun muuta ihan kunnon kerrokset :D Suihkussa sitten taas toisaalta haluan muhkeat vaahdot sekä myös vartalonihon kunnolla kosteutettua ja näinpä tuotteita tulee käytettyä enemmän kuin olisi tarvis..

Uskoisin, että loppuneiden saldo tulee jatkossa aikalailla tuossa 30kpl huitteilla pyörimään - toki riippuen myös siitä kuinka näytteitä ja minikokoja innostun käyttämään pois, nämä kerryttävät loppuneiden määrä melkoista tahtia..


Oletko sinä seurannut omien loppuneiden tuotteidesi määrää? Minkälaisiin lukemiin sinä parhaimmillaan tai pahimmillaan pääset? :D

Kommentit

 1. Mielenkiintoinen postaus aihe, en ole edes tajunnut ajatella kuinka monta erilaista kosmetiikkatuote purkkia meiltäkin löytyykään....täytyykin lähteä laskemaan :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. En ole omia loppuneita uskaltanut laskea ;) Luulen, että voin hyvinkin mennä sinun kanssa samoissa lukemissa. Onneksi on muitakin, jotka onnistuvat tässä kuukausi toisensa jälkeen.. vaikka laskusuuntaa onkin havaittavissa :) Ja muuten näitä sinun loppuneiden postauksia on ollut todella kiva lueskella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt ja myös se, että joku muukin uskaltaa tunnustaa samankaltaisiin lukemiin pääsevänsä xD

   Poista
 3. Aikamoinen purkkimäärä :D Mun mielestä näitä on aina kiva lukea ja katsella. Näkee mikä tuote on esim. ollut niin hyvä, että sitä on kulunut enemmänkin kuin yksi purkki jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosin huomannut, et mulle tulee suorastaan huono omatuntu jos tartun uudelleen tuotteeseen, jonka olen jo blogissa esitellyt, koska eihän siitä sitten bloggaamisen kannalta "hyötyä" ole :D Sen vuoksi harvempi tuote ainakaan lyhyellä aikavälillä pääsee useampaan kertaan loppuneisiin - tai sitten pitää jo olla niin super ettei muut pysty sitä päihittämään :D (tällaisista kyllä yksi tulee mieleen, jota jo kolmas pullo menossa; Lumenen hyaluronitiiviste..)

   Poista
 4. Ajattelin ottaa tänä vuonna projektiksi säästää kaikki vuoden loppuneet ja katsoa sitten loppuvuodesta millainen jätekasa on syntynyt :D Tälläisiin määriin en kyllä millään pääse, harmi! Musta olisi ihanaa saada tuotteita kulutettua nopeesti kun kaapit pursuu ja haluun aina päästä äkkiä uuden tuotteen kimppuun :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ja varsinkin miehellä palas varmaan käämit jos lähtisin koko vuoden loppuneita säilyttelemään xD

   Monillahan tulee siinä vaiheessa pihistelyvaihde päälle kun jonkun tuotteen pohja alkaa näkymään, mulla se on taas päinvastoin; kiihdyttää vaan nopeammin käyttämään pois :D

   Poista
 5. Huhhuh, aika hullu määrä. :D Itse käytän vain hoitoainetta, huulirasvaa ja jotain perus käsirasvaa. Niistä määristä ei ole kyllä näille vastusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pelkästään aamulla ilman meikinkään tekemistä ihonhoitoon kuuluu ehkä noin 7 tuotetta xD

   Poista
 6. Paljon loppuneita tuotteita!:D mulla voisi olla vuoden aikana se 30 loppunutta joista suurin osa olisi käsirasvoja. Ehkä naamioiden, näytteiden yms ansiosta hieman enemmän :)

  VastaaPoista
 7. Mää oon kyllä ihan aloittelija sinuun verrattuna... :D Mulla menee kuukausia nuihin määriin päästäkseni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mikä on tilanne vuoden päästä kun katsotaan mikä vuoden 2017 roskakasakokonaisuus oli :D

   Poista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Mouthwatering Mandarin

Silmääni sattui muistaakseni Facebookista niin mielenkiintoinen vartalonkuorinta, että oli pakko olla heti laittamassa maahantuojalle viestiä mikäli tuotteen saisin testiin - kyseessä on Optiat -kahvikuorinta. Kuorinnan pohjana käytetään käytettyjä (kyllä, luit oikein) arabica-kahviporoja eli tuotteen ideana on tosiaan kierrättää muutoin roskapaikalle kuljetettavaa tavaraa.

Kuorivana osana tuotteessa toimii siis nuo kahvinporot eikä siten tuotteeseen ole jouduttu lisäämään esim. luonnolle haitallisia mikrohelmiä. Kierrätyksen lisäksi kahvinporot ovat muutoinkin loistava tuote kuorintaan; se sisältää paljon antioksidantteja, jotka tunnetusti taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja näin ollen ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa auttaen siten iho-ongelmien kuten aknen, selluliitin ja raskausarpien suhteen.

Optiat-sarjasta löytyy neljä kahvikuorintaa: Pick Me Up Lemongrass Lifter The Hungover Potent Peppermint Feel Great Mouthwaterin…

Photoready

Revlon on jäänyt itselleni hieman vieraammaksi merkiksi lähinnä johtuen siitä, ettei sitä kovinkaan hyvin Suomen kamaralta ole ollut saatavissa. Itselleni Revlonista tulee mieleen lähinnä kynsilakat.. Lähdinkin siis mielenkiinnolla kokeilemaan sarjan meikkejä, joista testiin sain:

Ultra HD Matte Lip Color sävyssä 660 HD Romance (ovh 12,80€) Colorstay Moisture Stain sävyissä  015 Barcelona Nights & 020 Rio Rush (ovh 11,80€) Photoready Eyeshadow & Primer sävyssä  520 Watercolours (ovh 11,80€)

Ensikokeilulla stain näytti suorastaan räikeältä ja tuntui ettei väri kunnolla levity. Kuitenkin hetken työstämisen jälkeen ja värin oltua huulilla ihastuin tuotteeseen kovasti; tämä antaa mukavasti ihanan raikasta sävyä huulille, joka ei myöskään aivan hetkessä häviä pois.

Mattahuulipuna tuntuu huulilla miellyttävältä, sävy vaatii ehkä hieman itselläni totuttelemista.

Swatchattuna: Rio Rush, Barcelona Nights & HD Romance.

Itse rakastan luomivärejä ja näitä tuleekin hamtrattua melkoisesti …

360 Spin

Kahden kuukauden välein Dermosilin valikoimiin tulee uutuuksia - mikä onkin mielestäni oikein mainio tahti kuluttajaa ajatellen. Nyt tarkoituksenani olisi siis esitellä muutamia heinäkuussa lanseerattuja tuotteita:

360° Spin Huulikiilto Wild Strawberry (ovh 3,90€/7ml)

Ideana huulikiillossa on, että applikaattori pyörii nimensä mukaisesti 360 astetta kun rullaat sitä huulille, tämän ansiosta myös tuote levittyy helposti, nopeasti ja tasaisesti huulille. Sävyvaihtoehtoja ei ole kuin tämä yksi mikä on omilla huulillani aikalailla väritön - sopii siis kaikille.

En ehkä aivan tuon applikaattorin ihmeellisyydestä ole päässyt kiinni vaikkakaan en koe sitä myöskään epäkäytönnöllisenä. Mikä parasta; tämä tuoksuu aivan taivaalliselle <3 Sujautinkin tämän heti saatuani laukkuun mukaan.

Kynsilakkoihin tuli kaksi sävyä lisää: Icy Mint Dreamy Rose

Molemmat sävyt ovat kauniita, mutta en tiedä vievätkö minut sävymaailmaltaan enemmänkin kevääseen kuin kesään hentoisuutensa vuoksi? Hintaa kynsilakoill…

Bio2you

Sain CosMeryalta testiin itselleni pari tuotetta Bio2you-sarjasta, johon en ollutkaan aikaisemmin päässyt tuttavuutta tekemään. Kyseinen sarja yhdistää kasviuutteita ja -öljyjä tieteelliseen viisauteen. Kyseessä ei ole täysin luonnonkosmetiikkasarja, mutta he noudattavat hyvin pitkälti EU-direktiivejä koskien luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuina ei ole käytetty eteerisiä öljyjä, joille monet voivat olla herkitystyneitä (tai eivät muutoin vaan näistä niin välitä) vaan käytössä on hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu.

Mitä sitten sain testiin:

Manuka kasvovesisuihke (15,50€/100ml) sekä Anti-Age kasvoseerumi (26,90€/15ml)


Kasvovesisuihke on alkoholiton ja sopii erinomaisesti herkälle iholle. Vaikuttavina aineina on tyrni (joka mm. parantaa mikroverenkiertoa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa) sekä vihreää teetä (joka mm. suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita). Tuotetta voi käyttää suoraan kasvoille sumuttamalla tai vanulapun kautta.
Itse olen käyttänyt tät…

Summer Dreams

Pienin askelin ehkä alamme mennä säidenkin puolesta kohti kesää, joten vihdoinkin niitä kesätuotteita saa alkaa kaivella esille. Sain jo jokunen aika sitten Dermosilin kesän uutuuksia testiin, mutta kieltämättä kylmänkankean sään vuoksi niihin ei ole aivan niin innokkaasti tullut tartuttua - mutta ehkä nyt pikkuhiljaa:

Summer Dreams on tämän kesän Dermosilin tuotteiden nimi, sain sieltä valita muutamia itselleni mielenkiintoisia tuotteita testiin ja valitsin mukaan Summer Dreams -pakkauksen sekä After Sun Lotionin, joka sisältyy settiinkin mukaan pienemmässä koossa.

Summer Dreams -pakkaus (ovh 10,50€) sisältää viisi kesän must have -tuotetta kätevässä 40ml koossa.

Aurinkosuojavoide SPF20 (löytyy myös 150ml koossa 8,60€ hintaan) suojaa niin kasvoja kuin vartaloakin auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Tuote on hajustamaton ja imeytyy nopeasti.
Kesäpäivän jälkeen virkistävä suihku on paikoillaan ja silloin voit helliä itseäsi ihastuttavalla kukkais-hedelmäisellä Summer Dream -suihkugeelillä (l…

Apeiron

Sain keväällä testiin erään TwistBe-verkkokaupan suosituimmista tuotteista:

Apeiron jojoba-teepuu hoitoöljy (13,90€/50ml)

Kuten ehkä osa jo nimenkin perusteella osasivat arvata niin kyseinen hoitoöljy on erinomainen epäpuhtauksien hoitoon. Sopii sinulle jos kärsit esim. finneistä tai aknesta, sisäänpäin kasvaneiden karvojen aiheuttamista tulehduksista.

Teepuuöljy on tunnetusti antiseptisen ja antibakteerisen vaikutuksensa vuoksi erinomainen tuote epäpuhtauksille. Jojobaöljy puolestaan ravitsee ja kosteuttaa ihoa

Itse olen uskaltanut levittää tuotetta suuremmallekin alueelle ja olen tästä kovasti ajoittaisessa käytössä pitänyt. Uskon myös tämän toimivuuteen epäpuhtauksien suhteen. 50ml pullo lisäksi kestää pienen ikuisuuden käytössä, koska yhdellä käyttökerralla tähän ei kovinkaan kummoista vajausta saa aikaan.

Kuinka sinä hoidat epäpuhdasta ihoa?

*)pr-näyte

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

Toukokuun saldo oli aavistuksen pienempi kuin aiempina kuukausina - otinko kesäkuussa sitä kiinni vai jäikö shoppailut shoppailematta? :D Toukokuun puoleltahan ei tällä kertaa tilauksiakaan jäänyt kesäkuun puolelle saapuvaksi. Ja aiemmat shoppailuthan löytyvät kirjanpito-tunnisteen alta.

Kuten olette ehkä huomanneet niin eleven on yksi lempparishoppailupaikoistani tällä hetkellä enkä tälläkään kertaa pystynyt vastustamaan peräti 23% alennusta yli 70€ ostoksille. Mukaan tilaukseen lähti siis:
NYX Glitter Primer
NYX Face&Body Glitter Rose
NYX Ombre Blush Soft Flush
PIXI Hello Rose! -pakkaus
PIXI Nourishing Cleansing Balm
3INA The Micellar Gel
3INA The Micellar Water  yhteensä: 77,30€
Lisäksi tilatessa yli 35€ PIXIn tuotteita sai Best Of Bright -pakkauksen. Näytteitä elevenin tilauksiin myös saa nykyisin kolme kappaletta valita. 

Innostuin jälleen tekemään tilauksen Ebayn ihmeellisestä maailmasta Virven innoittamana:

Jaderulla
Yhteensä: 1,45€


BeautynetKoreaan tilaus lähti silm…

Jaderulla

Jälleen kerran Virve esitteli jotain sellaista mikä oli aivan pakko itsellekin tilata testiin ebayn ihmeellisestä maailmasta muutamalla eurolla:

Nimensäkin mukaisesti jaderulla on valmistettu jadekivestä ja sillä on tarkoitus yksinkertaisesti rullailla kasvoilla ja kaulalla. Mikä tässä on ideana? No nestekierron tehostaminen, mikä auttaa turvotuksen poistamisessa.

Omassa rullassani toisessa päässä on suurempi rulla ja toisessa pienempi - näin pääset hieman kapoisempiinkin kohtiin kasvoillasi käsiksi.

Rulla tuntuu viileältä ja rullaus tapahtuu varsin vaivattomasti.

Pidemmän testijakson tämä toki vaatisi, että voisi edes kuvitella jotain tuloksia näkevänsä. Katsotaan kuinka innostun rullailusta vai unohtuuko tämä kaappiin.


Joko sinulta löytyy oma jaderulla?

Capsule Recipe Pack

Kesäkuun BeautynetKorean tilaus käsitti pari naamiota, jotka vaikuttivat mielenkiintoisilta. Naamioita oli valittavana kaksitoista erilaista, joista valitsin pari mielestäni mielenkiintoisinta testiin:


Seaweed & Pomegranate
Näistä merilevänaamio on lämpiävä kuoriva naamio, joka huuhdellaan kasvoilta pois, ja granaattiomenanaamio on viilentävä yönaamio.


Ensimmäisenä otin käyttöön granaattiomenanaamion, joka siis jätetään yön ajaksi vaikuttamaan ja pestään pois vasta aamulla. 


Koostumukseltaan tämä on geelimäistä ja tuntuu hieman viileältä kasvoille levitettynä - aivan loistava kesäkeleille siis. Tuoksuu todella herkulliselta ja tässä pikkupurkissa tätä on ihan kivasti, jos olisin ollut järkevä niin en olisi yrittänyt kaikkea kerralla käyttää pois :D


Yönaamio jäi ehkä omaan makuuni hieman liian tahmeaksi eikä aamulla poistaminen onnistunut pelkällä vanulapulla vaan se todella piti pestä pois. Eli en tähän tästä syystä uudelleen tarttuisi.


Merilevänaamio on perinteisempi ihol…

Satin Matte

Kirjoittelin teille jo viime vuoden lopulla Earth Minerals -tuotteista, mutta tällöin meikkipohja jäi kokonaan käsittelemättä, koska sain sen käsiini vasta hieman myöhemmin. Tarkoituksena oli kirjoitella teille siitäkin kokemuksia kun olin ehtinyt testailla tarkemmin, mutta jotenkin kummasti asia pääsi livahtamaan mielestäni ennenkuin nyt kesän kynnyksellä kun olen taas talvea hanakammin mineraalipohjiin tarttunut.. eli korjataanpa nyt se virhe.

Oikean sävyn välintaa helpottamaan sain näytteitä muutamasta sävystä sekä pohjustajasta:

Vasemmalta oikealle: Balancing Primer Light (rasvaiselle ja sekaiholle) Satin Matte Foundation Light 1 (vaalealle, sävyltään kylmälle iholle) Satin Matte Foundation Neutral 1 (vaalealle iholle) Satin Matte Foundation Beige 1 (vaalealle, sävyltään lämpimälle iholle)

Itselleni valitsin sävyn Light 1 vaikkakin myös Neutral 1 olisi sopinut mainiosti. Peittävyydeltään tämä on aikalailla sitä samaa mitä muutkin kokeilemani mineraalimeikit eli tasoittaa ihonsävyä, m…