tiistai 4. lokakuuta 2016

Toivelista

Muutamissa blogeissa olen törmännyt aika ajoin erilaisiin toivelistoihin ja olen ajatusta pitänyt hauskana, joten ajattelin nyt tänne sellaisen naputella. Tähän nostan tällä hetkellä mieleen tulevia juttuja niin kosmetiikan maailmasta kuin muualtakin, joita itselleni joku kaunis päivä haluaisin. Eivät ole missään erityisessä järjestyksessä..

lähde: http://eleven.fi/by-terry-hyaluronic-hydra-powder-37251.html
By Terry Hyaluronic Hydra-Powder
Tätä monet bloggaajat ovat kovasti kehuneet, jotenkin tokihan sitä itsekin uteliaisuuttaan haluaisi päästä kokeilemaan. Muutoinkin By Terryn tuotteet kiinnostavat kovasti.
Ko.puuteria saatavilla mm. eleveniltä 42,60€ hintaan.

lähde: http://eleven.fi/pixi-book-of-beauty-glow-getters-palette-40606.html

Highlighterit
Yleensäkin ottaen olen nyt joten ihastunut highlightereihin ja vaikka niitä onkin läjä kertynyt niin tästä huolimatta himoitsisi lisää! Esim. Pixi Book of Beauty Glow Getters Palette olisi aivan ihana <3 (saatavilla esim. eleven 36,60€)


lähde: http://www.cesarsshop.fi/

piCture pOlish
Hirmuinen kasa jo löytyykin, mutta esim. kesäkokoelmasta himoitsisin vähintäänkin puolta lakoista - Summer "pitäisi" jo ihan sen vuoksi saada kun muut vuodenajat jo löytyvät..  
(saatavilla esim. Cesarsshop 13-17,20€)


lähde: http://www.hs.fi/tekniikka/a1363333270885

Robotti-imuri
Eihän tämä imurointia itsessään aivan täysin kai hoitaisi, mutta ainakin osan siitä - imurointi on yksi tylsimmistä asioista mitä tiedän ja mielelläni sen homman ulkoistaisin jollekulle toiselle :D Hintaa näillä vain on melkoisesti - tai voisin ainakin kuvitella ettei halvin malli välttämättä olisi se paras..


lähde: http://www.sephora.com/tattoo-liner-P245205
Kat Von D Tattoo Liner
Jälleen yksi mitä on niin monissa blogeissa hehkutettu, että ehdottomasti haluaisin testata. Tätä vain valitettavasti Suomen kamaralta löydy enkä tiedä onko kuinka helposti tilattavissa!? Lähin paikka mistä saisi olisi käsittääkseni Tukholman Sephora ja hintaa tällä lienee 20€ luokkaa..


lähde: https://www.sokos.fi/fi/sokos/cole-mason-yrttiruukku
Cole&Mason yrttiruukku L (tai vastaava)
Yrttejä ehdottomasti haluaisin enemmän käyttää ruuanlaitossa, mutta itselläni ongelmana on yrttien säilyminen; melkein joka käyttökerralle pitää oma yrttinsä ostaa, koska nämä eivät vain säily käyttökelpoisina kauaa. Blogista bongasin yrttiruukun, joka ainakin kuullostaisi hyvältä - onko kellään kokemuksia toimiiko nämä oikeasti?


lähde: https://www.olympus.fi/site/fi/c/cameras/pen_cameras/pen/e_pl7/index.html
Olympus Pen E-PL7
Tämän kameran perään olen jo hetken kerennyt haikailla, vain se ainainen raha on minun ja tämän välissä, mutta ehkä vielä joskus...


Tässä nyt ensimmäisenä mieleen tulleita toiveita.
Oletko sinä tehnyt omaa toivelistaa? :)

8 kommenttia:

 1. byTerryn puuteri on kyllä hyvä. Mulla ei ole toivelistaa, mutta varmaan jonkinlaisen pienen väsään miehelleni jouluksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan sovittu ettei joululahjoja hankita, että vältytään siltäkin stressiltä, mutta pitää katsoa jos jonkin näistä hankkisi itsellensä lahjaksi :D

   Poista
 2. Voihan robotti-imuri :D Näistä mä olen kuullut, että ovat aika turhia kapistuksia. Saattavat kuulemma sekoilla itsekseen samassa nurkassa loputtoman pitkiä aikoja ja jäävät jumiin kynnyksiin jne :D

  Olis toisaalta kiva ihan itse käytännössä kokeilla, että hoitaako se homman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko noissa miten eroja halvemmat vs. kalliimmat!? Muistelin jonkun kaverin kehuneen omaansa, joten kyllä varmaan jollekin joku toimiva vekotinkin on osunut :D

   Poista
  2. Mun työkaveri on ainakin kehunut omaansa. Normaalia imuria käyttää kuulemma vain kerran kuukaudessa, kun robotti pyörii työpäivän aikana joka toinen päivä ja heillä kuitenkin kaksi pitkäkarvaista kissaakin. Hinnat ovat vaan edelleenkin suht korkeat, joten itse en ole päässyt kokeilemaan.

   Poista
  3. Jospa noissakin hinnat alkaisivat pikkuhiljaa laskea.. :)

   Poista
 3. Mulla on tuo By Terryn puuteri. Se on uskomattoman hienojakoista ja jää helposti pöllyämään kun rasiaa kopauttaa kanteen ripotellakseen puuteria siihen.
  Jättää ihanan pinnan, mutta ei mulla pidä kiiltelyä aisoissa. Lisäksi tuntuu, että se veisi vähän peittävyyttä tätä ennen levitetystä meikkipohjasta. Ihon pinta ei kyllä jää ollenkaan puuteroidun näköiseksi ja on heti levittämisen jälkeen mattaisen näköinen, mutta ei tunkkaisella tavalla.

  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei kiiltely ole varsinaisesti mikään hirmuinen ongelma ja onneksi on blotterazzi olemassa :D Kuullostaa siis varsinkin talveksi ihan loistavalta puuterilta :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Viimeksi minä...

Näitä erilaisia blogeissa kiertäviä kysymyspostauksia on hauska lueskella, joten nappasin omaankin blogiini Taina lta "Viimeksi minä.....

Luetuimmat