lauantai 15. lokakuuta 2016

Syväpuhdistavaa öljyä (+alennuskoodi)

Meikinpuhdistuksessa yhtenä osa on jo jokusen hetken ollut puhdistusöljy enkä siitä enää kovin hevin eroon haluakaan. Kun vihdoin aiempi L'Occitanen puhdistusöljy alkoi näyttää loppumisen merkkejä (huomattavasti kauemmin oli muutoin käytössä kuin suositus oli..) oli aika hankkia uusi puhdistusöljy ja ajattelin tällä kertaa kääntyä aasialaisen kosmetiikan pariin, joten tilaus Bearelille menemään :)


Tilaukseen lähti:


Puhdistusöljyn luvataan poistavan niin epäpuhtaudet kuin vedenkestävä meikkikin iholta. Tämä vesiliukoinen puhdistusöljy sopii kaikille ihotyypeille - myös rasvaiselle. Ainesosina on mm. antibakteerista teepuuöljyä, oliiviöljyä, macadamiaöljyä, jojobaöljyä sekä Misshan patentoimaa parsaa, leskenlehteä ja merilevää sisältää ainesosaa. Suosituksena on käyttää puhdistusöljyä puhdistuksen 1.osana ja toisena käydä kasvot vielä lävitse puhdistusmaidolla tms. Erillistä silmämeikinpoistoainetta ei tarvita eli tämä sopii myös silmämeikin poistoon.


Aiemmin käytössä olleeseen L'Occitanen puhdistusöljyyn nähden tämä on huomattavasti juoksevampaa ja ehkä tästä johtuen ei ehkä aivan niin riittoisalta tunnu? Lisäksi valitettavasti tämä ei itselläni tunnu oikein täydellisesti sopivan silmämeikin puhdistukseen, koska pientä kirvelyä silmissä meikinpuhdistuksen yhteydessä ja jälkeenkin tuntuu :/ Muutoin toimii meikinpuhdistuksessa oikein mainiosti - itsehän tämän ohjeen mukaan käytänkin puhdistuksen 1.vaiheena ja tämän jälkeen käyn kasvot vielä toisella puhdistustuotteella läpi. Öljy-sana voi usein aiheuttaa pelkoa, mutta tämän suhteen ei tarvitse missään nimessä pelätä öljyistä tunnetta iholla! Voisin kuvitella tämän sopivan rasvaisemmalle iholle ehkä jopa tuota L'Occitanea paremmin!?

Ei ihan täydellinen yksilö minun käyttööni, mutta käytän tämän kyllä ehdottomasti ilolla loppuun. :)

Jos tämä tai muut tuotteet Bearelin valikoimasta kiehtovat niin voin teidän iloksenne tarjota teille sinne alennuskoodin -10%. Koodi on voimassa tästä päivästä lähtien kaksi viikkoa eli 29.10.2016 saakka. Naputtelemalla koodin: Blingershimmer10 saatte siis tuon edun käyttöönne - itse en ostoksistanne hyödy millään tavalla. Kuuluvatko puhdistusöljyt sinulla osaksi meikinpuhdistusta?

2 kommenttia:

  1. Nykyään kuuluvat :) Tosin, osa öljyistä tekee mulla sitä, että saavat ripsarin vaan leviämään ja joudun kolmoispuhdistamaan sy-alueen-eli pyyhkimään misellivedellä. Voi toki olla, että öljyt vaatisivat mulla enemmän sy-ihon hankausta, mutta en halua sitä tehdä, joten luultavasti siksi ne joskus jumittavat sitä ripsaria :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähän käytän yleensä silmämeikinpoistoaineen ennen puhdistusöljyäkin eli ihan vakiona on se "kolmoispuhdistus" :D (ja jos ei kasvovettä satu olemaan niin saatan neljäntenä vaiheena vielä pyyhkäistä kasvot misellivedellä :D)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Fiksuruoka

Oletko sinä törmännyt jo Fiksuruoka.fi -palveluun? /sis.mainoslinkkejä/ Itse olen jo pidempi aika sitten tutustunut palveluun, ...

Luetuimmat