torstai 6. lokakuuta 2016

Koralliruusu

Sain valita muutamia tuotteita Koreina-verkkokaupasta itselleni testiin ja koska olen Milanin tuotteita sillä silmällä katsellut jo pidemmän aikaa niin tokihan tilaisuus piti käyttää hyväkseen ja vihdoinkin sieltä jotain hankkia kokeiluun.. Milanin Baked Blush -poskipunia (ja varsinkin sävyä Luminoso) on blogeissa hehkutettu ja se on ehdottomasti omallakin hankintalistallani, mutta tällä kertaa sen edelle kiilasi uskomattoman kaunis:
Sävyjä verkkokaupasta löytyy neljä vaihtoehtoa:


Itse päädyin Coral Coveen, joka on ihan uskomattoman kauniin sävyinen - ja katso tuota ruusukuviota!! <3


Poskipuna on mukavan pigmenttistä, joten pieni hipaisukin ruusukuviossa riittää tuomaan tarpeeksi väriä kasvoille (ja näin ollen tuo kuvio ei toivottavasti ihan hetkessä kulu pinnalta pois!).


Tämän ihanuuden saa kotiutettua itselleen Koreina-verkkokaupasta 19,90€ hinnalla. Postikulut alle 40€ tilauksiin 5€ ja mikäli tilausta kertyy yli 40€ arvosta ei postikuluja veloiteta - mikäli et itsellesi saa tuolla summalla tilausta kerrytettyä niin kannattaa vinkata myös kaverilla jos yhdessä saisitte isomman tilauksen aikaiseksi ;)

Koreinan ideologianahan on eettisyys kosmetiikankin saralla, joten heidän valikoimissaan olevat sarjat ovat eläinkokeettomia, minkä lisäksi joukosta löytyy myös vegaanista sekä luonnonkosmetiikkaa. Jos et siis jo ole tutustunut ko.verkkokauppaan tarkemmin niin käyhän viimeistään nyt tsekkaamassa mitä kaikkea valikoimista löytyy. :)


Onko Koreina ja/tai Milani sinulle tuttuja?


*) pr-näyte

4 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Luonnollista suojaa

Sain itselleni testiin Laveran aurinkosuojatrion, jota lähdin mielenkiinnolla testaamaan; en nimittäin ollut aikaisemmin kokeillut luonnonk...

Luetuimmat