sunnuntai 29. tammikuuta 2017

kosmetiikkajemmani: eyelinerit

No niin. Eli koonnin jälkeen innostuinkin tosiaan jatkoksi sarjalle ottamaankin jo kuvat seuraavista kohteista, joista nyt ensimmäisenä esittelyyn pääsevät eyelinerit.


Tuli vasta nyt mieleen, että jätin yhden korkkaamattoman tussieyelinerin kuvista kokonaan pois.. Noh, koska näitä on jo kolme avattuna niin en tosiaan tuota neljättä olisi ulkokuorta enempää pystynytkään esittelemään :D Yhteensä eyelinereita minulla on siis 10 - mukaan luettuna tuo nyt unohtunut kaveri. Näistä tussimaisia on 4, puuterimaisia 1, veden kanssa käytettäviä 2 ja voidemaisia 3.


Eyelinertussit (alhaalta ylöspäin):
Essence Superfine Eyeliner Pen Waterproof Black
Lumene Blueberry Intense Liner Waterproof Intense Black


Veden (ja siveltimen) kanssa käytettävät eyelinerit:
Face Stockholm Cake Eyeliner Black
Joe Blasco Cake Eyeliner Black


Puuterimaiset ja voidemaiset:
E.l.f. Cream Eyeliner Teal Tease
MAC Fluidline Gel Eyeliner Blacktrack


Swatchauksessa samassa järjestyksessä kuin esittelin;
Dermosil, Essence, Lumene, Face Stockholm, Joe Blasco, Earth Minerals, Lancome, E.l.f., MAC.


Dermosilin kynä ei sävyltään mikään mustan musta ole, mutta kynä on luotettava ja toimii aina. Essencen kanssa on välillä toimivuuden kanssa ongelmia. Lumene täytyy sekoittaa kunnolla, että saa väriä tulemaan ja tämä tuntuu hieman kosteammalta - jää myös hieman kiiltävämmäksi iholla.

Face Stockholm ja Joe Blasco toimivat veden kanssa moitteetta, mutta vaativat sen viitseliäisyyden veden kanssa leikkimiseen. Jossain vaiheessa suosin näitä arkimeikissäkin (kuten kulumisestakin näkyy), mutta viime aikoina ovat unohtuneet käytöstä täysin.

Earth Mineralsin kanssa en ole edelleenkään tullut kavereiksi - tämä taitaa siirtyä pysyvästi eyelinerien puolelta luomiväreihin. Lancome on aivan upea <3 E.l.f. ei aivan tälle tasolle yllä, mutta on oikein toimiva - ja kauniin sävyinen. MAC varsinkin täytyy varovaisesti käyttää ettei lopputuloksena ole liian paksut rajaukset :D

Itsellänihän meikkiin kuuluu aina rajaukset, teinpä ne meikkikynällä tai eyelinerillä mikä vähän selittää näiden tuotteiden määrää :D


Kuinka monta eyelineria sinulta löytyy käytöstäsi? Löytyykö joku vakiosuosikki, johon aina palaat?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Minä rakastan eyelinereita, mutta eniten tykkään käyttää nestemäisiä tai tussieyelinereita. Tällä hetkellä mulla on käytössä Lumenen True Mystic tussieyeliner vaikka aikaisemmin käytin pitkään vain Lumenen Blueberry nestemäistä eyelineria :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkäsin kovasti tuosta Lumene True Mystic eyelinerista :)

   Poista
 2. Mun täytyy myöntää, että multa löytyy vain yksi musta perus eyeliner... :-( Ihailen kuitenkin kaikilla noita glitterisiä yksilöitä. Multa löytyy yksi pronssisen sävyinen erittäin glitterinen liquid luomiväri, jota käytän kuitenkin silloin tällöin rajauksena. Siitä tulee ihan yhtä hyvää jälkeä kuin eyelinereistakin. Jokin hopeinen olisi kyllä seuraava ostos! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Glitterinen eyeliner on ehdottomasti omallakin hankintalistalla tai jos joskus saisi MUS:n Mixing Liquidin kaltaisen tuotteen, jolla saisi helposti puuterisesta/jauhemaisesta tuotteesta nestemäisen ja kestävän rajaustuotteen :)

   Poista
 3. Hmm. nyt heitit vaikean, siihen nähden kuinka vähän käytän niin aivan liian monta olisko 10-20 välissä? :D Itse tykkään eniten pehmeistä kynistä ja sekä kynistä joissa on sivellinkärki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä aina varalla olla tuotteita jos joskus tarpeeseen tulee ;D

   Poista
 4. Ihanan värisiä nuo siniset! Ne toisivat kivaa piristystä arkimeikkiin :) Itsellä on luottokäytössä Essencen vedenkestävä, nestemäinen rajausväri. Se on ainoa kokeilemani rajauskynä, joka pysyy luomillani koko päivän leviämättä.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat