torstai 13. lokakuuta 2016

Violettia luomille

Rakastan luomivärejä ja käytänkin niitä lähes päivittäin - ja kyllähän noita onkin kertynyt itselleni melkoinen määrä, että saa kyllä vaihtelua helpostikin jokaiseen päivään vuodessa :D Tästä huolimatta näitä ei koskaan voi olla liikaa ja aina kun jonkin ihanuuden bongaan niin pakkohan se on itselleen saada..


Ei liene siis yllätys, että tuon ihastuttavan poskipunan lisäksi tartuin tilaisuuteen päästä testaamaan Milanin luomivärejä. Omassa käytössä suosin enemmän paletteja kuin yksittäisiä luomivärinappeja, näin aamukiireessäkin saa nopeasti harmonisen meikin aikaiseksi.


Iskinkin silmäni oikeastaan heti:


Paletista löytyy kuusi sävyä, joita on helppo sekoittaa keskenään ja näin ollen meikkivariaatioitakin paletilla saa melkoisen hyvin aikaiseksi.


Se mikä paletissa yllätti on tuo oikean yläkulman melkoisen hileinen sävy; tämä toimii yllättävänkin hyvin!


Pigmenttiä näissä on myös mukavasti - kuvissa tuttuun tapaan swatchaukset puhtaalle iholle.


Meikkikuviakin yritän tässä joskus saada aikaiseksi - syksyn valoisuuden puute voi kylläkin tässä aiheuttaa haasteita, koska kunnollisia kuvauslamppuja minulla ei valitettavasti ole :(

Hintaa paletilla on 18,50€ ja jos violetit sävyt eivät ole sinun juttusi niin ko.paletti löytyy kahdessa muussakin sävyssä (Must Have Naturals & Earthy Elements).


Onko sinulla luomiväreissä sävymaailma, johon useimmiten tartut?


*pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Onpa nätti paletti! Mulla on Milanilta vaan yksi yksittäinen luomiväri, täytyy varmaan tutustua myös näihin paletteihin :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuo kyseinen paletti, ja tykkään, vaikka liian harvoin sitä tulee käytettyä koska liikaa luomivärejä ja liian vähän päiviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee :D Mutta toisaalta kiva kun on niitä vaihtoehtoja xD

   Poista
 3. Nätti, noi kaksi glitteristä ovat ehkä vähän liian lähellä toisiaan sävyinä, mutta lilat ja ruskea tosi kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toisen tilalle olisi ehdottomasti voinut valita jonkin toisen sävyn :)

   Poista
 4. Onpas kauniit sävyt! Luumuiset sävyt on munkin mieleen :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

MADARA -40%

saatu ilmaistuote *)mainoslinkki Huomenna se starttaa, nimittäin * Mádaran huippusuosittu kampanja, jonka aikana voit ostaa normaa...

Luetuimmat