Siirry pääsisältöön

Looks by Cailap + ARVONTA

Sain itselleni testiin setin Cailapin uusia siveltimiä - ja mikä parasta; lopussa myös teille paketti näitä arvottavaksi, kannattaa siis ehdottomasti jaksaa lukea loppuun asti ;)


Saamani paketti sisälsi oikeastaan kaiken siveltimien saralta mitä meikissä tarvitaan;
luomivärisiveltimet, poskipunasivellin, puuterisivellin, applikaattorit luomiväreille, meikkivoidesivellin, huulipunasivellin, kierreharja kulmakarvoille, eyelinersivellin, kulmakarvasivellin sekä peitevoidesivellin.

Cailapilla on todella hyvät sivut, joiden kautta siveltimien tilaaminen onnistuu - yli 40€ tilaukset postikuluitta. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja sinne vievät myös jatkossa tulevat linkit (näistä en itse hyödy). Kaikki siveltimet ovat synteettistä karvaa.


Sivellin on muotoiltu hieman viistoksi helpottamaan poskipunan levitystä ideaalisti.

Soveltuu irto-, kivi-, aurinko- sekä mineraalipuuterin levitykseen. 


Nylonharjaksisella siveltimellä saat voidemaiset peitevoiteet ja valovoiteet tasaisesti ja tarkasti levitettyä iholle.

Tällä litteällä ja napakalla siveltimellä onnistuu kaikkien voidemaisten, nestemäisten sekä kakkumaisten meikkivoiteiden levitys.


Tiivis ja napakka nylonharjas luo tarkan rajauksen.

Tällä napakalla nylonharjaksisella siveltimellä huulipunan levitys onnistuu tarkasti.


Tällä saat kulmakarvat ojennukseen.

Viistopäinen sivellin soveltuu niin kulmakarvojen muotoiluun kuin rajausten tekemiseen.


Setissä on luomivärisivellin sekä suurempi häivytyssivellin. Tällä kaksikolla onnistuu niin luonnollinen arkimeikki kuin trendikäs Smoky Eye:kin.


Kaksi vaahtomuovipäistä sivellintä, joilla saat esim. glitteriset luomivärit paremmin luomille, lisäksi kannattaa kokeilla heikompi pigmenttisten luomivärien kanssa.


Mielestäni siveltimet ovat todella kauniisti muotoiltua ja kaikki vaikuttavat oikein laadukkailta. Olen hieman näitä ehtinyt testailla, mutta aika näyttää mitkä nousevat suurimmiksi suosikeikseni. Uskoisin kuitenkin ensikosketuksen jälkeen suosikeiksi nousevan ainakin kulma- ja rajaussiveltimen, peitevoidesiveltimen ja luomivärisiveltimet (sekä applikaattorit), mahdollisesti myös poskipunasivellin. Ainoa asia minkä itse siveltimiin lisäisin olisi käyttötarkoitus, numerokoodi tms. millä pystyisi varmistamaan mihin käyttötarkoitukseen mikäkin sivellin olikaan senkin jälkeen kun pakkaus on hävinnyt.

Kannattaa muuten myös tutustua tarkkaan pakettiin, jossa siveltimet tulevat. Kuten kuvista olettekin ehkä bonganneet niin sieltä löytyy vinkkejä tuotteiden käyttöön!


Ja sitten siihen arvontaan. Sain teille arvottavakseni tämän setin:

Koska siveltimet lähetetään voittajalle suoraan Cailapilta, voi arvontaan osallistua myös anonyymit. Kuitenkin blogini seuraajat (Blogger, Bloglovin, Facebook, Instagram..) saavat lisäarvan sekä toisen lisäarvan voit saada mikä seuraat Cailapia Facebookissa ja/tai Instagramissa. Kaiken kaikkiaan arpoja siis mahdollista saada kolme - ilmoita monella arvalla olet mukana!

Ohjeet osallistumiseen:
- Kommentoi jotain liittyipä se blogiini tai Cailapin tuotteisiin (esim. postaustoiveita saa esittää), pelkkä "osallistun" tms. ei siis riitä :D
- Ilmoita monellako arvalla olet mukana (kts. yllä)
- Lisää mukaan sähköpostiosoite mistä sinut tavoittaa ja/tai seuraa tiiviisti blogiani, mikäli en voittaa 48h sisällä tavoita, suoritan arvonnan uudelleen.
- Olethan täysi-ikäinen tai sinulla on vanhempasi lupa osallistua, paketti toimitetaan Suomeen.

Aikaa osallistumiseen on 7.2.2017 klo23:59 saakka.

Onnea kaikille tasapuolisesti! :)


*)pr-näyte

Kommentit

 1. Cailapin merkin muistan pitkältä ajalta, jotenkin merkki on aina ollut se varma valinta - hyvässä mielessä!
  Itselläni on sudit, jotka on varmaan yli 10 vuotta vanhoja, pesen niitä aina - luottotuotteista on vaikeata luopua.
  Eli mukana ollaan, luen bloggerin kautta eli arpoja kaksi?

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä kivoja, etenkin luomivärisivellintä olen pyöritellyt monta kertaa käsissäni, mutta toistaikseksi se on jäänyt multa hankkimatta. Myös muotokieli puhuttelee, mielestäni nämä ovat tyylikkäitä.
  Kokeillaan arpaonnea siis kolmella arvalla:) betternailday(a)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukaan bloggerin kautta. On käytössä ollut cailapin siveltimistä joitakin. Tykkäsin. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana (blogger). Rakastan siveltimiä ja minusta niitä pitää olla paljon koska en jaksa joka käytön jälkeen pestä ja tarvitsen siksi esim kaksi poskipunasivellintä jotta värit ei menisi sekaisin. Kiitos arvonnasta!

  VastaaPoista
 5. Sposti unohtui...eli hannalehtinen92@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Olen aina tykännyt Cailapin tuotteista,koska mielestäni niissä on hyvä hinta-laatusuhde :) Kestävät myös käytössä pitkään ja esim. Sudeista ei lähde karvoja irti :) Kahdella arvalla mukana! marianna.mmk@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Yhdellä arvalla mukana!
  Oon kuullut paljon hyvää Cailapin tuotteista, itselläni ei vielä kuitenkaan yhtään ole. :(

  aveclotta.blogspot.fi
  lotta.reun@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kivannäköisiä siveltimiä! Olen yhdellä arvalla mukana. :) tintskukka@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Hyvä, että nykyään on pätevän oloinen vaihtoehto body shopin ylihintaiselle jumboaplikaattorille! Kahdella arvalla (fabo) mukana ja kynsijutut ja tutoriaalit kiinnostaa aina :)

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana :) Itsellä käytössä Cailapin vihreät luomivärisiveltimet enkä kyllä vaihtaisi pois :)

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana :) Itsellä käytössä Cailapin vihreät luomivärisiveltimet enkä kyllä vaihtaisi pois!
  henna.jussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Cailap on tuttu merkki ja minulla on tällä hetkellä käytössä pari sivellintä ja myös hiuspinnit ja -klipsit ovat merkiltä tuttuja.
  Seurailen bloggerin ja instan kautta ja myös molemmat fbsivut ovat seurannassa eli kolmella arvalla mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mulla on muutama lemppari Cailapilta, varsinkin häivytyssivellin on aivan huippu, tykkään myös isosta vaahtomuovisesta, vaikka ensin luulin, etten keksi sille mitään käyttöä. :D

  Mukana arvonnassa kolmella arvalla.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kahdella arvalla mukana :) Cailapilta on mun lemppari ripsentaivuttimet, Mariela Sarkiman sarjasta. Siveltimiä en ole testannut, mutta ovat näköjään upeita.

  Opin tästä postauksesta uutta, en tiennyt aiemmin että glitterit kannattaa levittää vaahtomuovisiveltimellä. En ole hirveästi perehtynyt siveltimiin, koska tähän asti en ole kokenut tarvetta siihen :D

  Olen joskus tutustunut Cailapin sivuihin, mutta mitään ei ole tullut tilattua.

  millakko at gmail com

  VastaaPoista
 15. noiden siveltimien muotoilu ja väri on hirmu kiva, ei oo ennen tullut vastaan tuollaisia! :-)

  nooraksu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 16. Cailapin siveltimiä olisi kiva päästä kokeilemaan! Mariela Sarkiman cailap siveltimet ovat olleet ihan hyviä :) Yksi arpa! Marianneee@wippies.fi

  VastaaPoista
 17. Ois kiva nähdä näillä tehtyjä meikkauksia!

  Kolme (3) arpaa!

  VastaaPoista
 18. Näyttää niin hyvältä että pakko osallistua��

  VastaaPoista
 19. Nykypäivänä on pakko omistaa suteja, kaikkialla mainostetaan kuinka tehdä korostuksia ja häivytyksiä naamaan jne. Itse omistan muutaman, nekin ovat jo ainakin 7v vanhoja.
  Ihanaa olisi saada kehumasi tuotteet, näyttävät todella hyvältä ��

  Itse olen mukana 3:lla arvalla
  Besa1988@msn.com

  VastaaPoista
 20. Ostin messuilta tuon smoky eyes- duon sekä peitevoidesiveltimen. Mä en oikein siitä peittarisiveltimestä piitannut, harjakset oli jotenkin tosi kovia ja ne sattui.
  Mulla olisi käyttöä kyllä kaikille palkinnon siveltimille, sillä rrrrakastan smokymeikkejä ja puhtaita häivytyssiveltimiä ei ole koskaan liikaa <3 Lisäksi multa puuttuu kunnollinen puuterisivellin ja olisi mukavaa testata viistopäistä sivellintä myös rajausten tekoon.

  Kahdella arvalla olen mukana (Bloglovin ja Facebook&Insta)

  VastaaPoista
 21. Siveltimiä ei ole koskaan liikaa, tai pitäisi osata luopua vanhoista! Pitäisi itseasiassa uusia koko varastot. :)

  Mukana kolmella arvalla.
  kynsille@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Ensinnäkin kehuja ja kiitokset monipuolisesta blogista, josta löytyy tuotetestailuja hyvin laajasti. Juuri tänään lueskelin Himalaya Herbalsia koskevia kirjoituksiasi mielenkiinnolla ja listasin mielessäni mitä kaikkia olisi päästävä kokeilemaan. :)
  Cailap on tuttu ja luotettava merkki. Nämä siveltimet näyttävät tosi hyviltä.
  Kolmella arvalla mukana arvonnassa.
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mulla on ollut Cailapin Mariela Sarkima -sarjan siveltimiä, ja ovat olleet tosi hyviä käytössä! Nämäkin siis tulisivat käyttöön ja tarpeeseen. Mukana kahdella arvalla :)
  minnakarjalainen@netti.fi

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana. Mulla on Mariela Sarkiman taivuttimet joista oon tykännyt. Nämäkin kiinnostaisi ;) charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
 25. Vau! Mulla on ihan luokattoman huono sivellintilanne, joten paketti tulisi todellakin tarpeeseen.

  Olen suhteellisen uusi lukija blogissasi. Tykästyin tyyliisi kertoa asioista ja tuotteista. Aikaisemmin seurasin lähinnä kynsiblogeja. Heti hemmottelet ihanalla arvonnalla. :)

  Arvonnassa mukana 2 arvalla (Bloggerin kautta seuraan).
  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mulla on yks tuommoinen sivellin ja oon kyllä tykänny vaikka en oo kauaa ehtiny käyttää sitä. Kolmella arvalla mukaan.

  Jonsku995@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kun näin nämä ensimmäisen kerran, ajattelin 'Näyttääpä nämä paljon UD:n siveltimiltä!:D' Kolmella arvalla mukana! sanniijuliaa@gmail.com

  VastaaPoista
 28. 2 arvalla mukana, Bloggerin kautta seurailen :).

  Step by step-postaus räväkämpään silmämeikkiin olisi hauska postausidea :).

  laurasblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 29. Oi, ihana arvonta. En ole ennen kuullut kyseisestä merkistä. Siveltimille olisi kyllä tarvetta, koska pihistän yleensä siitä osa-alueesta, koska kaikki huulipunat ja luomivärit on jännempiä. Ja sitten meikkiä tehdessä saan aina kikkailla riittämättömien siveltimien kanssa.
  Ois kiva nähdä joku erikoisen värinen silmämekki, esim. punainen tai keltainen.
  Mukana kolmella arvalla. Seuraan sun blogia Bloggerin kautta (nim. Yue) ja Instassa (nim. kissan_kynnet)sekä myös Cailapia instassa.
  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Oon kyllä ollut tyytyväinen Cailapin siveltimiin ja uusille olis käyttöä. :)

  Kolme arpaa.

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kolmella arvalla mukana.
  Cailapin siveltimiä pidän korkealaatuisina, jokunen kappale mulla on joksus käytössä ollut, eli innolla mukaan arvontaan.
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Minulla on joitain vanhempia cailapin siveltimiä, joista kyllä olen tykännyt kovasti. :)

  Kolmella arvalla mukaan.
  sannukka.lumiaho(a)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Cailapin tuotteet ovat pitkältä ajalta tuttuja, etenkin siveltimiä on ajan saatossa ollut useita. Nämä siveltimet näyttävät kivoilta ja laadukkailta. Kahdella arvalla mukana.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 34. Olen nähnyt näitä Cailapin siveltimiä jo vähän aikaa kaupoissa ja muissa blogeissa! Haluaisinkin kuulla, mitkä nousevat ehdottomiksi suosikeiksisi hieman pidemmän käytön jälkeen ja miksi. Osallistun kahdella arvalla. kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Olen aina halunnut kokeilla kyseistä merkkiä. Hintalaatusuhteet ovat mielestäni myvät
  Minulla ei ole iknä ollut tuollaisia hyviä merkki siveltimiä
  Mukana kolmella arvalla
  milla.anttila23@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ostin Cailapin siveltimiä joululahjaksikin, kyllä niissä taitaa olla ihan hyvä hinta-laatusuhde. Yhdellä arvalla mukana hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 37. Minullakin jokunen ennestään mutta vanhempia malleja, kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 38. Kolmella arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta :) Cailap on selvästi nostanut profiiliaan viime aikoina.. Muistan merkin sellaisena melko tylsiä markettisiveltimiä ja välineitä valmistavana vuosien ajalta. Tämä profiilin kohotus on tervetullut uudistus :) On alettu kiinnittämään tuotteiden ulkonäköön huomiota eri lailla (laatua unohtamatta). Mariela Sarkiman kanssa yhteistyössä tehty sivellinsarja oli ensi askel kohti laadukkaampaa Cailapia ja tällä sarjalla on hyvä jatkaa. Mielellään kotiuttaisin tuon arvonnassa olevan setin, tulisi tosi tarpeeseen.. :)
  tiiaeveliina.tornberg@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Cailap on mieleinen merkki, mukana siis! marianna1 @ luukku.com

  VastaaPoista
 40. Cailapin tuotteet tuttuja ja tykättyjä. Arvonnassa mukana kolmella arvalla. buffy57200@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Vanhoja Cailapeja on, mutta ois kiva testata myös näitä uusia.
  Yksi arpa tuulia_k@yahoo.com

  VastaaPoista
 42. Cailapilta löytyy kotoa yksi luomivärisivellin aikaisemmasta. Se on ainakin ollut tosi hyvä. Pitäisi muuten pestä kyseinen sivellin, olenkohan ainoa, jolta siveltimien pesu välillä unohtuu liian pitkäksi aikaa... Yksi arpa minulle. T: maiqqu
  maiqquu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Vaikuttaa aika päteviltä siveltimiltä. Tulisi tarpeeseen kun en kauhean montaa sivellintä omista vielä. Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloggerin kautta. moonma (at) luukku.com

  VastaaPoista
 44. Kolmella arvalla mukana, seuraan blogiasi Bloggerin ja Fb:n kautta, ja Cailapia Fb:n kautta :)
  Nuo siveltimet ovat todella kiinnostavan ja hyvän oloisia, ovat muotoilultaankin tyylikkään näköisiä. Mielelläni kokeilisin :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Hyväksi todettuja tuotteita täällä! :) Kolme arpaa, seuraan bloggerin kautta.
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. Cailapin siveltimet ei mulle ole tuttuja, aika vähän olen muutenkin ostanut siveltimiä (olen aina tyytynyt meikkien mukana oleviin). Ostin kylläkin Iconin (Sokoksen oma merkki) puuterisiveltimen, johon olen ollut kyllä tyytyväinen, hyvä hinta-laatusuhde.

  Osallistun anonyyminä yhdellä arvalla.
  miianblogi(at)suomi24.fi

  VastaaPoista
 47. Kolmella arvalla mukana (seuraan Bloglovinin kautta nimellä Mint Candy ja seuraan Cailapia FB:ssä).

  Cailapin tuotteisiin olen ollut pokkeuksetta tyytyväinen. Niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Ei tarvitse arpoa, onko tuote hyvä vai meneekö rahat hukkaan.

  tramp[@]netti.fi

  VastaaPoista
 48. Kolmella arvalla mukana (blogisi lukijana ja seuraan Cailapia FB).

  Noiden uusien siveltimien muotoilu on ihanan kevyt. Hinta-laatusuhde heidä tuotteilla on ollut aina hyvä. :)

  VastaaPoista
 49. Henna28
  Olen yhdellä arvalla mukana.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 50. Siskollani on muutama noista siveltimistä ja olen hänen luonaan niitä testaillut. Todella laadukkaita ja käytännöllisiä hintaansa nähden! Olen innolla mukana yhdellä arvalla :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Hyvännäköisiä siveltimiä, aika erilaisia millaisiksi Cailapin siveltimet muistan, olen käyttänyt niitä viimeksi varmaan joskus teininä... Mielenkiintoista.
  Kolmella mukana.
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 52. 3 arvalla mukana!

  Täytyy tunnustaa etten ole ikinä omistanut kunnollisia siveltimiä. Ois mahtavaa päästä kokeilemaan kuinka meikkaaminen onnistuu siveltimien avulla. Kiitos kivasta arvonnasta :)

  susanna k
  jonnarawr at hotmail.fi

  VastaaPoista
 53. Oon mukana yhdellä arvalla. Näistä Cailapin siveltimistä olen kuullut pelkkää hyvää!

  gustavanas@outlook.com

  VastaaPoista
 54. Oon noita Cailapin siveltimiä kattonukkin, että hyvältä näyttää!

  mukana yhdellä arvalla :)

  ainooo@live.fi

  VastaaPoista
 55. Cailapin pinnit ja nipsut ja ponnarit ovat tuttuja, siveltimet eivät niinkään eli olisi kiva päästä testaamaan.
  Mukana kolmella arvalla, terkki(at)Hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Cailapin tuotteet on kulkenut mukana jo vuosikymmenet. :)
  Kolmella arvalla mukana, lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 57. Aloin miettimään, niin mulla ei olemaan muita Cailappeja, kuin turkoosit Cailap by Sarkiman siveltimet.

  Yhdellä arvalla mukana.
  josalmela@luukku.com

  VastaaPoista
 58. Kolme arpaa :) Pari cailapin tuotetta olen omistanut, ja hyviä ovat olleen, joten ehdottomasti mukana :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Kaksi arpaa. Cailapin tuotteet ovat tuttuja, ainakin harja ja pinnejä löytyy kyseiseltä merkiltä :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 60. kulma- ja rajaussivellin näyttää hyvältä! mukana yhdellä arvalla :-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 61. En tiennytkään, että Cailap tekee myös meikkisiveltimiä, mutta näyttävät todella hyvältä! :) Hienoa, että paketissa tulee mukana ohjeita siveltimien käyttöön :) Osallistun kahdella arvalla, seuraan blogia bloglovinissa :) wiskram(at)luukku.com

  VastaaPoista
 62. Mukana arvonnassa, kahdella arvalla. :-)
  julia.hakkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. En ole Cailapin tuotteita käyttänyt mutta ne kyllä kiinnostaisivat :)
  mukana arvonnassa kolmella arvalla
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Uutuustuotteista on aina kiva lukea =). Mukaan kolmella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Noista siveltimistä olen kuullut paljon kehuja ja olisikin mielenkiintoista päästä itse testailemaan niitä :) Cailap kuitenkin on tuttu merkki jo vuosien takaa hiustarvikkeiden osalta ja ne ainakin ovat toimineet omassa käytössä hyvin :)

  Seurailen blogiasi bloglovinin kautta joten mukana kahdella arvalla :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 66. Minulla ei ole montaa sivellintä, mutta olisi mukava opetella käyttämään siveltimiä meikkauksessa oikein kunnolla, joten mukana arvonnassa yhdellä arvalla.
  anvarp88@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Luen bloglovinin kautta ja seuraan cailapia instagramissa eli kolmella arvalla mukaan!

  Cailapin siveltimistä omistan rajaussiveltimen, joka on ollut erittäin hyvä!

  Lagexd@hotmail.com

  VastaaPoista
 68. Omistan parit sudit Cailapilta, muistaakseni toimii hyvin. Nuo varret ovat vissiin uusia, tosi jänniä, miltähän tuntuu kädessä? Ihanan väriset! Onnea kaikille tasapuolisesti! ^^ Osallistun kolmella arvalla. Osoitteeni: hiojala@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Olisi kiva päästä kokeileen, kivan näköinen muotoilu siveltimillä :) kolmella arvalla mukana! kreivitiiamaria@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Tykkään sinun kosmetiikkatestauksistasi. Kolmella arvalla mukana.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 71. Cailapin siveltimiä taitaa löytyä pari kappaletta siitä MS-sarjasta... Ja ripsentaivutin sekä että. Ainakin niiden kohdalla laatuero on huima, joten toivon ettei se päde noihin siveltimiin :D Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 72. Cailap on mieluinen merkki joskus ollut varmaankin Iberossa myynnissä kun löytyi muutama suti:)akuutti tarve smokeyeyes sudille paletti tilattu js jo tulossa samoin puuterisuti mineraalimeikille...rakastan kyllä kaikkia suteja smack!kolmella arvalla mukana /sandi.osterlund@luukku.com

  VastaaPoista
 73. Cailapin siveltimiä en ole vielä testannut, mutta ostoslistalla on ollut jo pitkään. Nyt nuo uutuudet - Wow! Kyllä kelpaisi ottaa ensi tuntumaa tuollaisilla kaunokaisilla! Muista Cailapin tuotteista olen joskus hiustuotteita testaillut.

  Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 74. Cailapin näitä uudempia suteja mulla ei ole, vaikka paljon hyvää kuullutkin. Olis siis kiva päästä itsekin kokeilemaan :)
  Yhdellä arvalla mukana.
  maisamiisa@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luetuimmat

Mouthwatering Mandarin

Silmääni sattui muistaakseni Facebookista niin mielenkiintoinen vartalonkuorinta, että oli pakko olla heti laittamassa maahantuojalle viestiä mikäli tuotteen saisin testiin - kyseessä on Optiat -kahvikuorinta. Kuorinnan pohjana käytetään käytettyjä (kyllä, luit oikein) arabica-kahviporoja eli tuotteen ideana on tosiaan kierrättää muutoin roskapaikalle kuljetettavaa tavaraa.

Kuorivana osana tuotteessa toimii siis nuo kahvinporot eikä siten tuotteeseen ole jouduttu lisäämään esim. luonnolle haitallisia mikrohelmiä. Kierrätyksen lisäksi kahvinporot ovat muutoinkin loistava tuote kuorintaan; se sisältää paljon antioksidantteja, jotka tunnetusti taistelevat vapaita radikaaleja vastaan ja näin ollen ehkäisevät ihon ennenaikaista ikääntymistä. Lisäksi kofeiini kiihdyttää ihon verenkiertoa auttaen siten iho-ongelmien kuten aknen, selluliitin ja raskausarpien suhteen.

Optiat-sarjasta löytyy neljä kahvikuorintaa: Pick Me Up Lemongrass Lifter The Hungover Potent Peppermint Feel Great Mouthwaterin…

Photoready

Revlon on jäänyt itselleni hieman vieraammaksi merkiksi lähinnä johtuen siitä, ettei sitä kovinkaan hyvin Suomen kamaralta ole ollut saatavissa. Itselleni Revlonista tulee mieleen lähinnä kynsilakat.. Lähdinkin siis mielenkiinnolla kokeilemaan sarjan meikkejä, joista testiin sain:

Ultra HD Matte Lip Color sävyssä 660 HD Romance (ovh 12,80€) Colorstay Moisture Stain sävyissä  015 Barcelona Nights & 020 Rio Rush (ovh 11,80€) Photoready Eyeshadow & Primer sävyssä  520 Watercolours (ovh 11,80€)

Ensikokeilulla stain näytti suorastaan räikeältä ja tuntui ettei väri kunnolla levity. Kuitenkin hetken työstämisen jälkeen ja värin oltua huulilla ihastuin tuotteeseen kovasti; tämä antaa mukavasti ihanan raikasta sävyä huulille, joka ei myöskään aivan hetkessä häviä pois.

Mattahuulipuna tuntuu huulilla miellyttävältä, sävy vaatii ehkä hieman itselläni totuttelemista.

Swatchattuna: Rio Rush, Barcelona Nights & HD Romance.

Itse rakastan luomivärejä ja näitä tuleekin hamtrattua melkoisesti …

360 Spin

Kahden kuukauden välein Dermosilin valikoimiin tulee uutuuksia - mikä onkin mielestäni oikein mainio tahti kuluttajaa ajatellen. Nyt tarkoituksenani olisi siis esitellä muutamia heinäkuussa lanseerattuja tuotteita:

360° Spin Huulikiilto Wild Strawberry (ovh 3,90€/7ml)

Ideana huulikiillossa on, että applikaattori pyörii nimensä mukaisesti 360 astetta kun rullaat sitä huulille, tämän ansiosta myös tuote levittyy helposti, nopeasti ja tasaisesti huulille. Sävyvaihtoehtoja ei ole kuin tämä yksi mikä on omilla huulillani aikalailla väritön - sopii siis kaikille.

En ehkä aivan tuon applikaattorin ihmeellisyydestä ole päässyt kiinni vaikkakaan en koe sitä myöskään epäkäytönnöllisenä. Mikä parasta; tämä tuoksuu aivan taivaalliselle <3 Sujautinkin tämän heti saatuani laukkuun mukaan.

Kynsilakkoihin tuli kaksi sävyä lisää: Icy Mint Dreamy Rose

Molemmat sävyt ovat kauniita, mutta en tiedä vievätkö minut sävymaailmaltaan enemmänkin kevääseen kuin kesään hentoisuutensa vuoksi? Hintaa kynsilakoill…

Bio2you

Sain CosMeryalta testiin itselleni pari tuotetta Bio2you-sarjasta, johon en ollutkaan aikaisemmin päässyt tuttavuutta tekemään. Kyseinen sarja yhdistää kasviuutteita ja -öljyjä tieteelliseen viisauteen. Kyseessä ei ole täysin luonnonkosmetiikkasarja, mutta he noudattavat hyvin pitkälti EU-direktiivejä koskien luonnonkosmetiikkaa. Tuoksuina ei ole käytetty eteerisiä öljyjä, joille monet voivat olla herkitystyneitä (tai eivät muutoin vaan näistä niin välitä) vaan käytössä on hyvin mieto hypoallergeeninen tuoksu.

Mitä sitten sain testiin:

Manuka kasvovesisuihke (15,50€/100ml) sekä Anti-Age kasvoseerumi (26,90€/15ml)


Kasvovesisuihke on alkoholiton ja sopii erinomaisesti herkälle iholle. Vaikuttavina aineina on tyrni (joka mm. parantaa mikroverenkiertoa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa) sekä vihreää teetä (joka mm. suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja ennaltaehkäisee ihovaurioita sekä juonteita). Tuotetta voi käyttää suoraan kasvoille sumuttamalla tai vanulapun kautta.
Itse olen käyttänyt tät…

Summer Dreams

Pienin askelin ehkä alamme mennä säidenkin puolesta kohti kesää, joten vihdoinkin niitä kesätuotteita saa alkaa kaivella esille. Sain jo jokunen aika sitten Dermosilin kesän uutuuksia testiin, mutta kieltämättä kylmänkankean sään vuoksi niihin ei ole aivan niin innokkaasti tullut tartuttua - mutta ehkä nyt pikkuhiljaa:

Summer Dreams on tämän kesän Dermosilin tuotteiden nimi, sain sieltä valita muutamia itselleni mielenkiintoisia tuotteita testiin ja valitsin mukaan Summer Dreams -pakkauksen sekä After Sun Lotionin, joka sisältyy settiinkin mukaan pienemmässä koossa.

Summer Dreams -pakkaus (ovh 10,50€) sisältää viisi kesän must have -tuotetta kätevässä 40ml koossa.

Aurinkosuojavoide SPF20 (löytyy myös 150ml koossa 8,60€ hintaan) suojaa niin kasvoja kuin vartaloakin auringon UVA- ja UVB-säteiltä. Tuote on hajustamaton ja imeytyy nopeasti.
Kesäpäivän jälkeen virkistävä suihku on paikoillaan ja silloin voit helliä itseäsi ihastuttavalla kukkais-hedelmäisellä Summer Dream -suihkugeelillä (l…

Apeiron

Sain keväällä testiin erään TwistBe-verkkokaupan suosituimmista tuotteista:

Apeiron jojoba-teepuu hoitoöljy (13,90€/50ml)

Kuten ehkä osa jo nimenkin perusteella osasivat arvata niin kyseinen hoitoöljy on erinomainen epäpuhtauksien hoitoon. Sopii sinulle jos kärsit esim. finneistä tai aknesta, sisäänpäin kasvaneiden karvojen aiheuttamista tulehduksista.

Teepuuöljy on tunnetusti antiseptisen ja antibakteerisen vaikutuksensa vuoksi erinomainen tuote epäpuhtauksille. Jojobaöljy puolestaan ravitsee ja kosteuttaa ihoa

Itse olen uskaltanut levittää tuotetta suuremmallekin alueelle ja olen tästä kovasti ajoittaisessa käytössä pitänyt. Uskon myös tämän toimivuuteen epäpuhtauksien suhteen. 50ml pullo lisäksi kestää pienen ikuisuuden käytössä, koska yhdellä käyttökerralla tähän ei kovinkaan kummoista vajausta saa aikaan.

Kuinka sinä hoidat epäpuhdasta ihoa?

*)pr-näyte

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

Toukokuun saldo oli aavistuksen pienempi kuin aiempina kuukausina - otinko kesäkuussa sitä kiinni vai jäikö shoppailut shoppailematta? :D Toukokuun puoleltahan ei tällä kertaa tilauksiakaan jäänyt kesäkuun puolelle saapuvaksi. Ja aiemmat shoppailuthan löytyvät kirjanpito-tunnisteen alta.

Kuten olette ehkä huomanneet niin eleven on yksi lempparishoppailupaikoistani tällä hetkellä enkä tälläkään kertaa pystynyt vastustamaan peräti 23% alennusta yli 70€ ostoksille. Mukaan tilaukseen lähti siis:
NYX Glitter Primer
NYX Face&Body Glitter Rose
NYX Ombre Blush Soft Flush
PIXI Hello Rose! -pakkaus
PIXI Nourishing Cleansing Balm
3INA The Micellar Gel
3INA The Micellar Water  yhteensä: 77,30€
Lisäksi tilatessa yli 35€ PIXIn tuotteita sai Best Of Bright -pakkauksen. Näytteitä elevenin tilauksiin myös saa nykyisin kolme kappaletta valita. 

Innostuin jälleen tekemään tilauksen Ebayn ihmeellisestä maailmasta Virven innoittamana:

Jaderulla
Yhteensä: 1,45€


BeautynetKoreaan tilaus lähti silm…

Jaderulla

Jälleen kerran Virve esitteli jotain sellaista mikä oli aivan pakko itsellekin tilata testiin ebayn ihmeellisestä maailmasta muutamalla eurolla:

Nimensäkin mukaisesti jaderulla on valmistettu jadekivestä ja sillä on tarkoitus yksinkertaisesti rullailla kasvoilla ja kaulalla. Mikä tässä on ideana? No nestekierron tehostaminen, mikä auttaa turvotuksen poistamisessa.

Omassa rullassani toisessa päässä on suurempi rulla ja toisessa pienempi - näin pääset hieman kapoisempiinkin kohtiin kasvoillasi käsiksi.

Rulla tuntuu viileältä ja rullaus tapahtuu varsin vaivattomasti.

Pidemmän testijakson tämä toki vaatisi, että voisi edes kuvitella jotain tuloksia näkevänsä. Katsotaan kuinka innostun rullailusta vai unohtuuko tämä kaappiin.


Joko sinulta löytyy oma jaderulla?

Capsule Recipe Pack

Kesäkuun BeautynetKorean tilaus käsitti pari naamiota, jotka vaikuttivat mielenkiintoisilta. Naamioita oli valittavana kaksitoista erilaista, joista valitsin pari mielestäni mielenkiintoisinta testiin:


Seaweed & Pomegranate
Näistä merilevänaamio on lämpiävä kuoriva naamio, joka huuhdellaan kasvoilta pois, ja granaattiomenanaamio on viilentävä yönaamio.


Ensimmäisenä otin käyttöön granaattiomenanaamion, joka siis jätetään yön ajaksi vaikuttamaan ja pestään pois vasta aamulla. 


Koostumukseltaan tämä on geelimäistä ja tuntuu hieman viileältä kasvoille levitettynä - aivan loistava kesäkeleille siis. Tuoksuu todella herkulliselta ja tässä pikkupurkissa tätä on ihan kivasti, jos olisin ollut järkevä niin en olisi yrittänyt kaikkea kerralla käyttää pois :D


Yönaamio jäi ehkä omaan makuuni hieman liian tahmeaksi eikä aamulla poistaminen onnistunut pelkällä vanulapulla vaan se todella piti pestä pois. Eli en tähän tästä syystä uudelleen tarttuisi.


Merilevänaamio on perinteisempi ihol…

Satin Matte

Kirjoittelin teille jo viime vuoden lopulla Earth Minerals -tuotteista, mutta tällöin meikkipohja jäi kokonaan käsittelemättä, koska sain sen käsiini vasta hieman myöhemmin. Tarkoituksena oli kirjoitella teille siitäkin kokemuksia kun olin ehtinyt testailla tarkemmin, mutta jotenkin kummasti asia pääsi livahtamaan mielestäni ennenkuin nyt kesän kynnyksellä kun olen taas talvea hanakammin mineraalipohjiin tarttunut.. eli korjataanpa nyt se virhe.

Oikean sävyn välintaa helpottamaan sain näytteitä muutamasta sävystä sekä pohjustajasta:

Vasemmalta oikealle: Balancing Primer Light (rasvaiselle ja sekaiholle) Satin Matte Foundation Light 1 (vaalealle, sävyltään kylmälle iholle) Satin Matte Foundation Neutral 1 (vaalealle iholle) Satin Matte Foundation Beige 1 (vaalealle, sävyltään lämpimälle iholle)

Itselleni valitsin sävyn Light 1 vaikkakin myös Neutral 1 olisi sopinut mainiosti. Peittävyydeltään tämä on aikalailla sitä samaa mitä muutkin kokeilemani mineraalimeikit eli tasoittaa ihonsävyä, m…