sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Dermosil XMas Edition

Eihän tässä jouluun enää ole kuin vajaa kaksi kuukautta aikaa, joten sielläkin aletaan varmaankin pikkuhiljaa pohtimaan joululahjoja (jos eivät jotkut jo jopa ole osaa saanut hankittuakin!) ja tuttuun tapaan Dermosilin supersuositut lahjapaketit ovat tulleet taas myyntiin. Esittelen teille muutaman nyt myyntiin tulleista pakkauksista - kannattaa pitää kiirettä, koska nämä ovat tosiaan varsin suosittuja aina olleet, eikä mikään kiellä lahjoja hankkimasta itselleenkin ;)

Sain siis tosiaan valita muutaman paketin itselleni testiin ja esiteltäväksi laajasta (!) pakettivalikoimasta - tuolta taatusti löytyy jokaiselle jotakin! Itse yritin valita melko laajalla skaalalla tuotteita ja valitsin siis mukaan:


Whisper (tilausnumero 1810, hinta: 19,90€)
Winter Woods (tilausnumero 1806, hinta: 13,90€)
Cheer Up (tilausnumero 1829, hinta: 12,90€)
Shimmer (tilausnumero 1826, hinta: 8,90€)

Ennenkuin menen tarkemmin mitä noiden pakkauksen sisältä tarkemmin ottaen löytyykään niin täytyy antaa mainintaa pakkauksista; nuo ovat mielestäni mielettömän onnistuneet ja jopa miehenikin näitä spontaanisti kehui - jo heti ensimmäinen vaihe siis mennyt ihan ehdottoman nappiin!


Kyseessä on siis huonetuoksu, jolla on kokoa 200ml. Tässä tuoksuna ovat lämmin vanilja ja punainen tee. Tuoksu on miellyttävä ja kolmella tikulla ei ainakaan meidän avarassa kodissamme anna liikaa tuoksua (saatan itseasiassa tyrkätä ainakin yhden tikun lisääkin tuohon).

Loistava lahja tuoksuja rakastavalle!


Pakkaus sisältää keittiösaippuan sekä keittiöpyyhkeen - tämä onkin jo useamman vuoden ajan ollut vakiohankinta itselleni. Dermosilin keittiösaippuat ovat mielestäni todella toimivia (=poistavat hyvin epämiellyttäviä hajuja) minkä lisäksi ne ovat kauniita sisustuselementtejä keittiöön. Tänä vuonna joulukeittiösaippuassa tuoksuu havupuut, veriappelsiini ja eucalyptus.

(Viime vuotinen keittiösaippuapakkaus saikin ihan oman postauksensa.)

Tämä sopii mielestäni ihan jokaiseen kotiin loistavasti, mutta varsinkin ahkeralle ruuanlaittajalle aivan ehdoton!


Sisältää kuorintasukat sekä jalkaseerumin - näistä jalkaseerumin olenkin aiemmin jo testaillut ja tästä postaillutkin (*klik*), mutta kuorintasukat ovat jo pitkään olleet hankintalistalla ja halusin kokeilla miten nämä toimivat yhdessä - näistä tulossa tarkempaa postausta siis myöhemmin sisältäen mahdollisesti myös niitä ei-niin-ihania-kuvia :D (Voin jo sen verran mainita, että melkoisen hyvin vaikuttaa toimivan! ;))

Loistava lahja esim. paljon jalkojen päällä olevalle.
(Kannattaa huomioida ettei kuorintasukkien käyttöä suositella esim. raskaana ollessa)


Tämän kun bongasin lahjapakkauksista niin tuli sellainen pakko-saada -fiilis :D 


Sävyltään tämä on todella kaunis eikä tämän kanssa tarvitse mitään discopalloefektiä pelätä :D Sävy on pinkihtävä, mutta juurikaan sävyä tämä ei kuitenkaan kasvoille levitettäessä anna - itse testasin tätä myös luomille eli toimii myös vaaleana luomivärinä.

Tämä sopii mielestäni niin nuorelle kuin vanhemmallekin innokkaalle meikkarille ja sävynsä puolesta uskoisin olevan passeli niin lämpimälle kuin kylmällekin iholle.

Linkit ovat täällä teitä helpottamassa - itse en niiden klikkailusta mitään hyödy.
Tosiaan paljon kaikkea muutakin mielenkiintoista lahjapakkauksien joukossa oli, joten saattaa olla etteivät nämä jää ainoiksi esittelemikseni lahjapakkauksiksi ;) Vinkatkaa mikäli jostain toivoisitte vaikkapa ihan erillistä postausta - jalkatuotteista sen tulen ainakin tekemään.


Joko on joululahjat hankittuna?


*)pr-näyte

5 kommenttia:

  1. Oli pakko hiljentyä, aivan ihanat pakkaukset!!! <3

    VastaaPoista
  2. Ihan mielettömän kauniita on joka vuosi Dermosilin joulujutut, viime vuonna oli ihania Polka juttuja. <3 Tuo shimmer, tahtoo! <3

    VastaaPoista
  3. Nuo pakkaukset on kyllä todella upeat! Ei paljon lahjapaperiin tarvi kääriä, ellei siis halua varmistaa täydellistä yllätystä :D

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat