lauantai 21. tammikuuta 2017

Yhteenveto vuoden 2016 roskakasoista

Koska olette vaikuttaneet innokkailta lukemaan kuukausittain loppuneista kertovaa hurjaa tarinaani niin pohdin tässä, että jonkinlainen yhteenveto vuoden aikana loppuneista saattaisi olla teidän mieleenne - ja toisaalta itseäkin kiinnostaa se hurja kokonaisuus, jonka olen saanut aikaiseksi..

Joten nyt herkemmät pistäkää silmät kiinni ja klikatkaa ruutu kiinni, koska vuorossa on vuoden 2016 roskakasayhteenveto. Alkuvuodesta kasat olivat niin suuren suuria, että jaoin postauksen kahtia..


Huih. Hengästyttää kun itsekin kasaa katsoo ja tästä kuvastahan uupuu vielä muutama matkalla mukana ollut loppunut tuote. Jos oikein nopeasti kuvasta (+ matkalla loppuneet, jotka löytyvät linkkien takaa) laskin niin loppuneita oli 49, mukaan laskettuna minikoot ja näytteet. Ihan mieletön määrä kyllä kieltämättä :D


Helmikuu ei tammikuuta huonommaksi ainakaan jäänyt - ja myös tästä uupuu matkassa mukana olleet näytteet (löytyvät postauksesta omasta kuvastaan). Nopeasti laskuttuna sain kokoon 51 mukaan laskettuna myös näytteet ja minikoot (ja mukana myös nuo matkalla olleet).. Melkoisen runsaalla kädellä on tullut tuotteita läträttyjä ja täytyy myöntää, että teen sitä edelleenkin, mutta ehkä aavistuksen hellemmällä kädellä kuitenkin!? :D


Vauhti vain kiihtyy!? :D Myös maaliskuun kuvasta puuttuu erillisestä kuvasta (postauksesta) löytyvät matkatesterit. Maaliskuun kokonaissaldo taitaa olla 70 huitteilla eli melkoista vauhtia painellaan menemään..


Huhtikuussa ei reissattukaan, mutta kasaa on kertynyt silti; 35 kappaletta. Ei nyt ehkä ihan mieletön määrä kun huomioi, että mukana on tosiaan useampi näyte ja minikoko ja olen kaksi kappaletta hammastahnojakin loppuneisiin nostanut mukaan..


Toukokuussa käytiin taas etelässä (=Helsingissä :D) ja ne tuotteet kuvasta uupuvat, kokonaissaldoksi tulee 36 eli melko lähelle edellistä kuuta mentiin. 


Kesäkuussa olikin kyseisen koulutuksen osalta viimeinen reissu ja reissussa loppuneet löytyvät postauksesta. Silmämääräisesti saldo taitaa olla edellisiä suurempi; 45 kappaletta, mutta toisaalta toukokuuhun nähden taitaa enemmän ihan jo pussinäytteitäkin joukossa olla..


 Jos oikein laskin niin 33 on kokonaissaldona, melkoinen tiputus kuitenkin esimerkiksi maaliskuun saldoon nähden :D


Olisikohan kuvassa yhteensä 39 kappaletta loppuneita?


43 loppunutta kokonaisuudessaan? Ja vihdoinkin kokosin loppuneet yhteen postaukseen :D 31 kappaletta kokonaissaldona.


Pienissä erissä mennään pienempään suuntaan; 27kpl.

Joulukuu:

Ja samaan loppuneiden määrään päästiin joulukuussakin; 27kpl.


Yritän nyt itse tsempata siinä, että laittaisin kiertoon enenevässä määrin niitä ihan ok -tuotteita ja varsinkin niistä joista en tykkää alkuunkaan. Itselläni on nimittäin ollut pahana tapana käyttään kaikki pois, koska eihän nyt hukkaankaan voi heittää ja jos tuote ei ole kiva niin sen haluaa nopeasti pois käytöstä, että pääsee käsiksi johonkin kivempaan -> tulee käytettyä tuotteita aivan turhan runsaalla kädellä. Yhä ja edelleen varmastikin annosteluni tuotteiden osalta on melkoisen paljon runsaampaa kuin monilla muilla, mutta itsekin tykkään esim. yötä vasten, että iholla on sitä tuotetuntua, joten kuorrutan kosteusvoidetta sun muuta ihan kunnon kerrokset :D Suihkussa sitten taas toisaalta haluan muhkeat vaahdot sekä myös vartalonihon kunnolla kosteutettua ja näinpä tuotteita tulee käytettyä enemmän kuin olisi tarvis..

Uskoisin, että loppuneiden saldo tulee jatkossa aikalailla tuossa 30kpl huitteilla pyörimään - toki riippuen myös siitä kuinka näytteitä ja minikokoja innostun käyttämään pois, nämä kerryttävät loppuneiden määrä melkoista tahtia..


Oletko sinä seurannut omien loppuneiden tuotteidesi määrää? Minkälaisiin lukemiin sinä parhaimmillaan tai pahimmillaan pääset? :D

16 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen postaus aihe, en ole edes tajunnut ajatella kuinka monta erilaista kosmetiikkatuote purkkia meiltäkin löytyykään....täytyykin lähteä laskemaan :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. En ole omia loppuneita uskaltanut laskea ;) Luulen, että voin hyvinkin mennä sinun kanssa samoissa lukemissa. Onneksi on muitakin, jotka onnistuvat tässä kuukausi toisensa jälkeen.. vaikka laskusuuntaa onkin havaittavissa :) Ja muuten näitä sinun loppuneiden postauksia on ollut todella kiva lueskella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykännyt ja myös se, että joku muukin uskaltaa tunnustaa samankaltaisiin lukemiin pääsevänsä xD

   Poista
 3. Aikamoinen purkkimäärä :D Mun mielestä näitä on aina kiva lukea ja katsella. Näkee mikä tuote on esim. ollut niin hyvä, että sitä on kulunut enemmänkin kuin yksi purkki jne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tosin huomannut, et mulle tulee suorastaan huono omatuntu jos tartun uudelleen tuotteeseen, jonka olen jo blogissa esitellyt, koska eihän siitä sitten bloggaamisen kannalta "hyötyä" ole :D Sen vuoksi harvempi tuote ainakaan lyhyellä aikavälillä pääsee useampaan kertaan loppuneisiin - tai sitten pitää jo olla niin super ettei muut pysty sitä päihittämään :D (tällaisista kyllä yksi tulee mieleen, jota jo kolmas pullo menossa; Lumenen hyaluronitiiviste..)

   Poista
 4. Ajattelin ottaa tänä vuonna projektiksi säästää kaikki vuoden loppuneet ja katsoa sitten loppuvuodesta millainen jätekasa on syntynyt :D Tälläisiin määriin en kyllä millään pääse, harmi! Musta olisi ihanaa saada tuotteita kulutettua nopeesti kun kaapit pursuu ja haluun aina päästä äkkiä uuden tuotteen kimppuun :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ja varsinkin miehellä palas varmaan käämit jos lähtisin koko vuoden loppuneita säilyttelemään xD

   Monillahan tulee siinä vaiheessa pihistelyvaihde päälle kun jonkun tuotteen pohja alkaa näkymään, mulla se on taas päinvastoin; kiihdyttää vaan nopeammin käyttämään pois :D

   Poista
 5. Huhhuh, aika hullu määrä. :D Itse käytän vain hoitoainetta, huulirasvaa ja jotain perus käsirasvaa. Niistä määristä ei ole kyllä näille vastusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pelkästään aamulla ilman meikinkään tekemistä ihonhoitoon kuuluu ehkä noin 7 tuotetta xD

   Poista
 6. Paljon loppuneita tuotteita!:D mulla voisi olla vuoden aikana se 30 loppunutta joista suurin osa olisi käsirasvoja. Ehkä naamioiden, näytteiden yms ansiosta hieman enemmän :)

  VastaaPoista
 7. Mää oon kyllä ihan aloittelija sinuun verrattuna... :D Mulla menee kuukausia nuihin määriin päästäkseni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan mikä on tilanne vuoden päästä kun katsotaan mikä vuoden 2017 roskakasakokonaisuus oli :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat