sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Shine Burst

Kaikki eivät välttämättä välitä huulipunien intenssiivisyydestä eivätkä huulikiiltojen kiiltävyydestä, onneksi siis on olemassa myös välimuoto; kiiltopuna.

Tänään esittelen vielä muutaman päivän tarjouksessakin olevat Avonin Shine Burst -kiiltopunat.


Itse sain esiteltäväkseni kaksi sävyä valikoimasta; 
Peach Punch
Strawberry Blush
(esiintyvät myös kuvissa tässä järjestyksessä)


Pakkaukset ovat ensinnäkin näppärän kokoiset ja mielestäni kauniin yksinkertaiset. Lisäksi hylsyn väristä helposti tunnistaa sävyn - nämä käsittääkseni vaihtelevat sävyjen mukaan!?


Näiden luvataan kosteuttavan huulia, kimaltavan kuin huulikiilto ja antavan yhtä pitkäkestoisen värin kuin huulipuna.


Sävyltään nämä kaksi ainakin ovat melko läpikuultavia, mutta kuitenkin selkeästi huulille sävyä antavia. Tuntuvat huulilla miellyttäviltä, mutta tokikin vaativat pitkin päivää huulimeikin korjailua - itselläni tosin näin vaativat kaikki huulituotteet koska kuivien huulieni vuoksi en mattahuulipunia oikein pysty käyttämään.

Sävyvaihtoehtoja on huimat 15kpl ja hintaa tosiaan on tällä hetkellä 5,95€ (normaalihinta 10€). Jos mielenkiinto heräsi niin nyt olisi mahdollista kartuttaa edullisesti huulimeikkivalikoimaa vaikka useammallakin sävyllä ;D Jos edustajaa ei lähipiiristäsi satu löytymään niin voit naputella tilauksen ihan omissa nimissäsi linkin takaa löytyvän sivuston kautta - ja minähän en tuttuun tapaan tilauksista hyödy millään tapaa :)


Käytätkö sinä kiiltopunia?

*)pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Käytän ja nuo on jetsulleen omaan makuun. Jos käytän punaakin, niin lisään siihen kiiltoa, jotta saan juuri kiiltopunaefektin. :) Ihanaa iltaa Mira <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat