perjantai 14. lokakuuta 2016

Chia-siemeniä vartalolle

Olen vaihtelevasti käyttänyt chia-siemeniä välipalana, mutta vartalolle en näitä muistaakseni ole aiemmin levittänyt..


Tänään esittelyyn pääsee siis Avonin vartalovoiteita - tai yhtä näistä voisi käyttää niin vartalolle, käsille kuin kasvoillekin mutta itselläni tämä jäi ihan vartalovoidekäyttöön.

Aloitetaan kevyimmästä:
"Kestävästi kosteuttava vartaloemulsio sisältää chia-siemeniä ja kosteuttaa 48 tunnin ajan*. Suositellaan käytettäväksi normaalille ja kuivalle iholle. • kosteuttaa hetkessä • jättää ihon ravituntuntuiseksi ja samettisen pehmeäksi • jättää ihon terveen ja heleän näköiseksi Näin se toimii: Kevyt koostumus kosteuttaa hetkessä ihon jopa 48 tunnin ajaksi* palauttaen sille miellyttävän tunteen ja terveen ilmeen. Active Seeds -yhdiste ja chia-siemenet kosteuttavat tehokkaasti, omega-3-rasvahapot vahvistavat ihon suojamuuria, vitamiinit ja mineraalit saavat ihon näyttämään terveeltä ja heleältä. Imeytyy helposti. Parabeeniton ja väriaineeton. Allergiatestattu. Hypoallergeeninen. Soveltuu herkälle iholle. Käyttö: Levitä runsaasti koko vartalolle. *perustuu 6 päivän tutkimukseen, jossa 21 osallistujaa."


"Syväravitseva vartaloemulsio sisältää mantelipuun siemenöljyä. Suositellaan käytettäväksi kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. • jättää ihon syvästi ravitun tuntuiseksi • palauttaa iholle sen pehmeyden ja sileyden • jättää ihon terveen ja heleän näköiseksi Näin se toimii: Nopeasti imeytyvä koostumus ravitsee ihoa syvältä parantaen sen kuntoa ja jättäen sen vastustamattoman kimmoisaksi ja heleäksi. Active Seeds -yhdiste ja mantelipuun siemenöljy syväravitsevat, omega-3-rasvahapot vahvistavat ihon suojamuuria ja vitamiinit sekä mineraalit saavat ihon näyttämään heleältä. Parabeeniton ja väriaineeton. Allergiatestattu. Hypoallergeeninen. Soveltuu herkälle iholle. Käyttö: Levitä runsaasti koko vartalolle."

"Kosteuttava, samettinen kosteusvoide vartalolle, kasvoille ja käsille sisältää chia-siemeniä. Suositellaan käytettäväksi normaalille ja kuivalle iholle. • kosteuttaa 48 tunnin ajan* • jättää ihon samettisen pehmeäksi ja sileäksi • palauttaa iholle sen terveen hehkun Näin se toimii: Täyteläistä mutta nopeasti imeytyvää koostumusta on todellinen ilo käyttää. Chia-siementen ansiosta voide kosteuttaa ihoa jopa 48 tunnin ajan* eikä jätä ihoa tahmeaksi. Omega-3-rasvahapot vahvistavat ihon suojamuuria ja vitamiinit sekä mineraalit lisäksi ravitsevat ihoa auttaen palauttamaan sille sen terveen hehkun. Käyttö: Levitä runsaasti vartalolle, käsille ja kasvoille. *perustuu 6 päivän tutkimukseen, jossa 21 osallistujaa."


Ehdottomasti mieluisin koostumus itselleni oli viimeksi esitellyssä. Tuoksut kaikissa olivat minun nenääni mietoja ja miellyttäviä, kaikki myös imeytyivät hyvin.

Hinnalla näitä ei ole pilattu minkä lisäksi postausta naputellessa kaikki näistä ovat vieläpä tarjouksessa 4,95-5,45€ hintaan. Avonin tuotteita saat tilattua oman edustajan lisäksi myös näppärästi Avonin sivuston kautta (tekstissä olevat linkit vievät suoraan tilaussivustolle).


Oletko löytänyt Avonin vartalovoiteiden puolelta omia suosikkejasi?


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Mää en oo Avonilta tosiaan vielä vartalovoiteista löytäny mitää niin houkuttelevaa, että oisin tilannu. :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa rohkeasti kokeilla, joku yllättäväkin tuote voi nousta suosikiksi :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Meikkaamaton vaikutelma?

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meik...

Luetuimmat