sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Syyskuun roskakasa I

Jälleen olisi vuorossa kuukauden loppuneiden tuijottelu ja läpikäynti - ja kyllä se kasa jälleen kerran melkoinen oli vaikka jossain vaiheessa itse kuvittelin ettei tällä kertaa välttämättä niin suureksi kasvaisi.. Loppuneissa sattui tässä kuussa olemaan myös useampi "ikuisuustuote" eli tuotteita, jotka ovat käytössä jopa vuoden tai yli kestäneet.. Mutta miltä kokonaisuus näyttää:


Kuten kuvastakin näkyy niin paljon mukana myös näytteitä sekä kertakäyttöisiä naamioita.. Mutta katsotaanpa tuotteet tarkemmin:Batiste Bright&Lively Floral (200ml): Kts. aiempipostaus. Ihanan tuoksuinen! Jatkoon: Kyllä.

Ole Hyvä Mesiangervo –shampoo (350ml)*): Kts. aiempipostaus. Tykkäsin. Jatkoon: Kyllä.

XZ Energisoiva hedelmä -hoitoaine käsitellyille hiuksille (200ml): Ihan tuoksuista! Jatkoon: Kyllä.


Nailfix Kynsilakanpoistoaine Vihreä Omena (570ml): Tämä jumbopullo kesti minulle käytössä reilusti yli vuoden vaikka lakkoja ahkerasti vaihdankin, voi siis todellakin riittoisasta tapauksesta puhua! Jatkoon: Kyllä.

Nivea Caring Shower Silk Mousse (200ml)*): Kts. aiempipostaus. Jatkoon: Kyllä!

The Body Shop Frosted Plum Sugar Scrub (250ml): Aivan i-h-a-n-a niin koostumukseltaan kuin tuoksultaankin! Jatkoon: Kyllä jos joskus takaisin valikoimiin tulee.

Phytomer Celluli Attack Concentrate for Stubborn Areas (100ml) *): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Jos tarjouksessa vastaan sattuu!


Bioderma Sensibio (100ml): Loistavaa tavaraa! Jatkoon: Kyllä!

L’Occitane Pivoine Sublime Perfecting Mist (100ml): Kts.aiempi postaus. Sumute ei valitettavasti oikein kunnolla jaksanut toimia, ihana suihke muutoin. Jatkoon: Ei huonon sumutteen vuoksi.

Neutrogena Visibly Clear Spot Stress Control Daily Foaming Wash (150ml): Tätä en itse käyttänyt loppuun, mutta halusin silti loppuneisiin nostaa mukaan, koska itsekin ajoittain tätä käytin ja mieheni tuotteeseen tykästyi aikanaan niin kovasti, että piti useampi pullo varastoon hamstrata :D. Jatkoon: Kyllä.

Eucerin DermatoCLEAN Eye Make-up Remover (125ml): Tällä joutui hieman hankaamaan, että silmämeikki lähti irtoamaan, joten: Jatkoon: Ei.

Clarins Pure Melt Cleansing Gel (125ml): Kts. aiempipostaus. Jatkoon: Kyllä.


OPI Avojuice Hand&Body Lotion: Cran&Berry (30ml): Tuoksultaan ja koostumukseltaan ihan kiva. Jatkoon: Ehkä.

Oriflame Time Reversing Intense SkinGenist Rejuvenating Face&Neck Serum (30ml): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: En ehkä tässä vaiheessa koe niin tarpeelliseksi, että uudemman kerran hankkisin.

The Body Shop Vitamin C Facial Radiance Capsules (28kpl): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Ehkä jos takaisin valikoimiin tulevat.

Himalaya Herbals Multipurpose Cream (20g) *): Tästä tulossa myöhemmin postausta, jolloin tuotteesta tarkemmin! Jatkoon: Ei.
Ella Bache Creme Intex No2 (15ml): Ostin pari vuotta (!) sitten tämän Karkkipäivän Sannin suosituksesta ja nyt vihdoinkin se loppuu :D Ei ollut tokikaan päivittäisessä eikä aina viikottaisessakaan käytössä, mutta on silti todella riittoisaa. Tehoista en kuitenkaan aivan varma ole.. Jatkoon: Tuskin.


Jatketaan jo tutuksi tulleesaan tapaan loput loppuneet huomenna ettei postaus veny turhan pitkäksi. :)

Löytyykö jo esitellyistä sinulle tuttuja tuotteita?


*) saatu blogiyhteistyössä4 kommenttia:

 1. Nailfixin kynsilakanpoistoaine on tosi hyvää ja edullista :) tuoksuukin kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse melkeinpä taidan mieluummin tässä kuin tuossa X-tran kynsilakanpoistoaineessa jatkossa(kin) pysytellä :)

   Poista
 2. Bioderma on tuttu, se on hyvä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat