sunnuntai 23. lokakuuta 2016

BestBites Lokakuu 2016

Tänään esittelyyn pääsee yllätysboxi, mutta suurin yllätys ehkä teille on se ettei sisältönä ole kosmetiikkaa :D



BestBites on kuukausittain ilmestyvä yllätyspaketti sisältäen ruokatarvikkeita, eikä mitä tahansa ruokatarvikkeita vaan kyseessä on ei-tuoretuotteita sisältävä boxi, jonka sisältö keskittyy luomu- ja kasvisuutuuksiin, superfood- ja Reilun Kaupan -tuotteisiin. Jatkuvana tilauksena boxi kustantaa 39,90€ ja kertatilauksena 44,90€ - molemmat hinnat sisältävät postituksen. Itse hyödynsin vastaan sattuneen tutustumistarjouksen, jolloin jatkuvan tilauksen ensimmäiselle boxille jäi hintaa vain puolet normaalista.

Mutta siinä lyhyesti boxin ideasta -lisätietoa löytyy sivuilta. Kurkataan mitä lokakuun boxi sisälsi:


Paketilla oli sekä kokoa että painoa ihan mukavasti ja jo ensivilkaisulla silmiin osui useita mielenkiintoisia tuotteita..

Lokakuun teemana on:
"Kuppi kuumaa ja nautintoja"
Mistä voikin jo ehkä hieman päätellä mitä sisältönä voisi olla..

Käydään paketin sisältöä lävitse mukana tulleen infolehtisen mukaisessa järjestyksessä:

Rice Dream Original sekä Cashew Dream (3,20€/l)
Jälkimmäistä en Ruohonjuuren verkkosivuilta löytynyt, mutta lehtisen mukaan kuuluu heidän valikoimaansa. Kyseessä on siis tosiaan riisimaitoa kaksinkappalein; maustamaton sekä pähkinäinen versio. Itse en olekaan tullut testanneeksi juurikaan näitä erinäisiä lehmänmaidon korvikkeita, joten mielenkiinnolla korkkaan nämä kokeiluun.

Kurkuma-latte (9,95€/60g)
Tämän mausteisen juoman sanotaan paitsi lämmittävän, myös tukevan elimistön vastustuskykyä sekä petraavan jopa muistia! Kuullostaa supermielenkiintoiselta - vinkki oli, että tätä voisi testailla riisimaidon kera. :)

Lämmittävä shotti antaa pöpöille kyytiä ja potkua päivään! Tämän korkkasinkin samantien boxin avattuani testiin ja tykkäsin kyllä - inkivääri mukavasti lämmitti kurkussa ja maku oli minun mieleeni.

Ecoffee kestomuki (11,95€)
Bambukuidusta ja silikonista valmistettu muki on-to-go. Ideana olisi siis saada vähennettyä take-away -mukien käyttöä. Tämä on aivan ihanan näköinen! Itse melko harvoin take-away -kahveja harrastan, mieheni enemmänkin, mutta en ole varma saanko häntä innostumaan ideasta, että hakisikin huoltsikalta kahvin tähän sen kertakäyttömukin sijasta.. Kokeillaan :D (ja kyllähän tälle taatusti muutakin käyttöä löytyy.. :))

Puro-kahvi (ovh 6,30€/250g, boxissa 2x80g)
Tummapaahtoinen kahvi, jossa on mustaherukan kepeyttä sekä vadelmanlehtien makeutta. Kuullostaa hyvältä. Itselläni perussuodatinkahvin käyttö on melko vähiin viime aikoina jäänyt närästysvaivan vuoksi, mutta tummapaahtoinen saattaisi olla minunkin vatsalleni hieman ystävällisempi valinta. 

Tämän voisimmekin korkata miehen kanssa tänä iltana.

Nakd Nibbles (1,85€/40g)
 Näitä on varmaankin erimakuisina vaihtoehtoina ollut boxeissa mukana, voisi ainakin kuvitella. Itselleni sattui siis kookos - heti piti maistaa ja hyvältähän nämä vaikuttavat! Ja sokeriton ei varmastikaan terveyden kannalta ajateltuna ole ollenkaan pöllömpi vaihtoehto herkutteluun.

Sacla enjuice omena-selleritäysmehu (2,95€)
Tykkäsin ja tämänkin kerkesin jo maistella pois :D Löytyy hyvinvarustetuista K-City- ja -Supermarkereista, pitää tsekata kun seuraavan kerran on käyntiä..

Hamppuproteiini (9,99€/150g)
Tätä monipuolisto kasviperäistä proteiinia voi käyttää esim. smoothiessa tai aamupuurossa. Tähän pitää tutustua tarkemmin ja voisin kyllä aamupuuron mukana kokeilla.

Higher Living Sweet Dreams (4,25€/15 pussia)
Rauhoittava teesekoitus, joka sisältää laventelia, kamomillaa ja sitruunalemissaa. Mielessä onkin ollut, että voisin jonkun rauhoittavan teen itselleni iltakäyttöön hankkia, joten tämähän tuli kuin tilauksesta! :D


Paketti sisälsi siis yhteensä 11 tuotetta (lasken kahvipussit yhdeksi tuotteeksi) ja arvoa paketille saan yhteensä n. 58€. Kokonaisuutena paketti oli erittäin mielenkiintoinen ja uskoisin näistä kaikkien tuotteiden enemmin tai myöhemmin tulevan käyttööni ja jos nyt en esim. itse hamppuproteiinista innostu niin voin kuvitella, että isäni tätä mielellään testaisi :D

Toistaiseksi voimassaolevassa tilauksessa irtisanomisaika on 1kk - jään tässä pohtimaan raaskinko tilausta kuinka pitkään jatkaa, mahdollisesti tuo marraskuun boxi tulisi joka tapauksessa irtisanoinpa tilauksen taikka en ja jos marraskuun boxi tulee niin ehkä sitä haluaa vielä kurkistaa joulukuunkin = koukussa ollaan :D


Oletko sinä tutustunut BestBiten yllätyspakettiin tai kiinnostaako tämänkaltaiset tuotteet ylipäätään?


EDIT/
Sain teille jaettavaksi alennuskoodin mikäli boxi herätti mielenkiinnon:
Ensimmäinen paketti puoleen hintaan eli 19,95 € alekoodilla BLINGER50. Koskee jatkuvaa tilausta kuukauden irtisanomisajalla ja on voimassa marraskuun loppuun. 

P.s. Kuukauden irtisanomisaika käytännössä tarkoittaa sitä, että huomioon otetaan kokonaiset kuukaudet; esim. jos irtisanoisin nyt oman tilaukseni niin marraskuun boxi (ja toki lasku tästä) tulee ja sopimus päättyy sitten siihen. Kuten tuossa aiemmin jo pohdiskelin niin omaa tilaustani jatkan marras- ja joulukuun ajan - ainakin. :D

8 kommenttia:

 1. Nyt tuntuu että näitä yllätysboxeja on vaikka minkälaista, onko näille sitten niin paljon kysyntää? Minusta tämäkin on aika kallis vaikka sisältö arvonsa ylittää. Ei vaan itse raaskisi eikä niin paljoa jaksa kiinnostaa :D LivBoxissa on jo tarpeeksi verenpaineen nostattajaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on ihan kiva kun on erilaisia vaihtoehtoja, aikahan sen näyttää onko esim. tälle kysyntää, käsittääkseni melko tuore boxi kyseessä :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen boxi se on tämäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mielenkiinto heräsi niin kannattaa tsekata tuo alennuskoodi, jonka mukaan postauksen loppuun vielä lisäsin :)

   Poista
 3. Nyt on boxi jonka voisin tilata, tällaiset tuotteet tulee aina käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku vaan hyödyntämään tuo etu ensimmäisestä boxista ;D

   Poista
 4. Ooo! Nyt olisi kyllä boxi, joka alkoi kiinnostamaan heti! Taidanpa laittaa tilauksen menemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän ensimmäisen boxin perusteella voin ainakin lämpimästi suositella; itse esim. taisin totaalisesti rakastua tuohon kurkumalatteen :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat