maanantai 30. tammikuuta 2017

Kun ne viimein saapuivat..

Tuotteet, joiden piti saapua minulle jo jouluviikolla tekivätkin uuden reissun takaisin lähettäjälle ja itselleni sain nämä vasta tammikuun loppupuolella - että kiitoksia vaan Postille. En tiedä missä mokasivat, mutta minulle ei saapumisesta minkäänlaista ilmoitusta tullut ja seurasin silmä tarkkana myös Postin sivujen kautta itselleni saapuvia paketteja, missä tämä näkyi vasta kun oli jo lähtenyt takaisinpäin! Epäilen siis ettei Posti tätä ennen koko lähetystä jostain kumman syystä ole rekisteröitynyt vaikka Joensuussa asti heidän mukaansa olisikin käynyt pyörähtämässä. Voitte vaan arvata kuinka nyreissäni asiasta edelleenkin olen ja lähettäjänkin puolesta tosi pahoillani - onhan se noloa joutua selittämään etten PR-lähetystä ole saanut vaan se on lähtenytkin heille takaisin ja joutuvat uudestaan minulle laittamaan..

Noh mutta se alkupuheeksi Postin toimimattomuudesta, tiedän etten ole ainut tämän "uhriksi" joutunut ja saan olla tyytyväinen kun kyseessä oli kotimaan lähetys..


Sain siis testiin Dermosilin uutuuksiin kuuluvat Lip&Cheek Colour:t sekä Brow Colour:n. Kuulin näistä jo hyvissä ajoin joulukuussa ja innolla odottelinkin, että pääsisin tuotteita hypistelemään - sekin varmaan yksi syy miksi niin harmissani olin kun tuotteita jouduin lähes kuukauden aiottua pidempään venailemaan..


Poskille ja huulille tarkoitetut nestemäiset värit tulivat siis tosiaan tammikuussa uutuuksina Dermosilin valikoimiin. Sävyjä on kaksi:


Ensimmäisiä kuvia ottaessani (kts. yllä) ajattelin, että Misty Rose on varmaankin enemmän minun juttuni, Sweet Pink menee liiankin pinkiksi..


..mutta oliko sittenkään niinkään? :D


Voidemaiset tuotteet ovat usein parempi kuivalle ja ikääntyvälle iholle, puuterimaiset kun herkästi juonteisiin tarrautuvat. Voidemaisten kanssa kannattaa muistaa vain se muistisääntö, että käytä voidemaista aina voidemaisen päälle eli jos olet yleensä poskipunan levittänyt viimeisenä ja käytät jonkinlaista puuteria meikin kestoa pidentämään, tulisi tämä levittää kasvoille ennen puuteria.


Kuten swatchauskuvista näkyykin, eivät nämä iholle levitettynä ole mitään hirmuisen voimakkaita vaan näitä on helppo käyttää ja pienissä erissä kerrostamalla saa sen verran sävyä kasvoilleen kuin haluaa. Itse olen hieman nestemäisiä poskipunia tähän mennessä vältellyt, koska usein niissä sävyä on sen verran runsaasti, että pitää olla tarkkana levityksen suhteen (ja usein olla myös nopea ettei sävyä jumahda ihoon..) - arjessa ne eivät siis missään nimessä ole olleet itselläni IN.

Näitä päädyin kuitenkin ihan arkimeikkiin eräänä työaamuna testaamaan ja ihastuin! Käyttö on helppoa ja nopeaa eikä tarvitse pelätä, että kasvot olisivat riemunkirjavat. Mikä parasta; hintaa näillä on vain 4,90€/15ml ja kestävät varmasti käytössä pienen ikuisuuden. Nyt jos koska kannattaa laittaa nämä tilaukseen mikäli olet nestemäisiä poskipunia sillä silmällä katsellut, mutta jättänyt ne hyllyyn, koska olet pelännyt ettet osaa käyttöä.

Nyt kun on tämä parivaljakko hehkutettu niin siirrytään seuraavaan tuotteeseen, joka sekään ei ollut ainakaan pettymys..


Moist Proof -kulmaväriä löytyy vain tässä yhdessä sävyssä, mutta kuten kohta swatchauksesta näette, uskon sen melkoisen hyvin useimmalle meistä sopivan.


Tarkoituksena on antaa myös kulmavärille säänkestävyyttä siinä missä muullekin meikille. Värin lisäksi pakkaus sisältää siveltimen, jonka toisessa päässä on vinopäinen sivellin värin levitykseen sekä toisessa päässä kierreharja lopputuloksen viimeistelyyn. 


Pigmenttiä tuotteessa on hyvin, mutta ei kuitenkaan liikaa niin, että joutuisi ylivarovainen levityksen suhteen olemaan. Ja kuten yllä olevasta kuvasta näkyy niin mielestäni tuo on sävyltään aikalailla täydellinen.

Hintaa kulmavärillä on 6,50€/5g + sivellin eli suorastaan halpa tuote kyseessä, ihme jos tämän joskus saa loppuun käytettyä!

Innolla tosiaan pakettia alunperinkin odotin, mutta en odottanut, että näin kovasti molempiin tuotteisiin ihastuisin. Voin näitä ehdottoman lämmöllä suositella ja vaikka olenkin tuotteet saanut pr-näytteenä niin voitte uskoa etten vain sen takia näitä ylistä! 


Miltä nämä uutuudet sinun korvaasi kuullostavat vai joko olet peräti itsellesi ehtinyt nämä kotiuttaa?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

  1. Kulmavärin sävy vaikuttaa hyvältä ja sitä voisi jossain vaiheessa tilatakin, vaikka olenkin vannoutunut kulmakynän ja -geelin käyttäjä :) Samoin poski- ja huulivärit, olisivat luultavasti etenkin kesähelteillä toimivampia kuin puuterimaiset tuotteet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppupeleissä tämän käyttö ei sen enempää aikaa vaadi kuin kulmakynänkään - itsekin nimittäin aikaisemmin nimenomaan kynään tartuin, mutta nyt yllättävänkin monena aamuna käsi hakeutunut tämän puoleen :D

      Poista
  2. Just tota samaan ongelmaa Postin kanssa täälläkin, nykyään pyydän lähettäjää antamaan sen koodin minulle, ettei pääsisi käymään noin. Monesti ei ole tullut muistusta ei ekaa eikä tokaa vaan suoraa lähetetty lojumisen jälkeen lähettäjälle. Harmia molempiin suuntiin. :( Kulmaväri näyttää tosi hyvän sävyiseltä. :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

In woman

Olen jo melkoisen monta näistä La Riven tuoksuista esitellyt täällä ja, koska julkaisut saavat sen verran katselukertoja osakseen, arvelisin...

Luetuimmat