lauantai 28. tammikuuta 2017

The ONE irtopuuteri

Kuten olen aiemminkin maininnut niin irtopuuteri on jo vuosien ajan kuulunut olennaisena osana meikkiini - olipa kyse sitten arjesta tai juhlasta. Irtopuuterit usein kestävät käytössä iäsyyden (varsinkin pari viimeisintä olivat sen verran suuria kooltaankin..), mutta tämänkin osalta vaihtelu virkistää. 


Tänään esittelyyn pääsee:


Irtopuuteria löytyy kolmessa sävyssä:
translucent, light ja medium

Itse tokikin kalpeanaamana valitsin vaihtoehdoista vaaleimman, joka rasiassa näyttää valkoiselta - mutta ei hätää..Tämä häivyttyy hyvin, joten sopii varmasti myös hieman tummemmankin ihonsävyn omaavalle.


Joissakin irtopuutereissa on fiksusti pakkauksessa läppä, jonka avulla pystyy säätelemään tulevan irtopuuterin määrää tai tarvittaessa jopa sulkemaan väliköt kokonaan (esim. matkustaessa). Tässä tuollaista luksusta ei ole, joten kannattaa sulkuteippi poistaa vain osittain, että reiät saa sillä helposti vaikka kokonaan peittoon. Itse repäisin tarran kokonaan pois, koska harvemmin irtopuuteria matkalle otan mukaan.

Irtopuuterina tämä on ihan toimiva ja tulen tämän kyllä itse loppuun käyttämään, mutta en usko, että ainakaan ihan heti uudestaan nappaisin tätä käyttööni - ei herätä erityisemmin tunteita puoleen eikä toiseen.


Kuljetatko sinä irtopuuteria matkoilla mukanasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat