lauantai 1. lokakuuta 2016

Schmidt's

Olen jo jonkun aikaa pohtinut antiperspiranttien/deodoranttien osalta siirtymistä hieman luonnollisempaan vaihtoehtoon, mutta vihdoin sain jotain tehtyä sen tiimoilta!


Schmidt's -deodorantit ovat olleet useammassakin blogissa esillä ja saamiensa kehujen vuoksi kiinnostuin toki näistä. Näitä deodorantteja löytyy myös purkkeissa, mutta itse koin tämän ainakin vielä ajatusena liian hankalana, joten päätin tilata hieman tutummassa muodossa tämän kokeiluun.


Schmidt's on kehitelty ihan kotikeittiössä USA:n Portlandissa ja nämä ovat alumiinittomia ja vegaanisia. Tuoksuvaihtoehtoja on mielestäni varsin hyvin ja vaihtoehtona on myös tuoksuton versio.


Sitrustuoksujen ystävänä valinta oli helppo; Bergamot + Lime.
Tuoksu tulee käsittääkseni eteerisistä öljyistä eli ainakaan tämän tuoksun suhteen ei tarvitse arvuutella vaan tämä toden totta tuoksuu ihanan sitruksiselle - ehkä jopa melko voimakkaastikin, mikä ei kylläkään itseäni häiritse, päinvastoin :)


Tämän kanssa suositellaan hetken aikaa ennen levitystä pitämään deodoranttia ihan lämmössä, että deo levittyy paremmin. Itse en levittymisen kanssa ole ongelmia huomannut ja vaikuttaisi myös siltä, että tahraamattomuus lupaus on pitänyt - en ole ainakaan kiinnittänyt huomiota tahroihin vaatteissa :D

Itse en ole juurikaan aiemminkaan huomannut dödöjen suhteen pettämistä eli en osaa siihen mennä sanomaan. Kainaloita tämä ei kyllä ainakaan itselläni täysin kuivana pidä, mutta raikkaina kyllä ehdottomasti. Tykkään tästä kovasti ja taitaa olla, että jatkossa juurikin tämä merkki on se mihin dödöjen kohdalla tartun - pari antiperspiranttia minulta löytyy kotoa ja ne kyllä käyttelen varmaankin loppuun ennenkuin yksinomaan tämä jää käyttööni. Riittoisuudestakaan en osaa tarkkaan sanoa, koska en ole vielä loppuun asti käyttänyt, mutta tähän astisella käytöllä vaikuttaisi kyllä aktiivisessakin käytössä kestävän mukavan ajan.

Oman kappaleeni olen tilannut rapakon takaa iHerbistä, mutta Suomestakin tätä löytyy mm. Biodellyn verkkokaupasta.

(iHerb linkin kautta ensitilaajat saavat $5 alennuksen ja minä pienen edun itselleni.)


Oletko kokeillut Schmidt's deodorantteja tai muita luonnollisempia vaihtoehtoja? Suosituksia otetaan vastaan :D

4 kommenttia:

 1. Madaraa olen käyttänyt ja Laveraa. Mulla hulahtaa kainalot märiksi tosi helposti, lisäksi olen fyysisesti liikkeellä koko päivän joten dödön täytyy pitää.
  Nuita molempia suosittelen, Laverassa on ihania tuoksuja. Mulla se ei pidä täysin mutta hikoan ehkä normaalia enemmän. Madara toimi kyllä hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laveraa mä oon itseasiassa kokeillut, mut en nyt yhtään muista tykkäsinkö siitä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Itse olen tuosta tykännyt vaikka hieman erilainen aiemmin kokeilemiini nähden onkin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat