torstai 20. lokakuuta 2016

I love me -messutärpit

Useassa blogissa on messuista vinkkailtu ja omia suosikkeja nostettu esille, joten ajattelinpa nyt itsekin samanmoisen tehdä ja jakaa teille hieman mihin aion ainakin itse suunnistaa..

lähde: http://iloveme.messukeskushelsinki.fi/
Messuthan tosiaan järjestetään tulevana viikonloppuna eli 21.-23.10. Messukeskuksessa.
Huom! Unohdan taatusti vaikka ja mitä supermielenkiintoisia mainita tässä postauksessa eli tähän nousee nyt vain ne mitkä heti ensimmäisenä mieleeni pätkähtää sivuja selaillessa.. (pakko tietoisestikin jättää osa mainitsematta, koska muutoin lista olisi ihan loputtoman pitkä :D)

bm International Oy

7d59

MAKE UP FOR EVER

6a91

Jane Iredale

6e130

Jolie Natura Oy

6f109

Davvi Cosmetics

6e69

Bona Valere

6g68

Lavera

7f61
Itsehän olen suuntaamassa messuille perjantaina ja samana iltana lähdenkin sitten jo takaisin kotiinpäin, että pääsee omaan sänkyyn nukkumaan :D Rankka oli viime vuoden messupäivä, tänä vuonna olen pari tuntisen vähemmän aikaa paikalla ja toivottavasti hieman pienemmässä ruuhkassa; viime vuonna kun lauantaina messuilemaan suuntasin.
 Katsotaan minkälaisin kantamuksin päädyn tänä vuonna kotiin - palataan tähän sitten jossain vaiheessa messujen jälkeen, Instagramin puolelta voi jo aikaisemmin kurkkia messufiiliksiä ;)Oletko sinä lähdössä messuilemaan tänä vuonna? :)

2 kommenttia:

  1. Eka kerraa blogissasi, jäinpä lukijaksi :) Kävin messuilla mutta oli mun makuun liikaa ihmisiä ja messujen saldo jäi näin vähän miinukselle kun ei kertakaikkiaan päässyt niin lähelle kaikkia pisteitä/tuotteita että olis saanut enemmän irti.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat