lauantai 7. tammikuuta 2017

Katsaus vuoden 2016 LivBoxeihin

Uusi Vuosi tuo mukanaan muutoksia ja LivBox onkin nykyisin Bette Box, mutta kurkataan vielä tuon vanhan nimen alla olevien boxien sisältöihin. Itse tykkään yhteenvedoista, koska tällöin tulee kokonaisuus paremmin esille - toivottavasti nämä ovat teillekin mieluisia!


Oli sisällöltään pienoinen pettymys. Itse olen kritisoinut boxien vaihtelevaa sisältöä, koska tällöin aina tulee sitä "boxikateutta" ja itsekin koin, että nuo tammikuun vaihtoehtoisena olleet tuotteet olisivat olleet mieluisampia kuin mitä minulle tuli. Parasta antia tässä boxissa taisi olla Lumenen eyeliner sekä pähkinät :D


Selkeää parannusta edelliseen boxiin nähden ja tässä ainoa vaihtelevuus taisi olla kynsilakoissa (osalla taisi olla Isadoran vastaavat paketissa ja lisäksi lakan sävyssä oli vaihtelua). Näin jälkikäteenkin katsottuna aikas mainio setti. Parhaimpana kynsilakat sekä Lumenen miniyövoide.


Bloggaajaboxille asetetaan aina aikasmoiset odotukset ja sanoisin, että aikas hyvin ne täytettiin. Ehdottomasti parhaimpana boxista nousi Lumenen puuteri, joka onkin siitä lähtien kulkenut laukussani mukana.


Lumenen huuliöljyä olinkin mielinyt kokeiluun, joten se oli ehdoton ilonaihe, muutoin boxi ei ehkä mitään hirmuisia riemunkiljahduksia saanut aikaan, ihan ok.


Parasta antia tässä boxissa oli Biozellin hiussuihke sekä suklaa :D Neutrogenan CC-voidetta en valitettavasti saanut omalla ihollani käyttäytymään hyvin vaikka kuinka yritin.


Kesäkuussa sain tilaisuuden ilahduttaa myös jotakuta teistä LivBoxilla :)
Sisällöltään boxi oli ihan kiva. Ehdottomasti paras yllättäjä oli tuo Essencen mascara!


Edelleenkään ei täältä mitään riemunkiljahduksia kuulunut, mutta sisältö oli ihan ok. Itsellenihän oli vahingossa pakattu boxiin mukaan 2x meikkivoidenäyte, mutta sain onneksi primernäytteenkin jälkikäteen.


Pitkästä aikaa sydän sykähti boxia avatessani; Lumenen naamiosta olin blogeista lueskellut ja pohtinut itsekin sen hankkimista <3


Vuoden toinen bloggaajaboxi jäi omalla kohdallani hieman vaisuksi lähinnä siitä syystä, että mukaan sattui itselleni entuudestaan tuttuja tuotteita - vika siis ei boxissa vaan tilaajassa :D Kuitenkin riemulla otin Bonacuren hiussuihkeen vuosien tauon jälkeen käyttööni (ja ihana edelleenkin oli!) sekä Isadoran kynän varuilta jemmaan - tätä käytän itse periaatteessa päivittäin, joten pitäähän sitä varakappale olla! :D


Se surullisen kuuluisa lokakuun boxi. Ehdottomasti vuoden pettymys, mutta kuten muissakin blogeissa epäiltiin niin tämän kanssa oli varmaankin kommunikaatiokatko tai jotain tapahtunut ja tarkoituksena oli, että yksi pussinäytteenä tulleista tuotteista olisi ollut täysikokoinen..


Marraskuun boxia kohtaa olikin melkoiset odotukset kun edellinen kuukausi oli melkoinen floppi; ja itse olisin sitä mieltä, että odotukset aika hyvin täytettiin. Turvenaamio oli juuri sitä jotakin mitä monet boxiin toivovat - uutta, erilaista ja paljon kehuttua. Minkä lisäksi Lumene ei koskaan minua petä <3


Myös joulukuun boxilta odotetaan paljon, koska noh - on joulukuu! :D Jos minulta ei jos olisi Lumenen valopisaroita löytynyt niin olisin tämän kohdalla hyppinyt riemusta kattoon! Lisäksi Nivean suihkuvaahto on vanha tuttavuus - ja ihana sellainen. Vaikka tuntuukin hieman tylsältä niin sitä se ei todellakaan ole! Itselleni parasta antia boxissa taisi olla pitkäaikaistilaajalahjana tullut Manna Kadarin tuote.


Kokonaisuutena voisi sanoa, että LivBoxin osalta vuosi 2016 oli melkoisen vaihteleva. Lokakuu oli ehdottomasti se floppi kuukausi, mutta marras- ja joulukuun boxit omassa mielessäni sitä melkoisen hyvin kompensoivat. Niinpä sanoisinkin ehkä, että kokonaisuutena joulukuu oli mielestäni the kuukausi tänä vuonna. Toivottavasti Bette Box on jotain juuri tällaista tänä vuonna; täysin uusia tuttavuuksia sekä niitä uutuuksia mitä joka paikassa hehkutetaan. <3


Miltä sinun silmääsi vuosi 2016 LivBoxille näytti? Minkälaiset odotukset sinulla on Bette Boxille?



*)marras- ja joulukuun boxit sain pr-näytteenä

2 kommenttia:

 1. Olipa kivaa kurkkia vanhat Livboxit ja siinä olet niin oikeassa, että sama sisältö kaikelle, sillä aina kanssasisarilla on sitten se kivempi tuote. Naisen perimmäisessä luonnossa jo tuo boxikateus. Jäin ihmettelemään tuota elokuun boxia, miksi omastani uupui tuo Rimmelin aurinkopuuteri? Omassa taisi olla Ahavan jokin näytevoide ja tässä kohdin tuli taas boxikateus eli Rimmeli olisi ollut minulle parempi.

  Ihan yes boxeja ja hammastahnat kyllä meillä kaikki käytettää muu perhe. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Rimmelin aurinkopuuteri taisi olla jokin extratuote, koska tätä ei missään kortissakaan ollut tällöin mainittu.. (Tai oliko "hyvitystä" siitä kun edellisessä kuussa se primer jäi varsinaisesta boxista uupumaan, lähetettiin kyllä perästä..)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat