keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Davvi

Onko Davvi sinulle tuttu? Paljon on blogeissa näkynyt, joten aktiiviseuraajat eivät varmaankaan ole voineet välttyä kuulemasta tästä sarjasta, mutta kerrataan alkuun kuitenkin mistä sarjassa on kyse.

Davvi on saanut inspiraationsa Lapista ja kyseessä on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, jonka valikoimista löytyy tällä hetkellä kaksi tuotetta naisille ja kaksi miehille. Tuotteet on kehitetty hyödyntämällä perinnetietoutta sekä uusimpia tutkimustuloksia. Raaka-aineina on käytetty luonnonmarjoja sekä erilaisia öljyjä, synteettisiä kemikaaleja ei tuotantoprosessissa ole ollenkaan mukana ja käytetyt raaka-aineet ovat sertifioituja. Tuotteista ei löydy parabeeneja eikä synteettisiä säilöntäaineita eikä näitä myöskään ole testattu eläimillä. Sekä tuotantoprosessi että tuotteiden kehitys on tapahtunut Suomessa.


Testiin Davvilta sain kaikki neljä sarjan tuotetta, tänään keskitytään miesten tuotteisiin ja käydään nuo naisille suunnatut tuotteet läpi myöhemmin.


Miehille löytyy:
Calming Aftershave Balm (ovh 48,60€/50ml)


Aftershave Balm on nimensäkin mukaisesti tarkoitettu käytettäväksi parranajon jälkeen ihoa rauhoittamaan, hoitamaan, virkistämään ja kosteuttamaan. Näiden lisäksi tuote lisää pintaverenkiertoa ja korjaa UV-säteilyn sekä ikääntymisen aiheuttamia vaurioita. Tämä antibakteerinen tuote sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksussa kerrotaan olevan havumetsää, sitrusta ja inkivääriä.

Tätä itsekin testasin - meikinpohjustustuotteena! :D Olette varmaankin kuulleet, että osa naisista on innostunut käymään miehen kaapilla hakemassa aftershave balmeja meikinpohjustustuotteeksi - ainakin Nivean vastaavasta muistelen paljon hehkutustakin kuulleeni. Itse en tähän hypetykseen ole lähtenyt mukaan, mutta kun tätä minulle tuotteet saadessani vinkattiin niin tokihan sitä piti testata :D

Toimiko meikinpohjustajana? No ei minulla. Omalla ihollani tunne oli hieman epämukavan kiristävä ja lisäksi tämä alkoi rullata meikin alla. Tuoksua pohdin ennen käyttöä, että näinköhän sitä turhan miehiselle haiskahtaa, mutta kasvoille levitettäessä tuoksu tuntuikin varsin miedolta ja itseasiassa todella miellyttävältä!

Oma mieheni ei oikein aftershave balmeista perusta, mutta katsotaan saisinko tämän tyrkättyä hänelle käyttöön, tämän tuoksun myös hän koki miellyttävänä eikä yhden kokeilun perusteella koostumuksesta tai ihotuntemuksestakaan ollut mitään negatiivista sanottavaa (ei liene yllätys, että sai kyselemällä kysellä ylipäätään fiiliksiä :D)


EdT:n koostumus oli erilainen kuin mitä odotin - myöhempänä kuvaa tulossa molempien koostumuksista ja näistä vielä tarkemmin siellä. Vaikka tämä onkin nimetty Eau de Toileteksi niin käyttö on kuitenkin aftershavin tapaan kasvoille. Antamansa tuoksun lisäksi tämä myös hoitaa ihoa; rauhoittaa, ehkäisee tulehduksia, vähentää punoitusta, vilkastuttaa pintaverenkiertoa, korjaa UV-säteilyn sekä ikääntymisen aiheuttamia vaurioita. Myös tämä sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksusta löytyy havumetsää, inkivääriä, sitrusta ja koivua.

Miehen kommentti tämän tuoksuun oli "metsäinen", joka kuvaa kyllä tätä hyvin. Minun nenääni tämä on oikein miellyttävän tuoksuinen, tuoksu tulee tässä huomattavasti voimakkaammin esille kuin aftershave balmissa enkä tätä lähtenyt omille kasvoilleni testailemaan :D


EdT vasemmalla ja aftershave balm oikealla.


EdT:kään ei ole koostumukseltaan vesimäinen, joten annostelu on helpompaa. Afteshave balm on ehkä kuvattavissa hieman geelimäiseksi. Koostumukset näissä vaikuttavat minusta juuri sellaisilta mitä miehet yleensä hakevatkin. Pakkaukset näissä ovat kauniin yksinkertaiset enkä usko vihreän värinkään karkoittavan miehiä pois. Oletko sinä jo tutustunut Davvin tuotteisiin?


*pr-näyte

14 kommenttia:

 1. Miesten tuotteita en ole testannut, mutta tuo naisten linjan Restorative Facial Cream on yksi parhaista! Juuri rankkasin sen blogissa TOP5 Parhaisiin luonnonkosmetiikan voiteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkemmin kokemuksia naisten tuotteista myöhemmin, mutta voin jo mainita, että silmänympärysvoide on tainnut viedä mun sydämen kokonaan :D

   Poista
 2. Mun poikaystävä on tykännyt tosi paljon tuosta Davvin Aftershave balmista. Hän käytti sitä ihan kosteusvoiteena koko kasvoille ja se auttoi selkeästi satunnaisiin näppyihin. Yksinäänhän se on aika kevyttä tavaraa.

  Oma lemppari oli tuo kasvovoide, jota et siis vielä tässä postauksessa esitellyt. Melkein täyden kympin tuote ja se tuoksu on ihan ylihyvä! :)

  VastaaPoista
 3. Davvi on vain blogeista tuttu, vielä en ole sitä kokeillut :) Mutta upeaa, että meiltä Suomestakin tulee tällaisia brändejä! Vielä kun valikoima kasvaisi kattavammaksi, mulle jää ehkä sarjoista vähän vaillinainen kuva, ellei valikoimista löydy putsaria, kasvovettä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti itsekin kaipaan ja toivon, että sarjaan tulisi vielä lisää tuotteita, varsin suppeahan tuo valikoima vielä tällä hetkellä on..

   Poista
 4. Tosi mielenkiintoinen sarja, en ole vielä kokeillut tosin. Jään odottelemaan sitä naisten sarjan esittelyä :)

  VastaaPoista
 5. Ei ole tullut testattua, ihan vain hintansa vuoksi. Valikoiman toivoisin vielä kasvavan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarpeeksi mielenkiintoa herättää niin luulisi valikoimankin ajan myötä kasvavan :)

   Poista
 6. Tuttu brändi, mutta mitään en ole käyttänyt. SY-voide tosin odottaa kaapissa vuoroaan.

  VastaaPoista
 7. Itse pikkuhiljaa alan siirtymään luonnonkosmetiikkaan. Mielenkiintoista, että tuo sarjan tuotantoprosessi sekä tuotteiden kehitys on tapahtunut Suomessa. Ja että raaka-aineina on käytetty luonnonmarjoja. https://www.defour.fi/palvelut

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat