perjantai 21. lokakuuta 2016

True Mystic WP + violetit huulet

Muistatteko kun alkuvuodesta hehkutin Lumenen uutuusmascaraa (muistin virkistämiseksi voitte klikkailla itsenne ko.postaukseen) - nyt sain vihdoinkin myös tuon vedenkestävän version testiin!


Tämä kyseinen mascara taisi jakaa ihmiset niihin, jotka rakastuivat ja niihin kellä tämä ei toiminut sitten ollenkaan :D Aika monilla ongelmana muistaakseni oli mascaran leviäminen päivän mittaan; olisi mielenkiintoista tietää ovatko uskaltautuneet tätä testaamaan? :)


Uskoisin/muistelen harjan olevan tässä samanlainen kuin alkuperäisessäkin versiossa - ja minulla tuo on ehdottomasti toimiva, edelleenkin.

En nyt tällä kertaa saanut aikaiseksi yhtä tyhjentäviä kuvia kuin alkuperäisen version kanssa, mutta mielestäni lopputulos on vastaavanlainen. Toki olisi hyvä kun se alkuperäinenkin versio olisi tässä yhtä aikaa testattavana niin ei tarvitsisi omaan muistiinsa luottaa.. :D ..mutta meikkikuvaa kuitenkin on luvassa:


Meikissä käytetyt tuotteet:
Lumene True Mystic Volume Waterproof Mascara *)


"Tuomioni" mascarasta; se varmaan kertonee paljon, että aamuisin nimenomaan juuri tähän tartun jos en sitten pakota välillä jotain muuta ottamaan käyttööni :D Lopputulos on minun silmääni miellyttävä ja kaiken kaikkiaan toimiva tapaus - tulen tähän taatusti jatkossakin palaamaan.

P.s. Huomasitteko, että tässä meikissä itselleni epätyypillisesti räväytin huulipunalla? :D Käväisin tässä meikissä lähikaupassa ja täytyy sanoa ettei ihan välttämättä kovin kotoisa olo ollut, en oikein tiedä käykö tuon värinen puna minulle kovinkaan hyvin, mutta joskus on hyvä astua hieman oman mukavuusalueensa ulkopuolellekin ;D


Joko olet testannut Lumene True Mystix WP -mascaraa?


*)pr-näyte

6 kommenttia:

 1. En ole WP-versiota testannut, normi ei toiminut ollenkaan ja WP:t ei mulla yleensä toimi, joten epäilen tänkin kestävyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli tää pitäs tehdä vielä 38-versiona niin löytys kaikille jotakin x)

   Poista
 2. Minusta tuo huulipuna sopii hyvin sinun silmien väriin :) mutta itselle ihan mukavuusalueen ulkopuolella, toisille nuo erikoisemmat sopii hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Mulla ei Lumenen mascarat ole toimineet koskaan. Edes vedenkestävät. Taivutukset ei kestä ja kaikki tuuheus katoaa.
  Tuskinpa ostan tuota itselleni, mutta voisin kokeilla jos ilmaiseksi saisin :D
  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sama ongelma vain Lumenessa vai kuulutko joukkoon, jolla ei oikein muut kuin 38-tyyliset ripsarit toimi?

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

PureCamomille

*)mainoslinkki Meikinpuhdistusöljyt ovat siitä näppäriä, että niillä saa yleensä myös kestävämmän meikin sulamaan, ja sitä tämäkin lupailee:...

Luetuimmat