maanantai 3. lokakuuta 2016

Syyskuun loppuneet II

Jatketaanpa syyskuun loppuneiden tarkastelua ilman turhia löpinöitä :D


Oriflame Veryme Extenda Colour Mascara Blue (8ml): On ollut jo useamman kuukauden auki ja koska valkoista pohjustusmascaraa ei ole niin aika jättää tälle jäähyväiset. Yksinään ei kovinkaan sinistä lopputulosta anna ja pelkästään tätä käyttäessä lopputulos muutoinkin omaan makuuni turhan vaisu, valkoisen pohjustajan päällä sininen tulee esille. Jatkoon: Ei.

Lumene Arctic Glow Huuliöljy 100 Shine/Hohde (8ml): Tykkäsin kovasti. Jatkoon: Kyllä. (LivBox 4/16)

Versace Bright Crystal EdT (30ml): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Kyllä.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion Original (travel size 6ml): Kts. aiempi postaus. Uusi on jo reilun puoli vuotta odotellut kaapissa korkkaamistaan kun olen tätä käytellyt loppuun – on todella riittoisaa ja kesti minulla lähes päivittäisessä käytössä reilun 1,5 vuotta, älä siis missään nimessä säästele tätä juhliin tms. koska ei ihan heti ole loppumassa! :D (ja tämähän oli tosiaan matkakoko..) Jatkoon: Uusi on jo. :D

Oriflame The One Eyeliner Stylo Grey & Blue (0,8ml x2): Kts. aiempi postaus. Nämä eivät loppuneet, mutta ovat olleet viime vuoden puolelta asti jo avoinna, joten aika jättää hyvästit. Jatkoon: Kyllä.Sampar Eye Rule Eye Contour Day Cream (10ml): Kts. aiempipostaus. Hintaansa nähden ei ollut niin super kuin olisin toivonut. Jatkoon: Ei nykyisellä hinnallaan.

Jor'el Parker Fango Mud Therapy (30ml): Oikein miellyttävä naamio, johon voisin palata jos helposti olisi saatavilla – eikä hinta aivan mahdoton. Jatkoon: Ehkä. (Lip Monthly 5/16)

Caranel Lip Sleeping Mask: En huomannut kummoisempaa eroa muihinkaan huulivoiteisiin verrattuna, ihan ok. Jatkoon: Ei.

Matis Reponse Corrective Hyaluronic Performance (näytepurkki 5ml)*): Todella miellyttävän tuntuinen voide – ja riittoisa. Tätä mielellään voisi isomman purkin käyttää, tosin hintaakin on kohtuudella.. Jatkoon: Ehkä jos joskus raaskin.

Shela’s Konjac Sponge Green Tea *): Kts. aiempi postaus. Jatkoon: Ehkä.


Missha Pure Source Cell Sheet Mask Tea Tree & Mango: Love it! Jatkoon: Kyllä.

Oriflame Love Nature Kaura –voidenaamio (10ml): Tässä oli todella miellyttävä tuoksu ja myös naamiona toimi oikein mainiosti. Jatkoon: Ehkä jos joskus pussia isommassa koossa tulee myyntiin.

Holika Holika Ampoule Mask Sheet Vitamin+Pineapple & Hyaluronic Acid+Bamboo: Kangasnaamiot <3 Jatkoon: Kyllä.

H&M Pomegranate&Mango Mask (10ml): Ihan ok, mutta ei ehkä niin erikoinen, että tähän palaisin.. Jatkoon: Ei.


Mizon Skin Recovery Night Repair Seruming Ampoule (näyte): Tästä tuli hieman Estee Lauderin legendaarinen Advanced Night Repair mieleen. Oikein miellyttävä tapaus, jota joskus voisin itselleni hankkia. Jatkoon: Kyllä.

Dermosil Faces Age Defence Elixir (näyte): En aivan kohderyhmään kuulu, mutta mielenkiinnosta halusin näytteen kokeilla; vaikutti oikein mainiolta tuotteelta. Jatkoon: Ehkä sitten joskus..

Avon Anew Vitale Night (näyte): Tykkäsin niin tuoksusta kuin koostumuksestakin. Jatkoon: Kyllä.

Lush African Paradise –vartalonhoitoaine (näyte): Ei vedä vertoja Ro’s Argan –vartalonhoitoaineelle. Jatkoon: Ei.

Neal’s Yard Remedies Deliciously Ella Rose, Lime & Cucumber Facial Wash + Moisturiser (näytteet): Tuoksui aika erikoiselle, mutta kuitenkin miellyttävälle. Käytin puhdistusnäytteen puhdistuksen toisena vaiheena ja oli siinä oikein miellyttävä tapaus. Kosteusvoiteen käytin aamulla; toimii hyvin myös meikin alla. Jatkoon: Ehkä.

Sampar Lavish Dream Cream (3ml näyte): Tästä ei kovinkaan moneen käyttökertaan riittänyt, mutta vaikutti oikein mielenkiintoiselta tuotteelta. Jatkoon: Jos joskus edullisesti vastaan tulee.

Lancôme Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream (näyte): Kuten en seerumissakaan niin en myöskään tässä tuoksusta välitä; turhan parfymoitu minun nenääni. Itse voide tuntuu miellyttävältä. Jatkoon: Tuoksun vuoksi ei.


No niin. Nyt olisi syyskuukin taputeltu. Löytyikö kasasta uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia? :)


*)saatu blogiyhteistyönä


2 kommenttia:

  1. Samparin sy-tuote on tosi kiva, tuotetta on vielä vähemmän kuin normisti sy-voiteissa, joten hinta aika kova, mutta tykkään siitä silti paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihmettelin aluksi miten loppui niin nopeasti ennenkuin hoksasin katsoa, että on tosiaan 1/3 pienempi määrä tuotetta kuin normaalisti silmänympärysvoiteissa..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

THIS OR THAT - valitse kahdesta vaihtoehdosta

Nappasin Valokuvaajan silmin -blogista itselleni vastattavaksi hauskan kyselyn: Suihku aamulla vai illalla ? Mies meillä taas päinvasto...

Luetuimmat