sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kosteutusta päästä varpaisiin

Tänään esittelyssä kolme voidetta, joita voi käyttää niin vartalon kuin kasvojenkin iholle.
Nourishing Skin Cream (vasemman puolimmainen):
Ravitsee, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Sopii päivittäiseen käyttöön niin kasvoille kuin vartalollekin. Tehoaineina tässä on ravitseva ja kosteuttava aloe vera sekä saasteilta ja pakkaselta suojaava talvikirsikka.

Intensive Moisturizing Cream (keskellä):
Erittäin tehokkaasti kosteuttava, suojaava ja ravitseva voide, joka edellisen tapaan sopii paitsi vartalolle niin myös kasvoille. Tehoaineina vehnänalkioöljyä, joka on luontainen E-vitamiinin lähde ja se paitsi ravitsee ihoa niin myös suojaa tätä vapailta radikaaleilta. Toisena tehoaineena tästä löytyy myös kosteuttavaa manteliöljyä.

Multipurpose Cream (oikealla):
Tämä monikäyttöinen hoitovoide mm. hoitaa ja parantaa hiertymiä, haavoja, palovammoja, ihottumia, hyönteisten puremia ja sienten aiheuttamia ihotulehduksia. Tehoaineina on antibakteerista, rauhoittavaa ja ihon paranemista edistävää aloe veraa, antiseptistä sinkkiä sekä ihon paranemista nopeuttavaa kalsiumia.


Itse en jostain kumman syystä pysty käyttämään samaa tuotetta kasvojen ja vartalon iholle vaan auttamatta tällaiset monitoimiset voiteet jäävät vartalonihon huoltoon. Tuotteissa on lisäksi melko voimakas tuoksu, joten en välttämättä myöskään sen vuoksi näitä aivan nenän lähistölle tahtoisi tuoda. Multipurpose Cream oli näistä ensimmäinen, jonka "tuhosin" - tämä oli aivan loistava jalkavoide vaikka olisi toki voinut muuhunkin käyttää :D

Kuten kuvastakin näkyy niin Nourishing Skin Cream on koostumukseltaan hieman kevyempi kuin Intensive Moisturizing Cream. Molemmissa koostumukset ovat todella miellyttäviä ja vaikka tuoksua kuvasinkin turhan voimakkaaksi kasvojen iholle niin vartalolle käytettynä tämä on myös tuoksultaan oikein miellyttävä.

Hintatietoja, joita löysin netin syövereistä:
Nourishing Skin Cream 4€/50ml
Intensive Moisturizing Cream 4,50€/150ml
Multipurpose Cream 2,45€/20g


Löytyykö sinulta käytöstä näitä tai vastaavanlaisia monikäyttöisiä voiteita?

*) pr-näyte

6 kommenttia:

 1. Ostin pari vuotta sitten ILoveMe -messuilta samaisen voidesetin. En itsekään käytä monikäyttövoiteita koskaan kasvoille, vaan kyllä ne aina päätyy vain kropalle. Nuo purnukat päätyivät siis kroppavoiteiksi, mihin ne kyllä soveltuvat ihan loistavasti. Multipurpose Cream sen sijaan ei käynyt mihinkään;) Ei täyttänyt mitään tuotelupaustaan ainakaan minun kohdallani. Roskiin meni. Pahus, kun en huomannut jalkavoiteena käyttää, yleensähän kaikki muutoin epäsopivat voiteet voi lykätä jalkoihin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :/ Itselläni oli silloin akuuttitarve jalkavoiteelle niin sen vuoksi tuli napattua siihen käyttöön :D

   Poista
 2. Mulla on joku kumma fiksaatio kaikkiin multipurpose voiteisiin :D

  Parhaillaan on käytössä juuri tuo Himalaya Herbalsin tökötti, jota olen käyttänyt mm. karheisiin kohtiin, rupien hoitoon, nopeuttamaan finnien puristelun jälkeen ihon paranemista ja suupieleien halkeissa olen välillä hoitanut kyseisellä voiteella niitäkin. Tuoksu on aika omituinen, mutta nyt olen koukuttunut siihenkin.

  Merkin kosteuttavan voiteen käytin kropparasvana ja tykkäsin. Naamaan en minäkään lähtisi kropallekin suunnattuja voiteita laittamaan.

  VastaaPoista
 3. Nää on kyllä kiinnostavia tuotteita.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat